Karlottapohlent

Medlemmer
 • Content count

  205
 • Joined

 • Last visited

About Karlottapohlent

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 10/05/1994

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Du kan sagtens se linket, men igen pris? :s
 2. Hvad med friends? :)
 3. Vil ikke sige at jeg er klog.. Men har da et par bud ;) Men din mave er helt klart sunket. Måler din jm hvor stor maven er? Og det kan godt føles som om den ikke vokser længere fordi du har vendt dig til at den er blevet stor :)
 4. Ja vores kat reagerede meget skidt.. Han angreb lillemanden kort tid efter vi var kommet hjem fra hospitalet. Han kom endda fra en familie med børn. :( Han teede sig også underligt, normal var han i hvertfald ikke. Men ja, det var virkelig et stort chok! Jeg besluttede med det samme at der hverken var godt for den lille eller katten, så nu lever han hos min mor på landet og trives fint :)
 5. Hvor man man købe dåbstøj henne? Det skal være over nettet :)
 6. Det ligner meget det Lukas havde da han var 1 måned og der var det bare hormon knopper :) Prøv at spørg din sp :)
 7. Hvor fantastisk at høre!
 8. Han er da en lille bisse :D
 9. Han er kun 2 måneder, så han får kun bryst indtil videre. Har overvejet bare at lime dem til hånden( er lidt desperat for at jeg ikke glemmer det) :D Men tusind tak for jeres svar! :)
 10. Må se om jeg ikke kan finde en eller anden måde at huske dem på, for vil jo gerne give ham dem :)
 11. Jeg har prøvet med SMS, stående på køleskabet, have dem ved puslebordet, sat alarm på telefonen.. Ja jeg glemmer det stadig :(
 12. Prøv at lægge ham så ofte til som du kan, det fik jeg at vide af min sundhedsplejerske da jeg i en periode var stresset og mælken derfor var sat ned. Jeg blander selv ammete som består af fennikel og kommen for netop ikke risikere at den lille får ondt i maven :)
 13. Er de virkelig så vigtige?? Lukas er jo sommer barn og plus så er jeg simpelthen så dårlig til at huske til at give ham den :)
 14. Hvis i vil se et billede af resultatet må i sende mig en besked på facebook (karlotta marina pohlent). Jeg troede også i starten at det bare ikke kunne passe med at den hjalp. Men det gjorde den og jeg er så fantastisk glad for at jeg besluttede mig for at købe den :D
 15. Du kan også drikke hvidtøl, samt købe en ammete, det virker rigtig godt :)