Tilly

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Tilly

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Jeg har taget 2 kg på
  2. Jeg troede at jeg kunne vente, men pludselig i dag fik jeg behov for at vide det, så vi skal til kønsscanning i morgen :-)
  3. Jeg fik kun det samlede resultat, doubletesten kan jo ikke stå alene, håber og tror ikke du har noget at bekymre dig om :-)
  4. Vores nakkefoldsscanning gik også fint og tallet var 1:3350 så jeg er glad og lettet :-)
  5. Jeg er sat til 17. september, indtil videre ved kun de nærmeste veninder det. Nu var nakkefoldsscanningen er overstået, er det dog blevet mere virkeligt og vi regner med snart at fortælle familien det.
  6. Glæden var kort her. Torsdag testede jeg første gang positiv, var hos læge fredag og fik bekræftet graviditeten. Fredag eftermiddag begynder jeg at få brunt udflåd, først ikke meget- men senere på dagen måtte jeg bruge bind. Jeg bløder stadig i dag lørdag, hvor det mest af alt minder om en mild menstruation (plejer at bløde meget kraftigt og nu er det meget mere moderat, men bestemt mere end bare pletblødning). Blodet er nu rødt (friskt). Jeg tester stadig positiv (ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, abort eller ej, vil der jo stadig være hormoner). Ringede til vagtlægen som kun kunne bekræfte, at er jeg ved at abortere, så er der jo ikke noget at gøre. Men hvad så nu? Jeg må jo ringe til egen læge mandag, men hvordan er det videre forløb. Har læst og læst og læst og givet mig selv (nok falske) forhåbninger om at det måske ikke= abort, men hvordan finder man ud af det? Er ked af at dette blev mit første indlæg og dermed debut som aktiv bruger, havde foretrukket noget mere positivt.