123baby

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    200
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About 123baby

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Jeg bruger al for meget tid på BK og har besluttet at stoppe helt og fokusere på andre ting. Derfor stopper jeg herinde og sletter min profil. Jeg ønsker jer allesammen held og lykke med graviditeterne og de små børn fremover. Måske dukker jeg op til overfladen igen, men lige nu drosler jeg ned på de ting, der virkelig er tidsrøvere.
  2. Jeg ville bestille tid i 28+ medmindre der er noget du er utryg ved. Synes at lægebesøgene er rimelig overflødige...
  3. Ligner mund, hånd og fodsyge. Har han det også under fødderne?
  4. Jeg tror, at det er uge 25, jeg skal - men har endnu ikke bestilt. Jeg gør det på mandag, hvor jeg alligevel skal have svar på urinprøve (er så i 22. uge).
  5. Hej Lise. Jeg synes at I bør få tjekket om alt er ok, herunder vandscanning af dine æggeledere samt test af mandens sædtal. Når I har ventet over et år bør I kunne få henvisning til fertilitetsbehandling. Held og lykke med det.
  6. Øh hvad betyder det?
  7. Stort tillykke! Dejlige nyheder og skønt at få sat knæ på det lille væsen i maven:-)
  8. Dejligt med en god scanning. Den store tap kunne også være noget af navlesnoren. Vi har et billede, hvor den ligner en stor tissemand:-) Men det er bare navlesnoren.
  9. Ja:-) Tak for svar. Jeg vil sørge for hele tiden at have bananer og chokolade i tasken, så jeg ikke går kold. Jeg har fået tjekket urinen idag, der blev sendt videre til dyrkning. Nu må vi se:-)
  10. Jeg tror, at mine symptomer skyldes lavt blodsukker, og vil meget gerne høre erfaringer hermed. Når jeg vågner om morgenen, skal der helst ikke gå for lang tid, før jeg skal have mad, da jeg ellers bliver rigtig dårlig: utilpashed, svimmel, prikker for øjnene og i et tilfælde besvimelse. Det samme kan ske i løbet af dagen, uden at jeg dog synes, at jeg har behov for mad. Det kan fx være hvis jeg er ude og handle og står lige lidt for længe i kø, så kommer symptomerne snigende og jeg kan mærke, at nu skal jeg bare ud og have noget luft og mad. Hvad kan jeg gøre udover de ting, jeg allerede gør nu med fx spise druesukker, have mellemmåltider i tasken, mv. Det er virkelig ubehageligt og jeg begynder at blive angst for at få det dårligt i situationer, hvor det ikke er så passende. Det er næsten en ond cirkel, hvor angsten overtager på en måde. Giver det mening for bare en enkelt af jer?
  11. Ja! Jeg synes ikke, at det er helt så slemt endnu, men der var da et par gange i sidste uge jeg nød at kunne sidde enten i skyggen eller indenfor.
  12. Ja, det ser da sørme sådan ud:-) Jeg kan tydeligt se teststregen. Stort tillykke!
  13. Ej hvor dejligt at høre. Og rigtig fin trøje! Den er så sød!
  14. Tillykke! Og ja for den da, der er mange drenge nu!
  15. Jeg (eller rettere børnene) giver 12 flasker lækker rosé. Han elsker rosé:-) Idéen med barnet/børnene holder FAR-bogstaver er så genial! Den kan måske bruges næste år, hvor lillebror kan være med også.