Jung

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    59
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About Jung

  • Status
    Medlem
  1. Nu skal vi have barnedåb om små 2 uger. Flere har spurgt efter ønsker. Det er barn nr. 3, så vi mangler jo ikke en masse. Så er der nogen der har gode ideer til gaveønsker? Jeg har selv tænkt på følgende: Sølvflag (som jeg ved vi får - så ikke et godt ønske til resterende gæster :rolleyes ) Fotoalbum med sølvramme Penge til fotograf Tallerken i stål Tøj En bog?? Nogen der har gode ideer?? (Har Halfdans abc og godnathistorier, HC Andersen) Håber der er nogen der har nogle gode ideer :kram
  2. Stort tillykke med jeres lille søn :kram Skønt at alt gik godt :) Kender alt for godt det med at det er svært at få sovet :kuller
  3. Mange tak alle sammen :kram Det er helt overvældende :biglove
  4. Onsdag den 8. juni kom lille Malthe til verden. Han kom 14 dage før termin. Han vejede 2745 g. og målte 50 cm. :loveshower Fødslen gik godt. Jeg ville dog gerne have født i vand, men denne gang - ligesom sidste gang endte jeg med at komme op af vandet inden. Så det med at føde i vand kommer jeg så ikke til..øv øv.. Hjertelyden faldte, så jdm turde ikke lde mig blive i vandet. Men det var også godt, for det viste sig at han var stjernekigger. Så hvis han blev født i vandet ville han komme til at sluge vand fra karret. Af samme årsag ville presseveerne ikke komme, så jeg var ret frustreret til sidst. Men da de endelig kom blev han født i 2. presseve. Vi har det alle godt, så nu nyder jeg min lille søn i fulde drag :loveshower :loveshower
  5. Stort tillykke med Jeres lille prinsesse :loveshower
  6. Tænkte lige på det samme da jeg skulle åbne vores terminsgruppe..he he.. :loveshower Synes også pludselig tiden er fløjet afsted. Jeg er så heldig at kunne gå på barsel 8 uger før termin, så jeg er lige gået på barsel. Og det er bare SKØNT :yay Men hold da op alle de ideer jeg har fået til alt det jeg liige skal nå inden fødsel ;) Nu må vi se hvor meget af det jeg når..
  7. Jeg har et underlags-lagn i barnevognen. Det er ikke med gummi på bagsiden, så der er ingen problemer med at kunne ånde gennem det :) Det er købt i babysam..
  8. Ja det er vist meget forskellig hvor meget man tager på. Heldigvis ryger mange af kiloene hurtigt igen bagefter :biglove Jeg er i uge 31 og har taget 7 kg. på. Ved min 1. graviditet tog jeg 11 kg på og ved den 2. tog jeg 7 kg på..
  9. Ved den første fortalte vi det først efter han var født. Ingen grund til at de går og er nervøse hvis der går lang tid ;) Vi ringede til den forældre og søskende og resten sms'ede vi til. Ved nr. 2 vidste mine svigerforældre det, da de skulle tage sig af Nikolai imens. Ellers var det på samme måde at vi ringede til mine forældre og begge vores søskende - resten sms'ede vi til. Jeg regner med at det bliver på samme måde her 3. gang ;)
  10. Det har jeg også overvejet.. Tror Nikolai er ved at være stor nok til en selepude - jeg håber så at den fylder lidt mindre i bredden, så der kan blive plads til dem alle 3. Det er dog stadig ikke afprøvet ;) Vi har en Renault Senic, som vi ellers er rigtig glade for, så den vil vi jo gerne beholde :)
  11. Min papsøster fik en pige 7 mdr. efter vores søn. Under graviditeten betød det ikke så meget, da vi ikke ses så meget i det daglige. Men efter fødslen har det været super :loveshower Når vi er sammen er det fantastisk så glade de er for hinanden. De er ofte sammen hos bedsteforældrene og de laver forskellige ting sammen med dem (de passer jo sammen aldersmæssigt ;) )- biografture, campingture mv.
  12. Jeg vil også sige airshell. Sådan en lejede vi da vi for 3 år siden var i Egypten. Den mindste var kun 2 mdr. gammel, men det gik fint med både barnevogn og klapvogn med i bagagen ;) Til turen havde vi også bærbar dvd-afspiller (den var guld værd, bøger, lidt papir og farveblyanter, samt lidt kiks og juice til den ældste. Han var på det tidspunkt 2½ år. Turen derned gik super godt. (Havde vist også taget nogle vingummibamser med som Nokilai ku få i flyveren da vi lettede og landede af hensyn til propper i ørerne ;) )
  13. Mine har/får hver sko, sandaler, gummistøvler og crossko. Synes egentlig ikke der er behov for mere :) Det har der ihvertfald ikke været de forrige somre. Men hvis de kommer til at mangle køber jeg det henover sommeren ;)
  14. Hejsa :) Nu kender jeg kun til Viborg, men har begge gange haft rigtig gode oplevelser der med hensyn til fødsel. Fødestuerne er kun 3-4 år gamle og er super gode ;) Hvis du vil læse mere om fødsel på viborg sygehus kan du kigge på deres hjemmeside der hedder www.vibarn.dk :)
  15. Jeg har også moderkagen liggende foran denne gang. Har også som de fleste andre der har svaret mærket liv omkring uge 20. Det er selvfølgelig rart at der er liv som der skal være, meen indimellem ville jeg ønske at han vil holde knap så stor en fest derinde..he he.. ;)