Karlottapohlent

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    205
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Karlottapohlent

  1. Nogle der har et tip til hvordan man kan reducere sine strækmærker? Jeg har dem bogstaveligtalt over alt da jeg de sidste 3 uger af gradiviteten fik så meget vand i kroppen. :)
  2. Du kan sagtens se linket, men igen pris? :s
  3. Hvad med friends? :)
  4. Vil ikke sige at jeg er klog.. Men har da et par bud ;) Men din mave er helt klart sunket. Måler din jm hvor stor maven er? Og det kan godt føles som om den ikke vokser længere fordi du har vendt dig til at den er blevet stor :)
  5. Hvor man man købe dåbstøj henne? Det skal være over nettet :)
  6. Ja vores kat reagerede meget skidt.. Han angreb lillemanden kort tid efter vi var kommet hjem fra hospitalet. Han kom endda fra en familie med børn. :( Han teede sig også underligt, normal var han i hvertfald ikke. Men ja, det var virkelig et stort chok! Jeg besluttede med det samme at der hverken var godt for den lille eller katten, så nu lever han hos min mor på landet og trives fint :)
  7. Det ligner meget det Lukas havde da han var 1 måned og der var det bare hormon knopper :) Prøv at spørg din sp :)
  8. Hvor fantastisk at høre!
  9. Han er da en lille bisse :D
  10. Er de virkelig så vigtige?? Lukas er jo sommer barn og plus så er jeg simpelthen så dårlig til at huske til at give ham den :)
  11. Han er kun 2 måneder, så han får kun bryst indtil videre. Har overvejet bare at lime dem til hånden( er lidt desperat for at jeg ikke glemmer det) :D Men tusind tak for jeres svar! :)
  12. Må se om jeg ikke kan finde en eller anden måde at huske dem på, for vil jo gerne give ham dem :)
  13. Jeg har prøvet med SMS, stående på køleskabet, have dem ved puslebordet, sat alarm på telefonen.. Ja jeg glemmer det stadig :(
  14. Prøv at lægge ham så ofte til som du kan, det fik jeg at vide af min sundhedsplejerske da jeg i en periode var stresset og mælken derfor var sat ned. Jeg blander selv ammete som består af fennikel og kommen for netop ikke risikere at den lille får ondt i maven :)
  15. Hvis i vil se et billede af resultatet må i sende mig en besked på facebook (karlotta marina pohlent). Jeg troede også i starten at det bare ikke kunne passe med at den hjalp. Men det gjorde den og jeg er så fantastisk glad for at jeg besluttede mig for at købe den :D
  16. Du kan også drikke hvidtøl, samt købe en ammete, det virker rigtig godt :)
  17. På benene er der Intet at se længere og huden er blevet meget mere fast. På maven er de lyserøde (der var de aller kraftigst) og huden er også blevet strammere der :) -jeg aner ikke hvodan man ligger et billede op :D
  18. http://www.shopdermaroller.dk/index.php?route=information/information&information_id=7 Lige så man kan se hvordan den virker :)
  19. Ja en lille Update herfra. Jeg købte det der hedder en dermaruller, som faktisk var alt andet en billigt.. (500kr) Nu har jeg brugt den i to uger og man kan se en kæmpe forskel! Jeg har brugt den i den ene side mens jeg ikke gjorde noget ved den anden side . :D det er helt sikkert noget der kan anbefales!!
  20. Jeg fik foretaget en 3D scanning da jeg var i uge 23, 26, 28 og 32. I uge 32 var det meget besværligt at få et godt billede af den lille da han havde lagt sig under ribbenene og de kastede skygger af på ham. :) Jeg tog 43 kg på.. Det begyndte de sidste 2 måneder og de sidste 3 uger var det ekstremt fordi jeg fik så meget vand i kroppen. Så man kan savtand tage hurtigt på hvis det er det du havde i tankerne :D Men de 10 kg ligger stadig i normal grænsen, så det er ikke noget du skal være bekymret for :)
  21. Nu har jeg aldrig haft den store selvtillid, så for mig betyder det rigtig meget at jeg kan gøre noget ved dem. Jeg tør ikke engang at gå med shorts længere da jeg har dem så meget på benene. Men ja tror simpelthen at de er kommet fordi jeg gik fra 67 kg til 90 kg på 3 uger :( og tog i alt 40 kg på under gradiviteten, så min hud har skulle udvide sig rigtig meget. Men ja, hvis den eneste mulighed er en laserbehandling, må jeg se at spare op ;)
  22. Der var en der foreslog en dermaruller, så den er købt nu også må vi se hvordan det virker :D
  23. Tager du gra vitamin og jern piller?
  24. Jeg har nu købt D pearls til Lukas da han havde problemer med maven da de var bygget på kokosolie. Hvor meget af sådan en kapsel skal han have???
  25. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre og har virkelig brug for råd :( Lukas har haft grædt meget på det seneste, hvor jeg formodede at det var D dråberne.. Men intet har ændret sig siden jeg har skiftet over til D pearls. Hver gang han skal sove så sover han kun en halv time også vågner han og skriger og kan kun tilfreds stilles hvis han får bryst. Hvis jeg så giver ham bryst gylper han det hele op igen.. Jeg lægger ham til at sove om dagen enten i liften eller på legetæppet. Han har ikke nogle faste sove tider.. Om natten kan han sagtens sove 4 timer i sin egen seng og vågner først når han er sulten. Nogen der har nogle gåde råd til hvad jeg kan gøre og hvad det evt kunne være der gør at han græder? Det gør virkelig ondt på mig at se ham sådan og jeg er virkelig fortvivlet :(