mors-drøm 2011

Medlemmer
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About mors-drøm 2011

 • Rank
  Medlem
 1. masser af kram oz herfra og vil da lige sige at selvfølgelig er der oz en fyr til dig selvom du har barn.. jeg var alene med tre børn fra halvanden år til 6 og jeg har været sammen med ham der fandt mig dengang i 9 år til sommer.. så bare hæng på .. solen skal nok skinne på din vej oz..
 2. Tja må da hellere oz være med.. jeg var 17 (92) første gang men endte i MA gravid igen som 19 årig (95)og faderen 30 som gav mig min store søn fra marts 96. gravid igen som 22 årig og faderen 33 som gav oz vores søn fra oktober 98 og endelig gravid igen som 25 årig og faderen 36 som resulterede i min yngste datter fra oktober 2001.. nu er jeg så med ny kæreste startet op i 2009 hvor jeg jo så var 34 og kæresten 32.. et IVF aflyst og et forsøg endt negativt.. alt står pt på standby pga jeg har fået diagnose akromegali i korte træk en tumor på min hypofyse som efter noget tids nyttesløs behandling skal opereres væk indenfor de næste par måneder og så må vi tage stilling til PB når jeg er kommet ovenpå igen.. undskyld det blev så langt
 3. kvickly har dem oz i deres sortiment.. 200 stk for 100 kr
 4. jeg fik oz otrivelle og der måtte jeg ikke trykke luften ud for den havde en funktion kan bare ikke huske hvad.. var selv i tvivl ligesom dig men har en veninde der er sygeplejerske og hun sagde oz det ikke måtte trykkes ud..
 5. hej piger... ja her kan jeg jo så oz være med..'' Jeg er på vej til 36 og kæresten som jeg kendt i snart 8 år på vej til 34.. jeg har to drenge på 12 og 15 og en pige på snart 10 fra et tidligere forhold.. de er alle øko-børn men da jeg har fået konstateret en svulst på min hypofyse som laver pænt ged i den for mig skal vi have hjælp til vores egen lille my.. vi har været igennem et aflyst kort forsøg og et langt med et negativt resultat.. skal starte op med kort igen efter sommerferien på holbæk fertilitetsklinik... jeg kæmper desværre med en del ekstra kilo grundet min medicin som jeg håber at kunne få noget hjælp til at tabe inden vi går igang til august.. har fulgt mange af jer fra sidelinjen så håber snart vi kan stå med de to fine streger
 6. vi har begge snakket om Nicky til dreng og Nicki til pige men puha hvor er der mange navne der er super søde men skal jo oz passe til en jensen ;)
 7. hej alle i søde kvinder... tænkte jeg ville starte min egen tråd herinde da jeg har besluttet at nu skal det være.. det er snart sommer og projekt baby er lige om hjørnet og håber at mindre kilo er lig med to streger... får medicin som gør det lidt mere besværligt men så må det jo være sådan..
 8. hej... sikke et stort hjerte du har... har selv været igennem 2 ivf forsøg og har ikke haft nogen særlige bivirkninger de værste var faktisk at få taget æg ud og det var alligevel ikke noget slemt..
 9. hej... synes ikke jeg er stødt på noget testhold for uge 47??? jeg testede den 17 som desværre var negativ så skal starte op i behandling igen til januar så håber ikke de får gennemført det dumme forslag :numse :klap