Krone

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    29
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Krone

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Jeg har haft det på samme måde, og tog kontakt til min læge. Han sagde at je måtte tage 2 pamplonas og 1 ipren, hvis jeg oplevede en træls hovedpine.
  2. Tror bare jeg prøver at tænke på alle de spændende ting der skal ske, og så har jeg en forfærdelig kvalme, så er ikke et sekundet i tvivl om at jeg er gravid ;)
  3. Hej og tillykke. Jeg har selv for nyligt fundet ud af at jeg er gravid, og er ca. 7+4. Jeg har/haft præcis de samme tanker og følelser, men jeg er nu nået frem til, at jeg bare er nød til at nyde det, og lade være med at bekymre mig, for det har hverken jeg er Blob godt af :) Held og lykke med det hele
  4. Tusind tak for gode råd;) Jeg må bare prøve mig frem. Et råd til nogle af jer, kunne måske være mariekiks? Min mor siger at det skulle være super godt, men det virker altså bare ikke på mig. Øv øv :(
  5. Hej Jeg er omkring uge 7 nu (terminen kan ikke helt fastsættes endnu, da jeg har en enormt forvirrende cyklus) og kvalmen er for alvor begyndt at drille. Er der nogen af jer herinde, der har et super råd til, om ikke andet, så mindste denne forfærdelige kvalme?? Jeg er en meget spinkel pige, så jeg har ikke lyst at tabe mig, pga. kvalmen. Håber der er en med et godt råd :)
  6. Mange tak, allesammen :) Det er super skønt, at den er så tydelig, så man ikke skal tyde det, og køre sig selv op, hvis det alligevel ikke er noget ;)
  7. Mange tak :) ja, der kan overhovedet ikke være tvivl ;) så nu går turen bare til lægen ;)
  8. Det er nu ved at være længe siden, jeg sidst har været herinde, men nu lykkedes det endelig :) der kan vidst slet ikke være tvivl om denne :) efter et lille år, lykkedes det:)
  9. Okay. Så forstår jeg det noget bedre:) Tusind tak for svar ;)
  10. Hej alle. Jeg har set at der er flere som snakker om temperatur under ÆL, er der en der kan fortælle mig hvad det går ud på? :)
  11. Min mens kom igår, så der var desværre ikke noget i den her omgang :(
  12. Jeg kan ikke se billedet
  13. Jeg tror nu at jeg tester lørdag, trods lidt pletblødning, for synes pludseligt at jeg er begyndt at få en rigtig træls kvalme.
  14. Det er bare noget mærkeligt noget, for det er minimalt, og minder mest af alt om lidt gammelt blod
  15. Synes min cyklus er ved at blive lige en tand for "spændende"...... Det er kun 19 dage siden jeg sidst havde mens, og går allerede og pletbløder lidt.. Det har jeg alligevel aldrig prøvet før :(