enirt and

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    129
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About enirt and

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 10/14/1988

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    15-05-2015
  1. Hvordan kan det være du allerede går på barsel d. 27/3? Det gode ved I mangler at få ordnet en masse er at du har noget at tage dig til når du er på barsel! Jeg gruer for at gå på barsel, jeg ved ikke hvad jeg skal lave hehe.. Selvom jeg synes det er ved at være hårdt at gå på arbejde hver dag så kan jeg heller ikke holde ud at ligge på min flade derhjemme, det er for kedeligt! Så havde jeg håbet på at kunne få sovet en masse for at være total udhvilet og klar til baby men jeg kan ikke sove særlig meget vågner hele tiden. Har du været til fødselsforberedelse? Jeg har selv været to gange indtil videre, synes man får mange nyttige informationer men hold da op hvor er det kedeligt..
  2. Godt at høre at det går godt godt rundt omkring:) og at der stadig er lidt liv tilbage I gruppen hehe.. Her går det også godt! Alt er som det skal være med baby, babyværelset er klar, tøjet er vasket, barnevogn og hvad man ellers får brug for er købt, gratis babypakker er hentet og hospitalstasken er pakket. Så jeg er bare 110% klar til at slappe totalt af på min barsel(som først starter om en måned) inden man skal være mor for første gang:D Jeg synes det er en skøn tid og tanken om at man går en endnu bedre tid I møde er ubeskrivelig:)
  3. Tusind tak for svar.. Når de så begynder at lege med legetøj hvad behøver man så? Jeg ved godt man ikke kan give et præcist svar men jeg har ingen ide om hvad eller hvor meget jeg bør købe.. Jeg er dog så godt med at jeg godt ved det skal være babylegetøj, men skal det være bløde ting, ting der larmer, plastikting eller hvad?
  4. Hejsa! Er der nogle af jer der har et bud på hvor meget legetøj man bør have klar til babys ankomst? Hvor meget får de brug for?
  5. Hej! Er der nogen tilbage I denne gruppe? og I så fald hvordan går jeres graviditet?
  6. Mange tak for svar.. Så må jeg vidst hellere lige finde en billig og midlertidig løsning:)
  7. Hej Allesammen.. Jeg har brug for hjælp! Har kun 1 bh tilbage som jeg kan passe. Inden min graviditet havde jeg tabt mig en del på brysterne og kunne for første gang I mange år passe en D-skål, det ændrede sig lynhurtigt og jeg fandt mine bher frem I E-skål. Jeg har en bh I 75F og den kan jeg passé men det er det eneste jeg har. Kan jeg mon passé mine amme bh'er når jeg skal amme hvis jeg køber dem allerede nu? (jeg er 23+1) Håber I kan hjælpe mig:) Hilsen Mig:)
  8. Vi skal ha' en lille Tristan.. Men intet er helt sikert før vi har ham i armene
  9. De har en "pakke" eksempelvis mondial duo combi til 8500kr. Jeg ved at barnevognsdelen og stellet er med, så skal jeg vel købe den sidste del selv? Det er en jungle for mig ☺️
  10. Hej erfarne damer:) Når man køber en emmaljunga kombivogn. Får man så både barnevognsdel og klapvognsdel med, med det samme når den bliver leveret i butikken? Altså skal klapvognsdelen købes seperat ? Hilsen en førstegangsgravid der kigger på vogn
  11. Hej erfarne damer:) Når man køber en emmaljunga kombivogn. Får man så både barnevognsdel og klapvognsdel med, med det samme når den bliver leveret i butikken? Hilsen en førstegangsgravid der kigger på vogn
  12. Okay hvor spændende! Jeg er 19+0 i dag og jeg har i et par uger kunne mærke en masse men om det er baby har jeg ingen ide om.
  13. Halløj! Hvor langt er i henne nu og har i mærket liv?
  14. Tillykke med at det bliver en pige
  15. Tusind tak skal I have, det er lige gået lidt mere op for os at vi venter o, nu da der er sat køn på:) Åhh det håber jeg da også jeg kan nøjes med! Så kan der ikek være meget overskydende man skal kæmpe med efterfølgende;) hvor meget tog du på sidste graviditet? Her kan man også se maven er vokset men det ligner også bare jeg har spist for meget fed mad hæhæ.