bare mig

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    325
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af bare mig

  1. Jeg håber så at i har mere held med jeres end jeg.. For her sker ikke og en dut... :( Det er sidste gang jeg får en juli baby så er det sagt :D
  2. Han ser skøøøøn ud og jeg synes han ligner en Albert ;)
  3. 2 dage til termin... Gider ikke mere nu!! Hele dagen har det føles rigtig meget som om han presser på mit bækken, jeg bilder mig ind at han skruer sig fast/længere ned, men ved det jo reelt ikke, har ikke prøvet det før. I tilfælde af at jeg har ret, er jeg spændt på hvor længe der mon går før jeg går i gang? Suk.. Jeg vil ha min baby ud... nu... be om...
  4. Hold da ellers op. det var hurtigt. Dejligt at det hele gik så godt.. Bare det dog snart var mig...
  5. Godaften :) Jeg er for nyligt stødt på begrebet "sen afnavling" hvor man venter med at klippe navlesnoren over, til der ikke længere er puls i. Angiveligt skulle det være fast procedure på bl.a Hvidovre, men de fleste steder i landet afnavler man hurtigt efter fødselen. Som jeg læser det skulle der være fordele og ulember ved begge, men jeg kan ikke rigtig blive klog på det synes jeg. Det er meget vagt det jeg finder. Er der mon nogle af jer der kan gøre mig lidt klogere?
  6. Ja det kan man jo godt undre sig over. Men jeg er jo heller ikke blevet spurgt eller informeret, det er noget jeg er faldet over ved at læse mig frem til det. Og så viser det sig at min JM faktisk synes det er en god ide, men JM er underlagt anbefalinger fra sundhedsstyrelsen/procedure på de pågældende sygehuse...
  7. Ellers må du en tur ind i vandland og få kølet fødderne ned :) Rigtig god tur hvertfald
  8. Jeg ved det ikke helt, men har læst 5 min nogle gange og andre steder er jeg stødt på op til en time til halvanden, så det er meget individuelt, det jeg lige er faldet over. Jeg tod den desuden med min jordemoder i dag som sagde at det er et emne der er meget oppe i tiden og procedurene skifter ofte pt fordi forskningen hele tiden kommer med nye resultater. Pt var hun underlagt tidlig afnavling, som standart men ville gerne gøre sen hvis jeg ønskede det, da det desuden også var hendes personlige holdning. Så det er hermed sat på min ønskeliste
  9. Under alle omstændigheder vil jeg råde dig til at tage til lægen og blive undersøgt, både for en evt graviditet men også for kønssygdomme. En sygdom som klamydia kan i værste fald gøre dig steril, og selvom du måske ikke ønsker børn nu, så kunne det ønske jo godt komme engang i fremtiden med den rette partner.
  10. Jeg har været til JM for sidste gang i dag.. Her fik vi (endelig) snakket om fødsel, en rigtig god snak faktisk. Vi fik vendt nogle af de sidste ting som manden og jeg har talt om, og hun var utrolig sød og støttende og sagde at det var nogle rigtig gode ting vi havde overvejet og skrev vores ønsker og tanker ned for fødslen. Selvfølgelig med forbehold for at alt går som det skal. Men nu føler jeg mig faktisk helt rolig og klar! Og som også hun sagde, så må det gerne ske i denne uge.... :D
  11. Ej det er da rigtig spændende. Om ikke andet så er det da meget snart nu :)
  12. Stiletten, med afnavling gælder også at der sættes en klemme på navlesnoren. Den ryger på mens baby ligger hos dig. Men du har da helt ret i at det ligger under JM ekspertise. Problemet i mit hoved er bare når de handler efter standarter som de enkelte sygehuse udsteder, og disse ikke er ens. Hvad er så det mest korrekte? De begrunder alle i forskning, formoder jeg, men indtil har jeg bare kun finde gode argumenter for den sene. Dermed stiller jeg spørgsmålstegn ved om de der praktisere den tidlige gør det fordi "det har vi altid gjort" og "det er nemmere for os at tage en pH blodprøve" i så fald synes jeg grundlaget er tyndt, og eftersom alt hjælp jo er et tilbud har jeg som "patient" ret til at sige til og fra for hvilke ting/tiltag jeg ønsker, lige som jeg har ret til at få information om en forestående operation og ud fra disse vælge om jeg ønsker operation, medicin eller at forsøge mig helt uden. :)
  13. Her sker der heller ikke noget :( Jeg er også rastløs - har på fornemmelsen at jeg går over tid :( Magter det ikke... Igår var vi på barselsbesøg hos min svigerinde. Nøøøøj en fin baby hun har fået lavet sig. Simpelthen noget af det fineste jeg har set længe for en nyfødt. Men selve fødslen havde også kun taget 3 ½ time, så han er ikke nået at blive særlig presset kan man sige. Det var dog lidt voldsomt og nær endt i KS pga farten (han fik stres) Men det endte lykkeligt. Jeg håber dog selv på en lidt mere rolig fødsel.. Bare lidt...
  14. Jeg ved ikke, det lyder jo som tegn, men psyken kan godt nok gøre meget... Bliver spændende om din mens kommer eller udebliver :) Jeg synes faktisk næsten at det er imponerende at du ikke er blevet gravid når i har haft ubeskyttet sex i 9 måneder. (Der er jo også levedygtige sædceller i det saft der kommer ud af manden før udløsning)
  15. Åhh nej så ville min tålmodighed også være HELT væk!! :D Spændende spændende! Også spændende med dig Caddie! Bare det dog snart var mig! I går aftes blev de indledende øvelser gjort for at sætte min svigerinde i gang og jeg ved at hun skulle ind og have taget vandet her til morgen, så går spændt rundt og venter på at høre om jeg er blevet tante :)
  16. Men igen, så kan jeg da have lidt svært ved lige at se hvad det er de skal bruge den pH værdi til, hvis barnet anses for at have det godt. Det giver mere mening i mit hoved at man tager pH hvis barnet har det skidt, for at prøve at finde ud af hvad det går ud på?
  17. Jeg vil selvfølgelig aldrig holde på det hvis baby er dårlig. Men hvis deres eneste "undskyldning" for at gøre det hurtigt er at det derved er nemmere for dem at måle pH, ja så synes jeg faktisk at grundlaget er lidt tyndt?
  18. Næ der skulle mig bekendt ikke være synlig forskel, men der findes angiveligt alligevel forskning, der siger at man i op til 2 års alderen kan se forskel i blodprøver taget af børn der har fået fortaget en sen afnavling, at de skulle have bedre jern lager, højere blodprocent og sådan.
  19. Uhh det skal vi torsdag. Bliver rart lige at få styr på det. I aften/i morgen bliver min svigerinde sat i gang.. Er jaloux over det ikke er mig :D Selvom jeg ikke ønsker at blive sat i gang. Men gad virkelig godt at det snart var ovre..
  20. Lige i forhold til Hcg tror jeg ikke det har nogen betydning. GRunden til at man normalt opbevare det på køl er af hensyn til det voksende antal bakterier, men det måler du jo ikke på her.
  21. Selvfølgelig! Du har helt ret! Men der skal stadigvæk enorme mængder til at det bliver for meget af D vitamin! Og som også Tumlepigen skriver, lider op til 85% af danskere af D vitamin mangel i større eller mindre grad, netop pga vores breddegrader/kostvaner. Så at give børnene er bestemt en god ide fortsat! :)
  22. Lige med D vitamin må man altid hellere få for meget end for lidt. Der skal enorme mængder til før det bliver for meget, netop fordi man udskiller dem dagligt, de ophobes/gemmes ikke i kroppen.
  23. Ja har jeg. fik vel taget en 10-12 forskellige stillinger eller hvad jeg skal sige. både langt fra og tæt på, alene og med mand :) så det bliver rigtg spændende at se
  24. Smukt smukt smukt :loveshower Uh hvor jeg glæder mig til mine nu
  25. PS så er jeg uddannet sygeplejerske og har lavet stort tværfagligt projekt om netop knogleskørhed, risiko og især også forebyggelse (hos børn) som en del af min uddannelse, hvor jeg havde kontakt til både forskere inden for feltet og ledende overlæger, så jeg har faktisk lidt at have det i :) Jeg er ikke bare påståelig for at være det :P