03wami

Medlemmer
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

About 03wami

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

911 profile views
 1. haha tak for rettelsen blev lige helt nervøs der
 2. men tusind tak for at dele din "historie" gør mig ikkeligefrem tryg at du bristede igen - men er virkelig rart at høre at det kunne ordnes igen uden problemer
 3. kan da godt se jeg er kommet til at skrive 3. - men var nu en 4. grads... fysioterapeuten var en med speciale i genoptræning af uderlivet efter bristninger - som jeg gik ved et godt stykke tid for at komme ordentligt igang med knibeøvelserne er virkelig også bare itvivl - men havde intet med størrels epå baby at gøre.. han vejede 3600 og var helt perfekt i størrelsen i forhold til hvad de ville forvente jeg ville få - så de har ingen ide om hvorfor det skete - også fordi de brugte alt hvad de kunne af de der smarte greb og hvor de prøver at sænke farten på fødslen af hovedet.. for hvis der bare var en ting man ligesom kunne give "skylden" for det ville det være meget lettere for mig at træffe et valg.. så det er bare træls - og kan mærke det fylder helt vildt og tager en god del af glæden fra mig.. :/
 4. jeg var så "heldig" at erhverve mig en 4. grads bristning ved min første fødsel.. tingene fungere heldigvis som de skal og har meget få gener, og det vil jeg jo rigtig gerne blive ved med at have nu står jeg så og er gravid igen og skal føde til juni og skal jo i den forbindelse tage stillig til om jeg tør prøve selv igen eller om det skal være kejsersnit.. men syntes bare jeg får 100 forskellige meninger fra hvad der skal forestille fagfolk.. egen læge siger at hvis det var hende ville hun hælde til kejsersnit da hun ikke vil syntes det er risikoen værd at briste igen og måske ikke være så heldig med sammensyning og healing som første gang - plus hun mener der er større chance for at briste igen at arvæv slet ikke er fleksibel og ar sy i arvæv nogle gange kan være rigtig træls.. min fysioterapeut som hjalp med genoptræning siger også at hun ville vælge kejsersnit da hun har set folk komme forbi som er bristet igen og at det ikke altid ender lige godt ud... jordemoderen der var tilstede under første fødsel sagde desuden efterfølgende at det mest af alt lignede at mit mellemkød smulrede mellem fingrene på hende - at der simpelthen ikke var eftergivenhed overhovedet.. men så sidder man overfor sådan en dejlig garvet jordmoder som siger at chancen for at det sker igen er mindre, da "fødekanalen" jo har været udvidet en gang og at hvis det skulle ske igen er der absolut ingen forskel på at sy i arvæv eller "frisk" hud.. og at hun ville være ked af at jeg valgte kejsersnit da jeg jo ellers er sund og rask og burde have lov at opleve en rigtig god "normal" fødsel.. men hvem pokker skal man lige lytte til og hvem har ret.. syntes jo heller ikke tabken om et kejsersnit hvad der evt kan følge med af komplikation er sjove - men er hunderæd for at briste igen og måske stå i en situation hvor det ikke kommer til at gå godt og jeg efterfølgende ikke kan holde på diverse ting og sager nogle gode råd.. for ud skal baby jo på den ene eller anden måde..
 5. jeg gik på barsel i juni så nåede ikke at afholde noget ferie overhovedet.. så vi gjorde det at vi "afbrød" min barsel og erstattede en måneds barsel med ferie i april inden jeg startede op på arbejde igen i juni - den sidste uges ferie fik jeg flyttet til det nye ferie år og feriefri dage blev bare udbetalt.. startede op på arbejde som hele tiden aftalt, men den måned jeg så havde tilbage brugte jeg så på en ugentlig barselsdag det første halveår tilbage på jobbet... så som vi forstod det - min chef og jeg måtte vi gøre hvad vi ville så længe vi kunne blive enige om det...
 6. syntes de to af jer hvor i kysser hinanden er fantastisk smukke - og minder lidt om vores ynglingsbilleder fra vores bryllup.. og vi elsker dem lige præcis fordi de ikke er alt for opstillet.. så jeg ville absolut ikke have noget imod at have dem hængende fremme og de andre er bare dejligt "fjollede" og udstråler en masse kærlighed og varme - så bare op på væggen med dem
 7. altså det kan vel aldrig skade at prøve den.. :) jeg brugte den under min graviditet og slap da ikke for lidt strækmærker - men aner jo ikke om det ville have været endnu værre hvis jeg ikke havde brugt den :) så om ikke andet er det vel altid godt for arret at få lidt massage og noget blødgørende så det ikke bliver så stift :) men duften skal man altså lige vænne sig lidt til :)
 8. ved ikke hvor gammel hun er - men vi er også pt igang med projekt øjenbetændelse herhjemme.. og vi er endt ud med at Elliot får lov at ligge på vores seng med hovedet ned mod fodenden så vi kan stå dernede og så får han allernådigst lov til at sidde med iphone eller ipad med ynglingsprogrammet på og så kan vi hurtigt få lov at dryppe og så som belønning får han lov lige at se 10 min mere.. han er snart 2 år så vi kan lige forberede ham lidt på hvad der skal ske og det er ikke så tit han får lov at rende rundt med de to ting så det er meget spændende at få dem stukket i hånden..
 9. Brunch var også en rigtig god ide :) men ja ellers kunne de også være en ide at invitere til kl 14 og så bare lade det være kaffe og kage og evt have købt lidt til at smide på grillen hvis folk bliver hængende længe :) tusind tak for jeres gode ideer - er lidt svært når man har en bette fyr der er glad for at sove længe :)
 10. Elliot bliver 2 år til juli og vi er begyndt at snakke lidt om hvad der skal ske på dagen - men vi mangler simpelthen totalt ideer til det.. sidste år var han så lille at det jo egentlig blev mest for de voksne så det var til en god frokost hvor han var med en time og så blev lagt ud at sove :) men i år skal han jo selvfølgelig være noget mere med - men problemet er den åndssvage middagslur.. han bliver puttet omkring kl 12 og sover for det meste 3-3,5 time så så er den dag jo også ved at være gået.. så holder man det formiddag eller til eftermiddag... hvad har i andre gjort ?? vi regner med at holde om søndagen og da vi har gæster der skal køre et godt stykke vej skal det heller ikke blive alt for sent.. så gode ideer til tidspunkt på dagen og mad vil blive modtaget med kyshånd :)
 11. elsker det tapet i har valgt til lillesøsters værelse :) hvor er det fra.. :)
 12. Okay :) må prøve at kontakte dem :)
 13. hvordan foregår det gennem Randstad - har du bare oprettet en profil derinde.. vil nemlig rigtig gerne ind på ind af fabrikkerne i Holstebro, men syntes det er lidt svært at gennemskue hvordan deres rekrutering foregår :)
 14. ja overvejer ny uddannelse - men prøver at få passet skole delen ind i min fritstillings periode så jeg får fuld løn i stedet for at skulle på SU og derefter er der praktik hvor jeg går som voksen og heldigvis vil kunne få noget mere i løn.. så der er nemlig tænkt meget økonomi med ind i det så jeg forhåbentlig som minimum kun kommer på dagpengesats og helt undgår SU..
 15. dejligt at høre du glæder dig :)