Mor igen

Medlemmer
 • Content count

  1,161
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mor igen

 1. Vi skifter også kun Tobias hvis han har lavet bæh i bleen om natten, ellers hvis den er meget tung. Men det sker sjældent.
 2. Jeg stemmer blåt :)
 3. Han vågner alligevel hver 2-3 time pt. så er jo vågen, hehe. Jeg malkede lige ca. 90 ml ud :blink Shiiiit! Mælkebombe hvad er det for noget? Te kan jeg nok ikke drikke, med mindre man kan få det i kold version, har det konstant varmt.
 4. Jeg er lige startet idag (min søn er 5 dage her i aften) Og jeg fik nok 20 ml ud ca. første gang her for 3 timer siden. Jeg overvejer at springe nætterne over, men ved ikke om det vil "ødelægge" det hele, eller om jeg nu alligevel blir så spændt op, at jeg ikke kan lade vær' :)
 5. Oki, og det virkede? Kan du huske hvor mange ml det var pr. gang? og tak :kuller
 6. Så hører jeg jo også til her inde! :kuller Er der nogen der malker ud? Jeg tænker både til "sig selv" eller til neo børn på sygehusene?
 7. Nøøøj, jeg har sovet 6 timer i streg i nat! :bunny :yay :wee :glad
 8. Ja kunne godt se der stod 500 kr på pris listen, men jeg mener vi "kun" gav 400 kr. Men det var de bedste penge længe givet ud. Ved os var det en trygheds scanning inden NF.
 9. http://www.graviditetsscanning.dk/herfinderdu/scanningsklinikken-i-kolding Vi har været i den i kolding stor center. Mener dog vi "kun" gav 400 kr for nogle måneder siden, men de fleste steder koster det jo 5-600 kr.
 10. Aw hun ser skøøn ud! :kuller
 11. Det er syrealistisk og kende sit barns fødselsdag (+ en ekstra dag evt.)
 12. Tak for alle svarene :) :lovebk Har fået 2 gratis baby pakker fra Rema1000 (og nogle andre steder) Og jeg har nemlig også hørt meget godt om deres bleer. Bruges "den gang" med min datter, Libero, Vibelle og Huggies ( men det kan jeg ikk "gå efter" det er jo 10 år siden)
 13. Ved godt det er forskelligt. Men hvilke bleer har i gode og dårlige erfaringer med?
 14. Ja det må du nok sige :rolleyes :D
 15. Sidste JM besøg idag, inden igangsættelse i uge 21. Vægtskøn på 3300 gram! :blink
 16. Ja det er da helt vildt ... Så er det snart os andre! :bunny
 17. Stort tillykke med hende! :loveshower
 18. 35+0 idag! Det er vildt! :wee
 19. Jeg pakker lidt tøj til de dage vi er på sygehuset, og så køber min mand det sæt tøj han skal hjem i. Det har vi ihvertfald aftalt :kuller Så ved det ikke endnu.
 20. Dejligt med en aktiv baby! :kuller
 21. Dejlig fødsels beretning! :kuller Og sikke hurtigt det gik!!
 22. Stort tillykke :kuller :baby3
 23. Hvem fanden har opfundet vand i kroppen! :chin: :sm :box :sm :box :sm :box
 24. Føler mig næsten som et helt nyt menneske i dag. Har sovet fra 23:30 til kl 5.00 hvor jeg skulle op og tisse! Plejer at være oppe 2 gange om natten pt. for at tisse. God weekend til alle :yay - Vi står midt i flytning og mangler 1000 ting endnu, så der er nok at give sig til.
 25. 31+0 idag! :blink :wub