Hønemor

Medlemmer
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

About Hønemor

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 02/09/1989

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  05-08-2014
 1. Hej! Hos os er lille Benedicte blevet ca 4,5 uge og skal til 5 ugers undersøgelse på næste mandag. Det går godt med hende, men måtte ret hurtig droppe amningen. Jeg fik en omfattende brystoperation for 3 år siden, og må sande at jeg nok ikke kommer til at fuld amme nogle af mine børn. Hun fik trods alt 3,5 uge med modermælk, pg nu har vi en meget mere tilpas datter! Dog ikke en af de babyer der sover 18-20 timer i døgnet! Hehe
 2. Min datter er i dag 10 dage gammel, og jeg kan nikke genkendende til de lange amninger!! Har din SP nævnt appetitspring for dig? Jeg var helt ødelagt for nogle dage siden efter en dag hvor jeg nærmest havde ammet 24-7. Jeg ringede til SP dagen efter i frygt for, at mælken ikke ku mætte min datter - ku ikke komme i tanke om andre fornuftige svar .. Men det er altså de her appetitspring, hvor barnet i takt, Med at h*n vokser, har brug for, at mælkeproduktionen øges, og derfor stimulerer brystet mere. Forklaringen gav mig en tro og håb om at det nok skulle blive bedre. Nu er der gået en lille uge, og det stilner stille af med de mange lange amninger. Vi har fundet ud af, at en laaang gåtur med barnevogn, kan få hende til at falde i dyb søvn, og sove 3 timer ca. Det er mine bryster glad for :D Her hjemme har vi konsekvent takket nej til besøg hvis vi ikke følte for det! Det er vigtigt for os, at udnytte fars barsel med at få tingene op at køre, fremfor at tilfredsstille venner/families behov for at se baby.. Jeg bruger ammebrikker og slipper dem ikke foreløbig! :)
 3. D 9/8 blev vi forældre til lille Benedicte på 3210gram og 48 cm. Fødslen gik rigtig fint, og vi var hjemme efter 1,5 døgn. Den første uge med hende er gået så stærkt, men nu fik jeg endelig en ledig stund til at få skrevet, at jeg har født :) lige nu kæmper vi med det første appetitspring :/ men vi kløer på, for vi ønsker at amningen skal lykkes. Held og lykke til jer, som stadig venter på jeres guldklumper!
 4. ja, folk venter jo næsten lige så spændt, som os selv.. men hormonerne spiller mig godt nok et puds her efter termin ;) jeg har fået givet klar og ordentlig besked til de par veninder, som skriver 2-3 gange dagligt, og de forstår mig heldigvis - siger de ;) De har faktisk selv børn, men fødte 2 uger før termin, så de nåede nok aldrig til det her stadie, hvor folk bliver belastende ;) 3 gange siden i går aftes har der været tydelig tegnblødning + noget af slimproppen, så lidt sker der endelig!
 5. Så ramte jeg terminsdatoen - og ikke en fløjtende fis er sket endnu. Pigerne i min mødre gruppe (vi samles allerede inden termin) popper babyer ud 1-2 uger før termin, så det tager virkelig psykisk hårdt på mig, at jeg stadig sidder med min store mave. Frygter virkelig at være hende, som skal sættes i gang 12 dage over termin. Derudover kimer familie/venner mig ned om der ikke snart sker noget.. eller den klassiske: kan du slet ikke mærke noget anderledes?? Dooh! <_< Så nu har jeg (møj-provokerende) valgt, at lade min tlf passe sig selv. så må folk gå med en konstant tro om, at jeg er i fødsel, basta. hormonerne raser for fuld tryk. hvordan har I andre det så tæt på terminen?
 6. haha, åh jeg kender det! stod med samme problem. Da jeg var i uge 37 ca og ville til at vaske alt baby tøjet, gik det op for mig, at ALT var i 30 forskellige farver, og slet ikke passede sammen :D Vi havde også bare købt hvad vi lige faldt over under graviditeten, og ikke spekuleret over hvordan tingene passede sammen. Så der blev lige købt lidt basis varer i HogM! ;)
 7. tak for svar :) stærke menstruations lign. smerter lyder jo overkommelige, men bliver nok overrasket alligevel :D
 8. Her i den lange ventetid op til termin, går jeg og forstiller mig hvordan en ve føles.. Alle siger, at man ikke er i tvivl hvornår det er veer, og det tror jeg skam heller ikke jeg vil være <_< Men hvordan mon veen føles? Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor smerten mon typisk sidder osv. Selvfølgelig er det sikkert meget individuelt - men mon nogle fleregangsfødende her i gruppen kan give en beskrivelse af, hvordan det mærkes og hvor smerten typisk sidder?
 9. Jeg havde en SA i efteråret sidste år, og blev anbefalet at vente med projekt baby, til jeg havde haft min første reelle menstruation efter SA. Det valgte vi at se ret stort på, og gik i gang med det samme. Vi havde hørt lidt hist og her om, at de kun anbefaler dette, fordi det kan være kringlet at beregne termin, når man ikke har en sidste menstruation at gå efter. Vi blev gravide igen, allerede inden den første menstruation - og bonussen var så 2 gratis scanninger, da terminen jo var ret usikker :lol Det klagede vi bestemt ikke over - især når man har oplevet SA, har man (vi ihvertfald) brug for at se hjerteblink! Dog havde vi ifm SA snakket med min egen læge om, at vi ønskede en tryghedsscanning ved næste graviditet, hvilket hun havde sagt ja til. Jeg brugte ægløsningstest i perioden fra SA til positiv GT. Testede i starten ca. hver 2-3 dag, og så hver dag, når jeg kunne se på testen, at det nærmede sig ÆL.
 10. PKS

  Ej for en dårlig behandling! det springer lige i mine sygeplejerske-øjne, at det for lægen handler meget mere om økonomi end om at du og din kæreste får et godt og trygt forløb :angry Håber de er lydhøre for jeres klage i morgen. Regner med der kommer en opdatering senere? :D
 11. På det praktiske plan, er vi også ved at være klar. Tingene i babysam skal hentes i morgen, og familievuggen skal hentes hos de kommende oldeforældre, i næste uge. Om jeg er klar til fødslen? Hm, ja og nej! Ind i mellem er det mig ubegribeligt, hvordan et barn kan komme ud dén vej o tyer til PKS. og andre dage, tager jeg det cool, med tanken om, at en billion andre kvinder har gjort det før mig! Jeger dog kommet frem til sammen med min JM og kæreste, at jeg har mod på at føde naturligt. Jeg har haft en virkelig dejlig graviditet, uden nogen former for ubehag. Selvfølgelig er det ved at være tungt at bære på, men ellers er jeg i fuld hopla. Måske det havde hjulpet lidt på 'lysten' til at føde, hvis jeg var plaget af kvalme, væskeophopning o. Lign ;) Vi bor pt i en lille lejlighed, mens vores hus bliver total renoveret. Det når desværre ikke at blive færdig inden termin, så lige nu er det stilhed før stormen, hvor vi venter prinsessen om ca 2,5 uge, flytte i hus om ca 2 mdr, og så lige barnedåb om 3-4 mdr ;) MEN vi tager én ting af gangen, og glæder os helt vildt, til at møde den lille prinsesse om ca 2,5 uge :)
 12. Jeg har termin om 3 uger, og har ogsåefn ustyrlig lyst til at få booket kirken/reserveret lokaler osv.. Men synes jeg har hørt, at nogle præsterer dumpe at booke kirken, før barnet er kommet til verden. Nogen derfra oplevet det? Ift. At booke kirken - skal man ringe på kirkekontoret, eller?
 13. Du vil altid kunne ringe til vagtlægen døgnet rundt? Men nu har din egen læge jo åben :) afhængig af hvor striks din læge er, kan han/hun måske overtales til, at ville udskrive antibiotika til dig, til det nærmeste apotek, og du så kommer med kontrol urin ved endt behandling, med mindre du ikke mærker effekt af antibiotikaen. God bedring!
 14. Jeg har brugt bio Oil under hele min graviditet (smurt ca hver 2. Dag ved sengetid). Jeg er i uge 38 og har endnu ikke nogle strækmærker.. Det er lidt træls at den er længe om at trænge ind, men ellers er jeg godt tilfreds med at jeg valgte den.
 15. Vi har 2 maincoon katte, som jeg også har mine bekymringer om, hvordan reagerer på en lille ny i huset. De er pt. indekatte, indtil vi flytter i hus når lillepigen er ca 1 mdr gammel. Jeg er også meget bekymret for alle de hår, som det bærer med sig med sådan 2 langhårede katte. Ikke at hun dør at lidt hår, men de er overalt trods støvsugning X flere dgl. 1 ting der så til gengæld bringer mit hormon-p*s i kog, er når folk (især dem uden kæledyr!!) skal gøre sig klog på de ting man skal være opmærksom på når man har spædbørn og dyr. Heri blandt at kattene lægger sig på de små, hårene osv. Tror den næste, som gør sig klog på det, sætter min fødsel igang ;D Man kan jo ikke gøre andet end at se hvordan det går, bruge sin sunde fornuft når først den lille er ankommet. Jeg kan ikke bruge en masse bekymringer til noget, før hun overhovedet er kommet til verden. I ventetiden har vi været meget standhaftige med, at 'lære' kattene, at puslebordet, vuggen og barnevognen er NO GO. Vi bor pt. I en 1 værelses lejlighed, så vi har ikke mulighed for at lukke døren til vugge, puslebord osv.