03wami

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    112
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af 03wami

  1. jeg var så "heldig" at erhverve mig en 4. grads bristning ved min første fødsel.. tingene fungere heldigvis som de skal og har meget få gener, og det vil jeg jo rigtig gerne blive ved med at have nu står jeg så og er gravid igen og skal føde til juni og skal jo i den forbindelse tage stillig til om jeg tør prøve selv igen eller om det skal være kejsersnit.. men syntes bare jeg får 100 forskellige meninger fra hvad der skal forestille fagfolk.. egen læge siger at hvis det var hende ville hun hælde til kejsersnit da hun ikke vil syntes det er risikoen værd at briste igen og måske ikke være så heldig med sammensyning og healing som første gang - plus hun mener der er større chance for at briste igen at arvæv slet ikke er fleksibel og ar sy i arvæv nogle gange kan være rigtig træls.. min fysioterapeut som hjalp med genoptræning siger også at hun ville vælge kejsersnit da hun har set folk komme forbi som er bristet igen og at det ikke altid ender lige godt ud... jordemoderen der var tilstede under første fødsel sagde desuden efterfølgende at det mest af alt lignede at mit mellemkød smulrede mellem fingrene på hende - at der simpelthen ikke var eftergivenhed overhovedet.. men så sidder man overfor sådan en dejlig garvet jordmoder som siger at chancen for at det sker igen er mindre, da "fødekanalen" jo har været udvidet en gang og at hvis det skulle ske igen er der absolut ingen forskel på at sy i arvæv eller "frisk" hud.. og at hun ville være ked af at jeg valgte kejsersnit da jeg jo ellers er sund og rask og burde have lov at opleve en rigtig god "normal" fødsel.. men hvem pokker skal man lige lytte til og hvem har ret.. syntes jo heller ikke tabken om et kejsersnit hvad der evt kan følge med af komplikation er sjove - men er hunderæd for at briste igen og måske stå i en situation hvor det ikke kommer til at gå godt og jeg efterfølgende ikke kan holde på diverse ting og sager nogle gode råd.. for ud skal baby jo på den ene eller anden måde..
  2. haha tak for rettelsen blev lige helt nervøs der
  3. men tusind tak for at dele din "historie" gør mig ikkeligefrem tryg at du bristede igen - men er virkelig rart at høre at det kunne ordnes igen uden problemer
  4. kan da godt se jeg er kommet til at skrive 3. - men var nu en 4. grads... fysioterapeuten var en med speciale i genoptræning af uderlivet efter bristninger - som jeg gik ved et godt stykke tid for at komme ordentligt igang med knibeøvelserne er virkelig også bare itvivl - men havde intet med størrels epå baby at gøre.. han vejede 3600 og var helt perfekt i størrelsen i forhold til hvad de ville forvente jeg ville få - så de har ingen ide om hvorfor det skete - også fordi de brugte alt hvad de kunne af de der smarte greb og hvor de prøver at sænke farten på fødslen af hovedet.. for hvis der bare var en ting man ligesom kunne give "skylden" for det ville det være meget lettere for mig at træffe et valg.. så det er bare træls - og kan mærke det fylder helt vildt og tager en god del af glæden fra mig.. :/
  5. jeg gik på barsel i juni så nåede ikke at afholde noget ferie overhovedet.. så vi gjorde det at vi "afbrød" min barsel og erstattede en måneds barsel med ferie i april inden jeg startede op på arbejde igen i juni - den sidste uges ferie fik jeg flyttet til det nye ferie år og feriefri dage blev bare udbetalt.. startede op på arbejde som hele tiden aftalt, men den måned jeg så havde tilbage brugte jeg så på en ugentlig barselsdag det første halveår tilbage på jobbet... så som vi forstod det - min chef og jeg måtte vi gøre hvad vi ville så længe vi kunne blive enige om det...
  6. syntes de to af jer hvor i kysser hinanden er fantastisk smukke - og minder lidt om vores ynglingsbilleder fra vores bryllup.. og vi elsker dem lige præcis fordi de ikke er alt for opstillet.. så jeg ville absolut ikke have noget imod at have dem hængende fremme og de andre er bare dejligt "fjollede" og udstråler en masse kærlighed og varme - så bare op på væggen med dem
  7. altså det kan vel aldrig skade at prøve den.. :) jeg brugte den under min graviditet og slap da ikke for lidt strækmærker - men aner jo ikke om det ville have været endnu værre hvis jeg ikke havde brugt den :) så om ikke andet er det vel altid godt for arret at få lidt massage og noget blødgørende så det ikke bliver så stift :) men duften skal man altså lige vænne sig lidt til :)
  8. ved ikke hvor gammel hun er - men vi er også pt igang med projekt øjenbetændelse herhjemme.. og vi er endt ud med at Elliot får lov at ligge på vores seng med hovedet ned mod fodenden så vi kan stå dernede og så får han allernådigst lov til at sidde med iphone eller ipad med ynglingsprogrammet på og så kan vi hurtigt få lov at dryppe og så som belønning får han lov lige at se 10 min mere.. han er snart 2 år så vi kan lige forberede ham lidt på hvad der skal ske og det er ikke så tit han får lov at rende rundt med de to ting så det er meget spændende at få dem stukket i hånden..
  9. Elliot bliver 2 år til juli og vi er begyndt at snakke lidt om hvad der skal ske på dagen - men vi mangler simpelthen totalt ideer til det.. sidste år var han så lille at det jo egentlig blev mest for de voksne så det var til en god frokost hvor han var med en time og så blev lagt ud at sove :) men i år skal han jo selvfølgelig være noget mere med - men problemet er den åndssvage middagslur.. han bliver puttet omkring kl 12 og sover for det meste 3-3,5 time så så er den dag jo også ved at være gået.. så holder man det formiddag eller til eftermiddag... hvad har i andre gjort ?? vi regner med at holde om søndagen og da vi har gæster der skal køre et godt stykke vej skal det heller ikke blive alt for sent.. så gode ideer til tidspunkt på dagen og mad vil blive modtaget med kyshånd :)
  10. Brunch var også en rigtig god ide :) men ja ellers kunne de også være en ide at invitere til kl 14 og så bare lade det være kaffe og kage og evt have købt lidt til at smide på grillen hvis folk bliver hængende længe :) tusind tak for jeres gode ideer - er lidt svært når man har en bette fyr der er glad for at sove længe :)
  11. elsker det tapet i har valgt til lillesøsters værelse :) hvor er det fra.. :)
  12. Okay :) må prøve at kontakte dem :)
  13. hvordan foregår det gennem Randstad - har du bare oprettet en profil derinde.. vil nemlig rigtig gerne ind på ind af fabrikkerne i Holstebro, men syntes det er lidt svært at gennemskue hvordan deres rekrutering foregår :)
  14. hvordan vist i at i var klar til barn nr. to ?? hvis jeg sidder for mig selv og tænker det hele sådan igennem kunne jeg rigtig godt tænke et barn mere, men når jeg så er sammen med vores søn er det eneste jeg kan tænke på at jeg slet ikke kunne forestille mig at elske nogen lige så højt som ham og det ville være "synd" både for ham og barn nr. 2... vi har så småt taget baby to op til overvejelse men tror mest af alt det kommer af at min arbejdsplads flyttes og jeg fritstilles til oktober og har derefter 6 mdr. med fuld løn så på den måde vil jeg kunne gå nærmest lige på barsen (hvis vi da er så heldige at det går nemt og hurtigt med at blive gravid) og ikke "spilde" arbejdsløshedsdagpenge.. for mulighederne for et nyt jo inden for min branche er lige pt = 0 og føler lidt jeg har alder, køn og det at jeg kun har et barn imod mig.. en kommende arbejdsgiver vil jo nok selv kunne regne ud at der nok kommer en til inden alt for længe.. så rent praktisk ville det bare passe rigtig godt at få gjort noget ved nu så når min barsel nærmer sig sin ende kan jeg søge på livet løs uden at have opbrugt dagpengeperioden - for er ikke i tvivl om at det bliver svært og jeg nok kommer til at hænge i systemet et stykke tid.. men er nok også helt på det rene med at hvis ikke det her på mit job var sket var der nok gået 1 år mere inden vi ville gå i gang... så ja aner ikke rigtig hvad jeg vil med det her - nok bare ud med mine tanker(manden er virkelig fjollet at snakke med om det og vil bare gerne det jeg vil - ja tak, aner jo ikke hvad jeg vil ) men hvad ville i gøre og hvad havde i af tanker omkring barn nr 2.. vores søn var jo ren og skær ønske baby så føler jo det er lidt unfair hvis baby to bare bliver "praktisk" baby :/
  15. ja overvejer ny uddannelse - men prøver at få passet skole delen ind i min fritstillings periode så jeg får fuld løn i stedet for at skulle på SU og derefter er der praktik hvor jeg går som voksen og heldigvis vil kunne få noget mere i løn.. så der er nemlig tænkt meget økonomi med ind i det så jeg forhåbentlig som minimum kun kommer på dagpengesats og helt undgår SU..
  16. dejligt at høre du glæder dig :)
  17. jo det gør vi nok ;) så håber lige du er meget tys tys :) hehe - håber du har det godt :)
  18. altså alt fornuft siger også vi bare burde komme i gang - men kan simpelthen ikke vurdere mavefornemmelsen :/ syntes næsten det er synd for Elliot at få en mere men det er jo nok den alm dårlige samvittighed over for barn nr. 1 - for så skal han jo pludselig dele mor og far..
  19. han bliver 2 i starten af juli... problemet er lidt at der gennem de sidste 6 mdr nok har været en enkelt stilling at søge og vi er efterhånden ualmindelig mange om buddet da der efterhånden kun er et par arbejdspladser tilbage i området der bruger sådanne folk som mig.. :/ har været til en enkelt samtale hvor jobbet gik til en anden, men de ville meget gerne gemme min ansøgning da hun vidste de ville søge igen - hun nævnte bare ikke hvornår.. selvfølgelig kan jeg også håbe på at kunne finde noget ufaglært indtil jeg føler mig mere klar men det hænger jo heller ikke på træerne og der er jo også mange om buddet.. syntes det er noget rod når der sådan bliver pillet ved mine planer :)
  20. okay - for jeg er bare vildt nervøs for at blive gravid og så få et nej til kejsersnit :/ baby skal jo ligesom ud når først den er kommet ind :) men rart at høre der ikke var problemer :)
  21. jeg tillader mig lige at spørge selv om det er lidt uden for emne - men samme skete nemlig for mig ved første fødsel og nu vi snakker lidt baby nr. 2 kan jeg egentlig mærke jeg bakker helt ud af det på grund af frygten for at de ikke vil bevillige mig kejsersnit.. så har der været nogle problemer med at få lov eller er det gået uden problemer ??
  22. nogle der er støt på et opslag om dette noget sted ?? mener det er nu her de plejer at afholde men kan simpelthen ikke finde noget information omkring det ??
  23. havde ingen problemer overhovedet :) hos os skal vi sige det med det samme vi finder ud af vi er gravide da vi ikke må arbejde i laboratoriet overhovedet :) kæmpe knus og tillykke og min chef og min nærmeste kollega hjalp med at holde det skjult for alle andre indtil jeg var 12 uger henne og følte mig sikker på at offentliggøre det :) da jeg begyndte at få problemer med min lænd/ryg var det min chef der foreslog at jeg fik en deltidssygemelding da hun ikke kunne holde ud at se på mig :) igen min fantastiske chef der under min barsel ringede og foreslog at i stedet for at afholde 5 ugers "gammelt" ferie inden jeg kom tilbage, i stedet kunne bruge det til at holde en fast ugentlig fridag når min barsel var sluttet :) så på den måde gik jeg på deltid til fuldløn det første halve år efter min barsel var slut :)
  24. tak skal i have :)
  25. vi havde egentligt bestemt os for at tage til Thailand her til april men nu bliver jeg alligevel itvivl... for tænker lidt om 14 dage er for lang tid og vi kommer til at kede os lidt... bade min mand og jeg kan jo godt lide at komme ud og opleve en del når vi er afsted men sidder lidt og tænker at det jo nok bliver lidt begrænset hvad vi kommer afsted til og hvad vi kan lave.. er der nogle af jer der har prøvet at være afsted med en på lignende alder og hvad fik I tiden til at gå med - udover at bade ved strand og pool :) vi overvejer lidt enten kata beach eller khao lak hvis nogle af jer har været I de områder :)