Mor1982

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mor1982

  • Status
    Medlem
  1. Ja alt det ferie du ikke afholder overføres til næste ferieår :-)
  2. Jeg tror at det er vidt forskelligt fra graviditet til graviditet hvordan hcg stiger..... Der gik 4-5 dage inden mine tests udviklede sig fra meget svagt til nogle med lidt mere farve - testede svagt positivt 3+6 og først 5+0 var testen helt positiv. Jeg tror ikke man skal tolke så meget på testens tydelighed men mere OM der er en streg eller ej... Jeg kan fint se stregerne på dine tests - held og lykke :)
  3. Tillykke tillykke - det er da fantastisk med endnu et lille vidunder. Vi venter også nummer 4 og jeg var også lidt bekymret for hvad venner og familie ville tænke.... Heldigvis har vi fået ene positive, glade og forventningsfulde tilbagemeldninger... Og storebrødrene (8,6 og 3 år) er ellevilde og kan slet ikke vente til juli :-)
  4. Min termin blev rykket til NF - ny termin hedder d. 19/7 :-)
  5. Jeg synes ikke jeg har fået hurtigere "gravid" mave hverken 2., 3. eller her 4. gang... I starten til ca uge 10-12 har jeg været meget oppustet og ikke kunnet holde bukser ud der strammer (og slet ikke når man også har kvalme)... Jeg er i uge 12 med nummer 4 nu og det er stadig kun min mand og jeg der ved det - jeg kan lige skjule maven endnu. Jeg kan stadig passe mine alm bukser og har hverken tabt mig eller taget på... Dog har jeg lige i dag "fundet" min livmoder der lige stikker op over skabbenet, så der går nok ikke længe inden vi må fortælle vores børn og resten af familien det :-)
  6. Jeg fik en kir. abort i 2004 og nåede ikke at have mens inden jeg igen var gravid(=Johannes 8 1/2 år). Grunden til at nogle anbefaler at vente til efter 1. mens tror jeg er, at så er det nemmere at udregne termin. Kroppen bliver ikke gravid før den er klar til det... Held og lykke :-)
  7. Det er jeg rigtig ked af at høre...
  8. Sådan som du har det er helt naturligt - og bliver ikke mindre når dit barn er født; du vil være bekymret for barnet hele livet.... Men heldigvis lærer de fleste jo at leve med den "angst" for, at noget sker. Du bliver nød til at tænke på at risikoen for at der sker dit ufødte barn noget er meget lille - hvis tanken alligevel sniger sig ind på dig så prøv at skub den væk med nogle af alle de dejlige ting du glæder dig til ved at blive mor... Du kan også snakke med nogen nær dig om tankerne - for du er garantert ikke alene; om det så er gravide eller folk det allerede har børn, så er bekymringerne nok nogenlunde de samme. Kh mor til 3 og en i maven og konstant bekymret, men uden det overtager aaaalt det gode :-)
  9. Åhh hvor skrækkeligt - det må da være en forfærdelig situation at stå i ... Hvis du bliver nervøs for smerterne skal du selvfølgelig kontakte din læge - hellere en gang for meget end en gang for lidt.
  10. Det er meget normalt on/off hele graviditeten at have ligamentsmerter - mon ikke det er det du oplever. Det er helt forståeligt at være kulleret ;-)
  11. NAVN: Therese ALDER: 31 BOR I: Vejle kommune UDDANNELSE/ARBEJDE: Sygeplejerske TERMIN: ca 23/7-14 FØDESTED: Kolding SCANNINGER: terminsscanning d 10/12 GENER (F.eks. kvalme, smerter mm): Kun lidt træthed + svimmelhed indtil videre DRENG/PIGE: ? MULIGE NAVNE:? ANDRE BØRN: 3 drenge FØDSELSFORM: regner med alm HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: faderen
  12. Hej piger! Jeg tænkte det kunne være hyggeligt med en lille præsentation af de kommende julimødre. Jeg vil gerne åbne ballet med et forslag til en skabelon, tyvstjålet fra maj/junigruppen - skriv endelig flere ting på hvis I synes :-) Man vælger selv hvad man har lyst til at dele eller holde hemmeligt. NAVN: ALDER: BOR I: UDDANNELSE/ARBEJDE: TERMIN: FØDESTED: SCANNINGER: GENER (F.eks. kvalme, smerter mm): DRENG/PIGE: MULIGE NAVNE: ANDRE BØRN: FØDSELSFORM: HVEM SKAL MED TIL FØDSEL:
  13. Hej alle og TILLYKKE... Jeg er gravid og er ca 6+0 i dag - jeg skal scannes den 10/12 for at fastsætte terminen mere nøjagtigt. Jeg blev gravid fordi min spiral faldt ud, uden jeg opdagede det - derfor har jeg heller ikke helt styr på hvornår jeg blev gravid. Det er nr 4 vi venter. Glæder mig til at følge jer alle :-)
  14. De ser da meget fine og positive ud... :-)
  15. Den er da positiv - tillykke :-)