Tildemor

Medlemmer
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Tildemor

 • Rank
  Medlem
 1. Her er jeg altså også tynget af dårlig samvittighed. Arbejdet p.t. til kl. 16.30 og er hjemme ved 17.00, så står den på madlavning, spisning, badning, lidt leg og så putning :-( Jeg synes, at det er SINDSSYGT hårdt, og har af samme grund søgt nyt arbejde. Jeg har 2 ansøgninger ude - den ene hedder arbejdstiden 7.30-15 (14.30), den anden er på 30 timer (typisk 9.15). JA TAK :-) Jeg gider ikke være stresset over det, og aldrig have tid til andet, fordi jeg bare skal hjem.
 2. Samme her - jeg kunne svinge mellem 26 dage og 45 dage. Jeg har heller ikke PCO eller andet.
 3. Hvis vi får en dreng skal han hedde Sigurd (tror jeg), og en pige ville nok blive en Esther, Emma, Lili,. Jeg er også vild med Vera, men det er manden ikke:-)
 4. Så tror jeg også, at jeg melder mig. Jeg var ret aktiv på det gamle BK, men har ikke være så 'god' på det sidste. Jeg er 30 år, er gift på 3. år med min dejlige mand. Sammen har vi Tilde, som bliver 2 til sommer. Vi er så småt begyndt at snakke om, at hun gerne skulle blive storesøster. Jeg har fået taget min spiral ud, men jeg er lidt tilbageholdende. Det er ikke LYSTEN der mangler (Jeg er vældig SKRUK), men jeg har 2 jobansøgninger ude, og jeg vil lige vente og se, om jeg bliver kaldt til samtale. Jeg er egentlig i et nyt job (siden januar 2011), men jeg kan mærke, at jobbet alligevel ikke helt er mig. Jeg håber på noget nyt, men under alle omstændigheder, så varer det ikke LÆNGE, og spiralen er jo ude, så man ved aldrig.... Bliver jeg ikke kaldt til samtale, jamen så kan det kun gå for langsomt:-)
 5. Nej... Hun plejer at elske det - også at få vasket hår. I går havde hun et ben i :-) Jeg har skrevet på et andet forum også, og der er flere, der har prøvet det sammen omkring samme alder... Hmm, så det går nok alligevel over:-)
 6. Jamen jeg lever endnu :-) Det er godt nok længe siden, jeg har skrevet herinde, men jeg har altså stadig fokus på mit vægttab! Gik for alvor i gang efter januar, og jeg vil lige få opdateret mine tal i begyndelsen af denne tråd! Jeg er godt i gang men håndbold igen, lidt løb (vil lære at løbe 5 km), og så min elskede nye hula-hop ring! Jeg er tilbage - glæder mig til at catche op i jeres tråde
 7. Sikke en dejlig og motiverende tråd- Jeg skal vist vist langt tilbage og finde min tråd frem igen! Jeg elsker min hula-hop ring!! JEg er helt sort og blå i siden.. Det er 6 dag i træk.. det er lidt ømt, når jeg går igang, men jeg gør det godt nok.. Mon det er farligt?? FLOT med de vægttabt - Jeg synes, at du er sej!
 8. Er der virkelig ingen, der har haft sådan en periode???
 9. Tak for svar:-) Jeg fortsætter som normalt, og håber at det vender :-)
 10. Åh, det kunne ligeså godt være mig, der havde skrevet disse ting. Jeg skal vist langt tilbage for at finde mit indlæg.. men jeg er kommet igang igen - har været igang ca. 7 uger og tabt næste 4 kg. Det går lidt langsomt, men det er den rigtige vej! Nu tager vi liiiige kampen mod de sidste kilo!! KOOOOOM SÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!
 11. Hej igen! Ja, en LIDT stædig periode kan man sige:-) Hvem mon hun har det fra! Jeg har prøvet både badekar, bruser, sammen, hver for sig - bade dukken først osv osv.... Måske vi skulle tage i svømmehallen - det har jeg også tænkt på. Hmmm, det kunne være at vi skulle finde tid til det i weekenden :-)
 12. Min datter har altid ELSKET at kommme i bad. Det er det bedste hun ved, og hvis hun var lidt pyldret eller andet, harvi altid kunne redde det lidt ved at tage et bad. Det er så lige pludselig vendt 180 grader. Hun begynder at græde/pive så snart jeg nævner ordet 'bad'- hun skriger og kaster sig hysterisk rundt, hvis jeg fylder vand i badekaret. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre?? Igen sikkert en fase, men er det andre, der har oplevet det?? Jeg bliver nervøs for at hun har haft en grim oplevelse, men det er vi ikke bekendte med, og hun bader jo kun hjemme. Behøver jeg sige,at tøsen trænger til et bad !!
 13. Jeg ved godt, at det sikkert er en 'fase' (som alt andet), men jeg skal lige have lidt trøst! Jeg er så bange for, at min pige blive kræsen.. Jeg tilbyder hende alt - hun får det vi får, får varm og varieret mad i vuggestuen - og jeg gør intet i forbindelse med mad til en magtkamp. Jeg TILBYDER og stiller frem, men jeg skal liiiige love for, at jeg har en bestemt lille diva på det punkt. Hvis der ligger noget på tallerkenen, som hun ikke bryder sig om, så peger hun og siger 'Naaaaaaaaai', indtil det er flyttet, hvorefter hun spiser det, hun vil. Har jeg f.eks. kommet æble tern på hendes grød, og hun en dag ikke vil have det, så skal ALLESAMMEN pilles af, før hun vil spise. Lige nu vil hun nærmest kun have: kartofler, gulerødder, havregrød, spaghetti m kødsauce, ris med karry og rugbrød med leverpostej. Jeg kan ikke få hende til at spise andet på sin rugbrød end leverpostej - jo, ppålægschokolade, men det får hun altså ikke lov hver gang! Er der nogle gyldne råd? Eller bare andre, hvis børn var 'kræsne/selektive', men nu spiser ganske almindelig. Jeg er bare SLET ikke kræsen selv og går meget op i mad, så jeg ønsker, at hun heller ikke bliver kræsen. Måske jeg bare bekymrer mig for meget? Kh Line
 14. Vi havde samme periode med Tilde. Det kan sagtens være en FASE, men vi fik efter 2 uger ude søvn tjekket hendes øre, og de var fyldt med væske (selv om hun aldrig tidligere havde døjet med hendes ører). Hun fik lagt drøn og der gik ikke mange dage før hun igen fandt ro og sov igennem. Held og lykke.
 15. Jeg tror, at du gør det ganske fint! Det er bare så vigtigt at huske på ikke at sammenligne alt for meget - det er både godt og ondt. Jeg har to veninder, der har børn 2 måneder yngre end Tilde. De gik begge to før Tilde, og den ene snakker bedre, den anden er på samme niveau. Jeg har skulle tage mig selv i flere gange ikke at fokusere for meget på det, og sige til mig selv at Tilde tager det i det tempo, hun nu har brug for.