Riis94

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    17
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Riis94

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/09/1994

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    06-07-2013
  1. Hej piger, jeg er i den situation jeg var til 8 ugerstjek igår og fik at vide jeg har en lille rift. De var ikke sikre på om der var infektion i, men jeg fik noget antibiotika for en sikkerheds skyld. Mit spørgsmål er så, jeg fødte for 11 uger siden, er det helt hul i hovedet at tage i svømmehal imorgen? Glæder mig bare sådan :-) håber på svar, knus herfra
  2. Hejsa alle sammen. Vi skal til ud og finde os en barnevogn til ham den lille, men vi synes det er svært da der er så mange forskellige. Vi er begyndt at kigge på tyske sider da det ligner der er en del at spare, men hvad er bedst. Vi har familiemedlemmer der mener kombivogne er noget lort, men ville gerne høre andres erfaring? Og liggemål, er 88 cm meget småt? Spørger da jeg har forelsket mig en lille smule i denne (link nedenunder), jeg er jo helt vildt med de svingbare forhjul. Byd endelig ind med råd eller erfaringer :-) :-) http://www.barnevognshuset.dk/product/peak-air-sort-1535/
  3. Jeg er 17+1 idag og er godt nok vokset. Er ude af mine normale bukser, synes det er værst om aftenen, føler lidt jeg ligner en der er 7 måneder henne der fordi jeg bliver så oppustet ;-) men synes det er vildt hyggeligt man kan se der sker noget!
  4. NAVN: Lærke ALDER: 19 BOR I: Herning UDDANNELSE/ARBEJDE: Pt. Fuldtid ved McDonald's TERMIN: 6/7 FØDESTED: Herning sygehus SCANNINGER: Kun nf indtil videre GENER (F.eks. kvalme, smerter mm): Kvalme og er meget træt hele tiden DRENG/PIGE: Ved ikke endnu MULIGE NAVNE: Ikke offentligt ;-) ANDRE BØRN: Niks dette er den første FØDSELSFORM: Pas HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min kæreste som er far til barnet
  5. Min termin er rykket frem til 6/7 kønnet vides ikke endnu :-)
  6. Jeg et nu 11+4 Og synes da der er begyndt at være lidt, er også hoppet i graviditetsbukser de er bare mest behagelige ;-)
  7. Ja synes selv jeg har en del, ømme bryster, kvalme hele tiden, min appetit har fuldstændig fået sit eget liv :-) ja er også meget spændt der må jo bare ikke være noget galt!:-)
  8. Har også lige gået læge tid til den 5. Dec. :-) hvor langt er det man kan være henne for at komme til scanning? Glæder mig lidt! :-)
  9. De har og ved Matas :-)
  10. Jo tak! Synes allerede ventetiden er lang ;-)
  11. Nej desværre. Men han går ingen steder og skal lige vænne sig til det :-)
  12. Ihh gode nyheder! Har valgt at beholde barnet og nu kan jeg bare slet ikke vente! :-D
  13. Hej alle. Jeg hopper lige med. :-) Har selv regnet min termin til omkring den 15. Juli, så det glæder vi os til! Stort tillykke til alle! :-)
  14. Mange tak! :-) forsøger også at finde ud af hvad der er bedst har har bare lidt smidt den over på mig nu når jeg har hørt hans mening :-( Men ja har bare ikke sagt det til nogle endnu :-)
  15. Hej. Jeg er en ung pige på 18 der lige har taget en positiv test. Bor sammen med min kæreste på 21 og vi er ikke helt enige om hvad der skal ske nu. Jeg har altid været imod aborter og nu er jeg måske 'tvunget' til det da min kæreste ikke ser det som en mulighed at han vil have det her barn. Men er på en måde bange for at få fortaget en abort synes man hører om mange der får bivirkninger. Jeg er også en der altid selv har elsket børn og har glædet mig til selv at skulle have dem, så selv om jeg er ung vil jeg stadig rigtig gerne - er meget splittet.. Håber på respons :-)