mor2010

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mor2010

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 11/26/1981

Profile Information

  • Lokation
    Vanløse
  1. Tillykke til babyklar.dk
  2. Har snakket med en tandlæge der siger at når barnet bliver 3 år kan sut gå ud over hans tænder.
  3. Hos os var det hemmeligt fordi det var rigtigt dejligt at have en hemmelighed bare os to. Skønt at gå ud i verden med sådan en vidunderlig hemmelighed. Ligesom vi holdt navnet hemmeligt indtil han kom ud. Vi nød at have noget som bare var vores beslutning så vi ikke skulle forholde os til andres meninger om hverken graviditet eller navn.
  4. Vores lille Dirch er 4 mdr. og han sover rigtigt godt nogle gange sover han op til 10 timer om natten! Vi har fra ca. 3 mdr. alderen vænnet ham til selv at falde i søvn. Han bliver skiftet og får nattøj på, så får sin 'natmad' hos mig mellem kl. 19.30 og 20.30. Så lægger vi ham ind i hans seng lysvågen, synger en aftensang (den samme hver dag), ber en lille bøn for ham og siger godnat. Så går vi ud af rummet og lader døren stå åben. Der går aldrig mere end et kvarter med pludder og så sover han. Nogle gange piver han lidt men det er tit lige når han falder i søvn, så vi går først ind og ser til han hvis hans piv/gråd lyder 'hjerteskærende', det er nok 'mor-chippen' der fortæller hvornår det er. Hvis han falder i søvn ved brystet og vi bærer ham sovende ind i sengen vågner han tit op efter kort tid og er ked af det. For ham er det vigtigt ikke at blive flyttet mens han sover for så er han forvirret når han vågner. Håber nogle kan bruge vores erfaringer.
  5. Mon jeg har vundet?
  6. Øv det lyder ikke rart. Det er skræmmende når sådan nogle små bliver rigtigt syge, det er heldigvis ofte ikke så alvorligt og går over igen som du skriver, men hårdt når det står på.