gitaloendal

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    17
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About gitaloendal

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 08/21/1991

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  • Lokation
    Aalborg
  1. Tillykke ;) jeg har d 17/7 ;)
  2. Hej piger Jeg er total frustreret! Jeg har fra cyklus dag 10-16 brugt digital ægløsnings test som var negativ :( Jeg har haft en cyklus efter ppille stop som var på 28 dage. Synes i jeg skal fortsætte med at teste(har 6 strimmel tests)? Og hvis ja så en gang om dagen? Håber på jeres hjælp ;)
  3. Til dem der har erfaringer med pree seed: Bruger i det kun i forbindelse med ægløsning eller bare igennem hele cyklus? :)
  4. Bom - så blev håbet skudt ned! Mens er kommet! Jeg håber at kunne frembringe to streger i novmember i stedet! Puha skuffelsen er svær at sluge!
  5. Hej ;) Jeg har faktisk testsag d 10/10, men.... Tog en test igår og den var negativ, så har lidt mistet modet. Derfor tester jeg nok først lørdag, hvis mens ikke er kommet, for så er min kæreste også hjemme ;) Krydser fingre for os alle ;)!!!!!!!
  6. Jeg synes sagtens man kan se et steg! Tror den er god nok! Håber jeg kan vise samme pind i næste uge ;)
  7. Tak for råd! Det vil jeg følge :)
  8. Godt nok kun dag 15 dag, men aner ikke hvor lang min cyklus er, da det er første gang uden ppiller ;)
  9. Hmm... Endnu en test idag... Den er mindre positiv end igår.. Kan det være fordi jeg havde ægløsning igår efter jeg testede? Testede ved 17.00 tiden
  10. Skønt med kyndig vejledning, TAK! :yay
  11. Jep :)
  12. Jeg må være tålmodig lidt i nu så :)
  13. Her er billedet :)
  14. Er denne æl-test positiv, jeg stirrer mig tital blind på den..
  15. Please hjælp! Jeg er ved at gå ud af mit gode skind! Frygten om ikke at kunne blive gravid gør mig sindsyg! Men... Kan det passe at før ægløsning at testene er total negative med kun kontrol stregen synlig? Eller skal man kunne ane en streg lige op til eller hvordan? Det er min første cyklus derfor ved jeg ikke hvor lang den er. Men har testede igår på dag 11 og ja den var total negativ med kun kontrol stregen tydelig. God dag til jer alle! :)