Guldpigen

Medlemmer
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

About Guldpigen

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  15-07-2015
 1. Hej piger Lige et spørgsmål... Jeg er i dag 40 + 5 og har længe ikke kunnet sove på ryggen pga. utilpashed med vena cava. Nu er det så gennem de sidste par uger blevet sådan tiltagende, at jeg heller ikke kan ligge på siderne og sove. Jeg får en kraftig kvalme og af og til hovedpine af at ligge på siderne, så jeg ofte har svært ved at falde i søvn og typisk vågner allerede efter nogle timer, fordi jeg har det skidt. Jeg sørger for at spise godt og hyppige små måltider, ligesom jeg drikker godt med vand. Jeg bliver lidt bekymret for baby i maven, når jeg selv får det så skidt og ikke ellers har døjet med den store kvalme og slet ikke hovedpine i min graviditet! Er det virkelig "normalt" at ha' det sådan i slutningen af graviditeten, for jeg får jo knap med søvn...? Knus Guldpigen
 2. Enig - kom nu ud baby!!! Jeg er i dag 40 + 3 og trænger virkelig til at få min krop igen og slippe for de sidste gener!!!
 3. Vi er vist i samme båd... Efter at vores dreng blev vendt, da jeg var 36+6 har han haft retningen godt nok, men han står ikke fast og alt for højt i mit bækken. Jeg er i dag 39+0 og har stadig fået de samme instrukser som efter vendingen - vandafgang = ned at ligge, ringe til FG og blive transporteret liggende ind. Jeg synes, at det er rigtig fint at JM "helgarderer" sig, men jeg er ved at være lidt træt af uvisheden omkring det hele... Nu må han bare gerne snart melde sin ankomst og komme ud med den rigtige "ende" og på den rigtige måde!
 4. Blot ment som venlig info så vil jeg fraråde at man melder sig ind i Gyldendals Børnebogklub. Jeg fik (selvfølgelig) ikke læst alt det med småt og fik så tilsendt deres velkomstpakke mod at jeg skulle handle 3 gange til klubpris på hjemmesiden og desuden automatisk fik tilsendt månedens bog til 229 kr, hvis jeg ikke aktivt frameldte den hver måned (kan kun gøres i en bestemt periode og kun for 1 måned ad gangen)! Som gravid havde jeg selvfølgelig haft andre ting at huske på, så det har kostet mig ALT for mange penge at opfylde deres medlemsbetingelser, inden jeg kunne melde mig ud.
 5. He he, også en aktuel "problemstilling" herhjemme Jeg overvejer at tage et spejl med i bad, og så må det da blive lidt nemmere/bedre... Held og lykke!
 6. Men ift. hvis man ikke bruger selen, så har man i min optik helt sikkert allerede vundet på point, hvis der skulle ske et uheld. Kører man uden selen, så er det jo i hvert fald overladt helt til skæbnen. Jeg ville aldrig tilgive mig selv, hvis jeg ikke i det mindste havde gjort alt jeg kunne for at sikre mig og baby. Bare mine tanker... Jeg købte i øvrigt også en brugt sele til 75 kr:-)
 7. He he, nej det er du bestemt ikke! Jeg har talt ned i laaang tid:-) Nu kun 18 arbejdsdage tilbage inden sidste dag d. 12. Maj WUHUU!!!
 8. Jeg har den helt klassiske sorte badedragt med halterneck fra Carriwell til 200kr. Den er fin nok, men også lidt nedringet til mine nu nyvoksede 70H
 9. Hvad hedder forretningen i Viborg
 10. Hej Jeg har været i behandling ved Klindeklinikken i efteråret 2014 med 2 x insemination med min kærestes sæd. Jeg er nu gravid og harctermin i juli 2015:-) Udover de virker lidt travle dernede, og det kan være svært at komme igennem på Tlf, så har jeg kun fået god behandling. Held og lykke med projektet!
 11. Hej Jeg bor lidt vest for Silkeborg og har termin 15. Juli 2015. Ellers prøv at søge på Facebook under gruppen Silkeborg termin forår/sommer 2015:-) Vi er nogle stykker, som går til gravidvandgymnastik sammen, og som har oprettet gruppen af samme årsag...
 12. Her blev forslaget Rodney til vores kommende søn, arh vel
 13. Vi venter en dreng
 14. Tak for dit input!
 15. Og stort tillykke med den lille ny:-)!!!