Puttefutte

Medlemmer
 • Content count

  530
 • Joined

 • Last visited

About Puttefutte

 • Rank
  Afhængig
 • Birthday 01/03/1988

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen
 • Lokation
  Nordjylland

Recent Profile Visitors

1,475 profile views
 1. Sundhedsstyrelsen anbefaler at man ikke drikker koffeinholdige drikke under graviditeten da det kan føre til lav fødselsvægt m.m. Jeg kan ikke huske alle detaljerne, men man bør holde sig til max 3 kopper alm kaffe om dagen.
 2. Ja det et også derfor jeg er lidt tilbageholdende med at ringe til fødeafdelingen - det er jo ikke akut Vil bare så gerne vide HVORFOR det gør ondt - hvad skal det gør godt for? Håber det er fordi han er ved at sætte dig ned i bækkenet! Det ville give god mening
 3. Ja, som overskriften siger er jeg 39+ og jeg har de sidste par dage haft mens-smerter om eftermiddagen og aftenen, uden at der samtidig har været plukkeveer. I går nat vågnede jeg let af det, men i nat vågnede jeg ved at det gjorde mere ondt, altså ikke såden at jeg måtte have varmepude eller smertestillende piller frem, men dog så jeg vågnede og lige måtte op på alle fire i sengen først slappe af i musklerne og fordele vægten lidt anderledes.. Men hvad faen' betyder den slags mens-agtige smerter når de ikke kommer sammen med plukveer? De kommer hverken regelmæssigt eller er af kort varighed, som en plukkeve er.. Det bliver bare ved med at gøre ondt i et godt stykke tid.. Kan ikke læse mig til hvorfor det kommer, og vil næsten ikke ringe ind til fødestuen og spørge hvis I kloge kvinder har prøvet det før og ved hvad det drejer sig om
 4. Det lyder som et langt forløb, dog dejligt udramatisk. Jeg synes at det er enormt sejt at du selv besluttede at den bedste løsning var et kejsersnit efter sådan et par dage/nætter og at du holdt fast! Det giver mig håb om at jeg selv kan have så meget selvindsigt i situationen, hvis det kommer til det. Igen stort tillykke!
 5. Stort tillykke! Glæder mig til at høre lidt mere om forløbet når I lige er landet efter de første par dage/uger
 6. Uuuh spændende!! Glæder mig til at høre mere!
 7. Ja jeg ved også at jeg godt kan satse på at gå over tid før der sker noget Men håber han kommer snart! Hellere før end senere!
 8. Ja nu er det godt nok snart og jeg er endda en af de sidste, med termin den 27. Juli! Held og lykke med fødslen til jer alle !
 9. Så er jeg da ikke den eneste
 10. Er 36+2 i dag og de sidste to dage har jeg haft næseblod 2 gange, begge gange udløst af at jeg bare lige skulle pudse næse lige så stille; ikke noget med at blæse vildt og voldsomt, bare stille og roligt.. Ved godt at det er helt almindeligt at man kan få næseblod og blødende tandkød som gravid, men jeg synes denne her næseblod er ret voldsom.. undskyld de malende ord, men det løber ligefrem ud, det drypper ikke.. Har i andre prøvet noget lignende? Er lidt i tvivl om det er normale mængder blod der kommer eller om jeg skal gøre noget mere proaktiv Skal til jordemoder i næste uge, så kan jeg også spørge hende..
 11. Det er irriterende, for det er snart den eneste motionsform hvor jeg kan få pulsen lidt op Men når kæresten kommer hjem i denne uge vil jeg insistere på at vi skal i svømmehal!
 12. Her går det også meget godt Kan godt sove om natten, men jeg bruger nok en time hver morgen på at vende og dreje mig inden jeg vågner rigtigt og det ødelægger lidt den gode søvn. Skal først på barsel på torsdag og det føles som om det ligger lysår væk! mit job er bare så kedeligt og umotiverende og Kej glæder mig til at få "fri" og mine kollegaers dumme kommentarer om graviditet med mere driver mig til vanvid.. og ja ja, de bliver sagt i god mening, men det giver ikke folk lov til ikke lige at tænke sig om inden de åbner munden Bettemanden lå også med hovedet nedad sidst vi var til lægen, men synes jeg kunne mærke hans hoved lidt oppe ad min side i dag :/ Skal først til jordemoder igen den 21. Juni så ved intet med sikkerhed indtil da. Nogle dage kan jeg sagtens gå en tur med hunden og andre dage kan jeg knap nok rette mig op, men alt i alt går det vist meget godt
 13. Jeg tænkte det kunne være sjovt med en lille opfølgning på hvordan det går for alle her i gruppen Nogle er nok allerede på barsel, andre endnu ikke. Har i det godt/skidt? Plaget af gener, som i evt har brug for at rase ud over til medfølende ligesindede? Har Jeres barn vendt sig den rigtige vej ned i bækkenet? Ved i allerede nu at det bliver kejsersnit eller venter i en "alm" fødsel ?
 14. Så må jeg jo selv lægge ud og håbe at nogle flere følger med
 15. Skal vi ikke snart have nogle flere billeder af skønne maver?