Lilletut

Medlemmer
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

About Lilletut

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Tak :( og i lige måde! Krydser fingre for jer i februar :)
 2. Stort tillykke! :)
 3. Desværre har jeg nu fået kraftig blødning og mit HCG niveau er i dag så lavt, at det ikke længere er en graviditet :( Endnu mere nedslående er, at hospitalet nu mener, at vi skal afvente en ny sædprøve før vi kan gå videre med insemination, da de ikke er sikre på, at vi overhovedet kan lykkes med graviditet ved IUI. Så nu må vi springe en cyklus over, før vi kan gå videre med behandlingen...
 4. Tillykke! :D
 5. Den var svagt positiv i dag. Og jeg tog et par stykker i går morges, der var positive (16 dage efter IUI). Jeg har talt med hospitalet og jeg skal op og have taget blodprøve i morgen, så jeg kan få målt hcg. Jeg har ikke haft blødning, men begynder lidt at frygte, at jeg bare har ramt en bio igen... :/ ​Jeg har haft en del symptomer på graviditet i weekenden, men i dag synes jeg så de er blevet mindre.
 6. Jeg testede for resten negativ tidligere på ugen (fordi jeg er et utålmodigt menneske ;) ), så det kan ikke være ægløsningssprøjten. Den må have været ude inden da.
 7. Jo det gjorde jeg. Det har de dog ikke sagt noget om på hospitalet. Kun at det er dag 16 man kan regne med, som var i går den 24. Men jeg kunne jo så først ringe ind om mandagen, så derfor blev det den 25.
 8. Øv :( Forhåbentlig er der held ved næste forsøg!!
 9. Jeg er lidt forvirret.. jeg har testet svagt positivt i morges, og igen svagt positiv her til eftermiddag. Samtidig føler jeg, at jeg er ved at få mens... Det er 15 dage siden jeg blev insemineret ved IUI. Og på hospitalet fik jeg besked på at teste på mandag den 25. og så ringe og give besked. Der er bare lang tid til mandag ;) De sidste par morgener har jeg vist også fået svagt positive, men har været lidt i tvivl om det var mere ønsketænkning ;) Jeg fik bio sidste år, så jeg tør ikke rigtig håbe på noget!
 10. Tak :) Efter at have prøvet i snart 3 år og nu har fået første IUI, har jeg brug for en god portion held og lykke!
 11. Jeg kan også godt se den :)
 12. Jeg vil også lige nå at være med :) Testdag den 25. Blev insemineret tidligere på måneden.
 13. Tak! :yay Ja, nu skal det være!! ​Jeg fik Ovitrelle-sprøjten i går aftes, og min krop opfører sig altid mærkeligt, når der er ekstra hormoner.. Så jeg har ligget søvnløs det halve af natten og følte nærmest at mine æggestokke lå og vred sig.. :P Så i det mindste virker den da formentlig på mig ;)
 14. Tak :)
 15. Efter at have været inaktiv længe på babyklar, vil jeg lige melde mig på banen igen :) Min mand og jeg skal efter at have prøvet i snart 3 år i gang med vores første IUI nu. Krydser fingre for at det går godt på fredag! :cell