Dinamus

Medlemmer
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Dinamus

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  25-06-2014
 1. Tak for fif'sne! Jeg endte med at købe en Teutonia Mistral S, da den havde alt jeg ønskede for en klapvogn - og jeg elsker den! Til de interesserede kan den sagtens være i bagagerummet på en Ford Fiesta, man skal bare tage de store hjul af, hvilket er en smal sag :) (der er så heller ikke mere bagagerum tilbage, men det kan man næsten heller ikke forlange af en minibil)
 2. Jeg har lagt mine i blød i Vanish - også uldbodyerne. Pletfrit resultat!
 3. Hej! Jeg håber I kan hjælpe mig med, hvilken klapvogn vi bør vælge. Det er vigtigt den opfylder følgende krav: - ryglæn med mindst tre positioner, inkl. helt vandret så man kan have en lift stående - svingbare forhjul - mulighed for at skifte kørselsretning - sammenklappelig så den kan være i en minibil (Fiesta) Hvad foreslår I vi går efter? :)
 4. Tillykke! Sejt kæmpet, resultatet ser helt vidunderligt ud :kuller
 5. Anja Bay er fortaler for sen afnavling. Hun gav faktisk et link til en videnskabelig artikel omkring emnet fra UK/USA, men det kan jeg selvfølgelig ikke finde nu :unsure Så vidt jeg erindrer er fordelene bl.a. at alle stamcellerne er kommet med over i barnet. Ulemperne var, at der er større chancer for gulsot, men jeg mener procenten var noget så lav som 5...?
 6. Ih tillykke! Jeg vil også se min baby :7himmel :loveshower
 7. Kender følelsen... Folk er allerede begyndt "har du ikke født endnu?" Slap af man, jeg har stadig en uge til termin!! Jeg flytter ud af landet til den er født :klap ;)
 8. Stort tillykke! Ihh hvor jeg glæder mig til det bliver min tur :)
 9. Jeg havde i uge 25 taget 15 kg på. Til gengæld har jeg så fra uge 32 til nu her uge 36 taget 500 gram på. Det er meget genetisk betinget, hvordan man vokser. Men jeg havde det virkelig skidt med selvværdet i uge 25, frygtede jeg ville ende med en vægtforøgelse på 45 kg, hvilket jeg slet ikke kunne forstå, for har så absolut hverken spist i voldsomt større mængder eller mere fedtholdigt/sukkerholdigt i min graviditet. Men det ser ud til min krop har skabt det lager den synes den skulle, selvom den godt kunne have gjort det i et roligere tempo så min hjerne kunne følge med :D
 10. Tusind tak !
 11. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan man ændrer emneoverskiften! Er der en venlig sjæl, der kan forklare en IT-abe som mig det? ;)
 12. Min lille snylteparasit blev i fredags, 35+2, skønnet til at veje 2700 g. :7himmel Jeg kunne altså ikke forestille mig man selv skal have puslegrej med... Men jeg ved det ikke! Vi har pakket 1 sæt tøj i str 56 og ét sæt i 62 plus to natdragter. Dertil har jeg pakket 2 stofbleer, et par strømper og en hue. Vi kalkulerer kun med tøj til hjemtransporten. Og så har jeg pakket Lansinoh, ammeindlæg og kiks. Skal selvfølgelig også have pakket toiletsager og tøj til mig selv, men det gør jeg nu først når fødslen banker på - jeg bruger det trods alt til dagligt ;)
 13. Jeg "glemte" tit jeg var gravid i de første uger. Altså, det var ikke fordi jeg lige pludselig tog mig selv i at bælle en øl, men der gik lige et stykke tid før tanken var fast inventar i hjerneaktiviteten. Så det skal du slet ikke bekymre dig om, det kommer! :)
 14. Dejlig dejlig beretning!! Åh jeg har godt hørt rygter om den fødegang på Hvidovre... Jeg satser på de har kortet den ned når det er min tur om forhåbentlig maks. 11 uger! ;)
 15. Tusind tak for alle jeres svar! Jeg sætter virkelig pris på det :P