Hoptimist

Medlemmer
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

About Hoptimist

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Vi har kun rigtigt set tårer, som i mange ved 3 og 5 måneders vaccinationerne. Ellers har det bare været en enkelt, der kun lige har forladt øjenkrogen, og han er næsten lige blevet 5 måneder.
 2. Babygear.dk har altid gratis fragt, hvis man kun skal købe noget, der ikke er så dyrt.
 3. Og så laver de en flaske med det samme, som de i øvrigt også kan gøre ved meget store børn, da kan virke meget sultne, når de kommer ud. Hvis du ønsker, at dit barn skal lære at spise af en bestemt type flaske, kan du være forberedt og tage den med. Ellers har hospitalet.
 4. Min mælk løb aldrig til, så jeg behøvede ikke piller for at stoppe mælken, men det kan jo blive nødvendigt for dig. Så sørg for, at jordemoderen ved det, så de er klar på det allerede lige efter fødslen, så du kan få pillerne hurtigt. Da du er andengangs fødende, får du jo nok ikke lov at blive ret længe på hospitalet. Vi fik at vide, at han skulle have 1/6 af hans vægt i mælk i døgnet. Det skulle så fordeles ud på antallet af flasker, som i starten var hver 3. time, så 8 i døgnet. Det var ret skemalagt, da vi jo vidste præcis, hvor meget han havde spist, og det virkede også til at være den passende mængde.
 5. BLW

  Tak for alle jeres input, det var lige det jeg søgte, og både svar om BLW og traditionel overgangskost, har givet mig en masse at tænke over
 6. BLW

  Det er ligepræcis fordi jeg føler, at han er interesseret i vores mad nu, at jeg bliver i tvivl. Indtil videre får han lidt vand når vi spiser og han er med, men jeg ved ikke om det er nok for ham!? Han virker jo ikke nødvendigvis sulten.
 7. BLW

  Jeg har bogen og er udfra den meget positiv, men søger mere konkrete erfaringer eller råd, som jeg ikke kan læse mig til.
 8. BLW

  Er der nogen der har erfaringer med BLW metoden, som de vil dele? Gode som dårlige oplevelser. Jeg er i syv sind, alle spørger til opstart af grød fordi M nu er 5 måneder. Jeg har med vilje udskudt det, da jeg er vild med ideen om, at baby selv styrer overgangen til mad og selv spiser rigtig mad fra starten. Min største frygt lige nu er om jeg har nok tålmodighed, som det jo kræver!? Jeg har også en stor "fobi" mod kræsenhed, som måske kan undgås ved BLW metoden eller er det bare en indbildning? Andre forslag til en god overgang til mad modtages også gerne, så jeg måske kan få inspiration.
 9. Er der nogen der har erfaring med MME (både brikker og pulver) og bleer i Frankrig? Jeg synes det bliver lidt voldsomt, hvis alt skal med hjemmefra. Og må M på 5 måneder drikke vandet fra hanen som os andre, eller er det bedre at holde sig til kildevand?
 10. Tak for svar
 11. Hvad er "fortroligt" forum? Så man selv kan vælge, hvem der skal læse med?
 12. Jeg har været på to apoteker, som begge har oplyst, at deres babypakke er udgået :-( Og så må jeg sige, at jeg var dybt skuffet over den fra Babysam, selvom jeg egentlig synes det er meget forkælet at brokke sig over noget som er gratis...
 13. @Vinnus: Jeg så alle dine super flotte savlesmæk i din tråd og er nysgerrig over, hvor du har købt alt stoffet? Var det rester du havde i forvejen eller har du købt afklip eller? Jeg synes hurtigt det bliver dyrt med en masse forskellige, da man jo ikke skal bruge så meget til hver...
 14. Jeg troede også den var 13+6, for der var jeg til den og fik at vide det var i sidste øjeblik. Først troede de, at jeg var 14+1, hvilket jeg fik at vide var for sent... Jeg ville prøve at ringe og spørge om de virkelig mener den tid er korrekt!
 15. Er der JM der skønner vægten på baby? Og hvordan? Jeg får jo ikke flere scanninger. Jeg skal først i januar, så har ingenting hørt endnu, og da det jo er min første graviditet aner jeg ikke, hvad jeg skal forvente...