Thorsson

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    99
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Thorsson

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Undskyld jeg ikke lige har fået svaret men jeg har haft meget om ørene her det sidste stykke tid og jeg kommer ikke her inde så tit da project baby for min mand og mig står på standby desværre :( da jeg som sagt har haft 1000 andre ting at tænke på har jeg ikke været ved lægen (og jeg har også meget svært ved at skulle ringe for at få en tid da jeg muligvis lider af social angst) men nu bløder er der bare en gang i mellem lidt blod på papiret uden sammenhæng mellem sex eller orgasme. Jeg vil ikke kalde det mens og at sige at jeg bløder er også for meget at sige da det kun er en lille bitte smugle blod på papiret (altså en svag lyserød farve) og det er ca. time og så er det væk igen. Det er ved at være en uge siden sidst nu. Selv tænker jeg at det er fordi at jeg ikke har haft min mens så længe at der simpelthen er gået totalt koks i min krop og den ikke kan finde ud af det. Fortsætter det bliver jeg nok nødt til at få taget mig sammen og få en tid ved lægen.
  2. Synes i at jeg skal kontakte lægen selvom det kun er meget lidt blod der kommer? :)
  3. Hej allesammen :) Jeg vil gerne lige undskylde for hvis denne tråd ikke ligger det rigtige sted men jeg var i tvivl om hvor den skulle være. Sagen er den at jeg bløder en smule når jeg har fået en orgasme (også selv om jeg ikke har haft samleje) Det er ikke særlig meget blod, bare en smule på papiret og blodet er ikke frisk men mørkt. Det er kommet her inden for de sidste par måneder og er ikke hver gang jeg får orgasme men ca. 80% plus det er kun i forbindelse med orgasme. Det er nok et halvt år siden jeg sidst havde mens (det skal lige siges at jeg har meget uregelmæssig cyklus og jeg har før gået et helt år uden mens)og for ca. to måneder siden blev jeg tjekket for graviditet (den var negativ) i forbindelse med voldsomme mave/underlivs smerter. Mit spørgsmål er om der er andre der har oplevet at bløde efter orgasme og om der er nogen der ved hvad det kan skyldes?
  4. Jeg står lidt i samme situation som dig. Jeg er selv 22 år og har ikke haft rigtig mens siden 1. November sidste år! Efter ca. 3 måneder uden mens tog jeg til lægen, men hun tog bare et hurtigt kig og sagde at alt så fint ud. For omkring 2 måneder siden tog jeg så igen til lægen som mente at det kunne lyde som pco. Nu har jeg pletblødt on and off i snart 2 måneder. Jeg har været ved gynækolog en gang nu og får svar i næste måned om hvorfor jeg har gået så lang tid uden mens. Jeg har desværre ikke nogen svar til dig men tænker umidbart at du kunne have pco? Hvis jeg var dig ville jeg tage til lægen og forklare jeres situation og at i prøver at få børn. Jeg håber at din læge vil lytte til dig og sende dig videre og hvis ikke må du banke i boret !
  5. Det er også længe. Så er det da bare endnu mere fantastisk at det er lykkes for jer :)
  6. Stort tillykke :) hvor er det fantastisk for jer begge ;) Hvor lang tid har i prøvet hvis jeg må spørge?
  7. Tak for svar begge to :kram Jeg har stadig ikke blødt mere end det igår og jeg tænker at det er for lidt til at jeg kan kalde det mens. Den 21. skal jeg til gynækolog på grund af mistanken om PCO og håber meget jeg kan få svar der :)
  8. Jeg skriver her fordi jeg simpelthen ikke forstår hvad der sker :( Her er historien: Jeg har ikke haft mens siden 1. November (dvs. Over 9 måneder siden mens) Igår morges da jeg tørrede mig var der en lille klump størknet blod på papiret og straks tænkte jeg at nu efter alle de måneder ville jeg endelig få mens igen... Men nej! Der kommer ikke så meget som en dråbe blod mere. Her i dag da jeg kommer hjem opdager jeg at der er meget blod på papiret (samme mængde som når man har mens) okay! Tænker jeg og tager tampon i,da jeg er sikker på at nu er det nu. Men igen er der ikke kommet mere blod :( Jeg har ingen mens smerter som jeg plejer at have og har ikke set skyggen af blod siden jeg tog tampon i og har ikke oplevet at min "mens" har opført sig sådan her før . Jeg er ikke gravid (så vidt jeg ved. Det er ved at være flere måneder siden jeg sidst tog en test) og det mistænkes at jeg har pcos. Mit spørgsmål er om der er andre der har oplevet noget lignende og om hvordan det endte eller om der er nogen der ved hvorfor det sker? På forhånd tak :)
  9. Hej :) Med mig er der stadig intet nyt hverken mens eller noget :( mine smerter er dog mere eller mindre væk så har ikke været ved lægen
  10. Tak for tanken :) Her er der stadigt intet nyt, hverken mens eller noget og jeg skal have skiftet laege foer jeg vil blive undersoegt.
  11. Det er saadan lidt trykkende smerter som kommer lidt i boelger (hvis det giver menning?)og det er mest naar jeg bevaeger mig smerterne er kommet snigende den sidste halve maaned men har i en uges tid nu vaeret mere slemme.
  12. Det gør jeg også på mandag zolo :)
  13. Jeg har også lige taget en test og den er også negativ :( men jeg tror måske at jeg har underlivs betændelse :(
  14. Status her fra er stadig ingen mens og 5 dage over tid :o bliver snart skør :(
  15. Jeg ville sige at den er taet paa positiv :P Begynd du bare :hump