Tildemor

Medlemmer
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tildemor

 1. Her er jeg altså også tynget af dårlig samvittighed. Arbejdet p.t. til kl. 16.30 og er hjemme ved 17.00, så står den på madlavning, spisning, badning, lidt leg og så putning :-( Jeg synes, at det er SINDSSYGT hårdt, og har af samme grund søgt nyt arbejde. Jeg har 2 ansøgninger ude - den ene hedder arbejdstiden 7.30-15 (14.30), den anden er på 30 timer (typisk 9.15). JA TAK :-) Jeg gider ikke være stresset over det, og aldrig have tid til andet, fordi jeg bare skal hjem.
 2. Samme her - jeg kunne svinge mellem 26 dage og 45 dage. Jeg har heller ikke PCO eller andet.
 3. Hvis vi får en dreng skal han hedde Sigurd (tror jeg), og en pige ville nok blive en Esther, Emma, Lili,. Jeg er også vild med Vera, men det er manden ikke:-)
 4. Så tror jeg også, at jeg melder mig. Jeg var ret aktiv på det gamle BK, men har ikke være så 'god' på det sidste. Jeg er 30 år, er gift på 3. år med min dejlige mand. Sammen har vi Tilde, som bliver 2 til sommer. Vi er så småt begyndt at snakke om, at hun gerne skulle blive storesøster. Jeg har fået taget min spiral ud, men jeg er lidt tilbageholdende. Det er ikke LYSTEN der mangler (Jeg er vældig SKRUK), men jeg har 2 jobansøgninger ude, og jeg vil lige vente og se, om jeg bliver kaldt til samtale. Jeg er egentlig i et nyt job (siden januar 2011), men jeg kan mærke, at jobbet alligevel ikke helt er mig. Jeg håber på noget nyt, men under alle omstændigheder, så varer det ikke LÆNGE, og spiralen er jo ude, så man ved aldrig.... Bliver jeg ikke kaldt til samtale, jamen så kan det kun gå for langsomt:-)
 5. Min datter har altid ELSKET at kommme i bad. Det er det bedste hun ved, og hvis hun var lidt pyldret eller andet, harvi altid kunne redde det lidt ved at tage et bad. Det er så lige pludselig vendt 180 grader. Hun begynder at græde/pive så snart jeg nævner ordet 'bad'- hun skriger og kaster sig hysterisk rundt, hvis jeg fylder vand i badekaret. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre?? Igen sikkert en fase, men er det andre, der har oplevet det?? Jeg bliver nervøs for at hun har haft en grim oplevelse, men det er vi ikke bekendte med, og hun bader jo kun hjemme. Behøver jeg sige,at tøsen trænger til et bad !!
 6. Nej... Hun plejer at elske det - også at få vasket hår. I går havde hun et ben i :-) Jeg har skrevet på et andet forum også, og der er flere, der har prøvet det sammen omkring samme alder... Hmm, så det går nok alligevel over:-)
 7. Tilbage igen - glæder mig til opbakning, og til at følge jer! STARTET igen 2011 13/01/11: 79,1 kg 20/01/11: 78,9kg (minus 200g) 27/01/11: 78,2kg (minus 700g, total minus 900g) 03/02/11: 77,7kg (minus 500g, total minus 1,4 kg) 10/02/11: 77,9kg (plus 200g, total minus 1,4kg) 17/02/11: 77,2kg (minus 700g, total minus 1,9kg) 24/02/11: Ingen vejning 03/03/11: Ingen vejning 10/03/11: 76,9kg (minus 300g, total minus 2,2kg) 17/03/11: 76,4kg (minus 500g, total minus 2,7kg) 24/03/11: 75,2kg (minus 1,2kg, total minus 3,9kg) 31/03/11: 07/04/11: 14/04/11: Mål: 1. delmål - under 75 kg, nået d. 2. delmål - under 70 kg, nået d. 3. delmål - 65 kg, nået d. Ønsket mål- 62 kg Jeg har vejedag om torsdagen, og følger som WeightWatchers. Derudover skal jeg motionere enten løb eller håndbold 2-3 gange om ugen, samt 5-10 min hula-hop hver dag:-)
 8. Jamen jeg lever endnu :-) Det er godt nok længe siden, jeg har skrevet herinde, men jeg har altså stadig fokus på mit vægttab! Gik for alvor i gang efter januar, og jeg vil lige få opdateret mine tal i begyndelsen af denne tråd! Jeg er godt i gang men håndbold igen, lidt løb (vil lære at løbe 5 km), og så min elskede nye hula-hop ring! Jeg er tilbage - glæder mig til at catche op i jeres tråde
 9. Sikke en dejlig og motiverende tråd- Jeg skal vist vist langt tilbage og finde min tråd frem igen! Jeg elsker min hula-hop ring!! JEg er helt sort og blå i siden.. Det er 6 dag i træk.. det er lidt ømt, når jeg går igang, men jeg gør det godt nok.. Mon det er farligt?? FLOT med de vægttabt - Jeg synes, at du er sej!
 10. Er der virkelig ingen, der har haft sådan en periode???
 11. Jeg ved godt, at det sikkert er en 'fase' (som alt andet), men jeg skal lige have lidt trøst! Jeg er så bange for, at min pige blive kræsen.. Jeg tilbyder hende alt - hun får det vi får, får varm og varieret mad i vuggestuen - og jeg gør intet i forbindelse med mad til en magtkamp. Jeg TILBYDER og stiller frem, men jeg skal liiiige love for, at jeg har en bestemt lille diva på det punkt. Hvis der ligger noget på tallerkenen, som hun ikke bryder sig om, så peger hun og siger 'Naaaaaaaaai', indtil det er flyttet, hvorefter hun spiser det, hun vil. Har jeg f.eks. kommet æble tern på hendes grød, og hun en dag ikke vil have det, så skal ALLESAMMEN pilles af, før hun vil spise. Lige nu vil hun nærmest kun have: kartofler, gulerødder, havregrød, spaghetti m kødsauce, ris med karry og rugbrød med leverpostej. Jeg kan ikke få hende til at spise andet på sin rugbrød end leverpostej - jo, ppålægschokolade, men det får hun altså ikke lov hver gang! Er der nogle gyldne råd? Eller bare andre, hvis børn var 'kræsne/selektive', men nu spiser ganske almindelig. Jeg er bare SLET ikke kræsen selv og går meget op i mad, så jeg ønsker, at hun heller ikke bliver kræsen. Måske jeg bare bekymrer mig for meget? Kh Line
 12. Tak for svar:-) Jeg fortsætter som normalt, og håber at det vender :-)
 13. Åh, det kunne ligeså godt være mig, der havde skrevet disse ting. Jeg skal vist langt tilbage for at finde mit indlæg.. men jeg er kommet igang igen - har været igang ca. 7 uger og tabt næste 4 kg. Det går lidt langsomt, men det er den rigtige vej! Nu tager vi liiiige kampen mod de sidste kilo!! KOOOOOM SÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!
 14. Hej igen! Ja, en LIDT stædig periode kan man sige:-) Hvem mon hun har det fra! Jeg har prøvet både badekar, bruser, sammen, hver for sig - bade dukken først osv osv.... Måske vi skulle tage i svømmehallen - det har jeg også tænkt på. Hmmm, det kunne være at vi skulle finde tid til det i weekenden :-)
 15. Vi havde samme periode med Tilde. Det kan sagtens være en FASE, men vi fik efter 2 uger ude søvn tjekket hendes øre, og de var fyldt med væske (selv om hun aldrig tidligere havde døjet med hendes ører). Hun fik lagt drøn og der gik ikke mange dage før hun igen fandt ro og sov igennem. Held og lykke.
 16. Jeg tror, at du gør det ganske fint! Det er bare så vigtigt at huske på ikke at sammenligne alt for meget - det er både godt og ondt. Jeg har to veninder, der har børn 2 måneder yngre end Tilde. De gik begge to før Tilde, og den ene snakker bedre, den anden er på samme niveau. Jeg har skulle tage mig selv i flere gange ikke at fokusere for meget på det, og sige til mig selv at Tilde tager det i det tempo, hun nu har brug for.
 17. Det minder vist rigtig meget om min Tilde - måske snakker min Tilde knap så meget. Eller hun snakker MEGET - dog mest russisk :-)
 18. TILLYKKE :loveshower
 19. Hej piger! På gamle BK var jeg med i august, men jeg har Tilde var 30 juli 09, så nu melder jeg mig under fanen her!! Jeg er 30 år, bor i Nibe med min mand Martin. Vi er ved at bygge vores drømmehus:-) Glæder mig til at følge med i denne gruppe! - OG vi skal også have flere børn :loveshower
 20. Jeg er da vildt imponeret - og misundelig over - hvor tidligt alle kan hente! Er der slet ingen, der arbeder kl. 8-16?? Jeg har svingende arbejdstider - har fri mellem 15 og 17, og det sammen gælder manden. Vi henter typisk ved en 16 tiden - nogle gange lidt før, andre gange lidt senere. Havde jeg fri kl. 14 hver dag, ville jeg ikke have dårlig samvittighed over at ordre nogle ting inden jeg hentede, hvad end det var træniing, indkøb eller rengøring. Tværtimod synes jeg, at det er dejligt, at det er overstået, så man kan koncentrere sig 100 % om at hygge, lege osv, når man har hentet. MEN sådan hænger vores hverdag desværre ikke sammen - vi henter, handler ind, og ordner det der skal gøres. Vi er heldigvis 2 og vi hjælpes af, så der er også tid til hygge.
 21. Min datter på 15½ mdr, har den sidste uge været forfærdelig at putte, vågen og ked om natten. Hun plejer at være SÅ nemt at putte og sover normalt fra 19-07. Nu er hun meget svært at få til at sover. Hun vågner om natten, og vi kan ikke bare lægge hende igen - det tager laaaang tid. Så sanrt vi tager hende op, lukker hun øjnene og sover videre, men så snart vi så lægger hende igen, græder hun. Det VIRKER ikke somom hun har ondt, men jeg ved godt, at nogle vil sige 'ører'. jeg vil også have det undersøgt, men tror det ikke. Hun er totalt i HOPLA hele dagen, gider godt vilde svingture, og sover FINT om dagen... Jeg tænker: Spring, tænder, drømme?? Andre der gar prøvet det omkring samme alder??
 22. 77.8 i morges, så det er minus 1.1 kg :loveshower
 23. For lige at forstå det ret - så vejer vi os alle tirsdag morgen, og sender PM afsted??? GOD KAMP - og godt initiativ
 24. Det er jeg bare vildt glad for at høre - eller det er jo træls for både mig og jer, men det vidner da om, at det er meget 'normalt' :-) Håber vi snart alle får vores nattesøvn igen!
 25. Jeg har faktisk allerede en fantastisk,simpel pastaret: blend skalotteløg, hvidløg og chilli eller hak det meget fint. Svits noget kylling og champignion og rødpeber i blandingen tilsæt cremefine 7 % smag til med salt og peber og lad simre. Kog grov pasta - hæld vandet fra og bland det hele sammen Drys med lidt parmesan Alternativ: Kom lidt rejer i, langtidsbagte cherrytomater, eller bruge de grøntsager du lige har. GOD salat: Rå blomkål, ristede mangler, gulerød, tranebær, æbler - dressing af olie, citron, salt og peber.