Dyhrberg

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    325
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Dyhrberg


  1. Første og anden fødsel var nærmest ens. Startede langsomt med veer der tog til i styrke over noget tid. Da jeg var 5 cm åben gik det i stå og jeg fil vedrop for at komme i mål. Havde født begge gange efter 45 fra veerne startede igen. Begge gange tog det 13 timer fra første ve. 

    Tredje gang var det næsten det samme men i stedet for vedrop fik jeg taget vandet og efter en lille times tid kom veerne tilbage. Så gik der 45 min. og så var hun født. 8 timer fra første ve. 

    Så jeg regner med at 4. gang vil jeg gerne have taget vandet når jeg kommer ind på fødegangen, i håb om at det ikke når at gå i stå :) men jeg synes egentlig at jeg har haft gode fødsler på trods af de ting..


  2. Som de andre vil jeg helt klart også sige at du for alt i verden skal samarbejde med kommunen :) At du og din kæreste ikke bor sammen burde ikke have noget at sige i forhold til om du kan tage vare på barnet eller ej :) Vend det til noget positivt og tænk det som en mulighed for at vise at du er voksen og ansvarlig nok til at tage dig af barnet og at der ikke er noget at komme efter. God ide at have din mor med som bisidder når I er til mødet. Hvis der er noget du er i tvivl om, så spørg dem til mødet. Og så husk at de altså ikke bare tager barnet fra Jer fordi I skriver under på den undersøgelse, det er noget vrøvl Jeres venner har fortalt Jer og der er jo en rigtig god grund hvis de har fået taget deres barn. Jeg ønsker og håber alt det bedste for Jer :) 


  3. Evnen til at bruge en hel dag bed computeren for så at pive om aftenen når jeg er træt og vil sove, over at vi nærmest ikke bruger tid sammen :blink

    At hans computerbord er et bombet lokum af tallerkener, take away bokse, slik og chipsposer! Og når han endelig rydder op så er skraldespanden proppet og han sætter tingene på køkkenbordet lige ovenover opvaskeren!! 

    De sure sokkker!!! Jeg har endda sat en vasketøjskurv ved siden af sengen!!

    At når han er sammen med vennerne er han nærmest ikke til at få fat i men hvis jeg er ude med veninderne så skal jeg bare svare ASAP på hans beskeder og opkald.

     


  4. Jeg er også herinde :) Jeg har termin D. 23 juni og det er mit 4. barn men kærestens første. Vi har prøvet i to år så vi var noget overraskede men meget glade da jeg pludselig gik over tid! Vi har lige været til en tidlig scanning og har set det fineste hjerteblink :kuller

    Mine tre andre børn er 7, 9 og 11 så det er ved at være længe siden jeg sidst har været gravid men jeg glæder mig helt vildt meget og min kæreste kan slet ikke styre sin glæde :wub


  5. Da min eks og jeg fik vores første datter havde han en SU og jeg havde 7000,- udbetalt om måneden.. Alligevel manglede vores datter intet og vi følte aldrig selv at vi manglede noget.. Man lærer at sætte sit barns behov før ens egne og man behøver ikke have en god løn for at få børn.. Ja det koster i udstyr, tøj, bleer osv men udstyr og tøj kan købes brugt! Tit har jeg fundet babypakker hvor der var alt i til 2-3 måneder for under 500,-! Vores barnevogn købte vi for 500,- og nej den var ikke fancy men den fungerede..

    Så længe man kan betale sine faste udgifter uden at man skal vende hver en 50-ører for at få råd til mad så synes jeg ikke at man behøver tænke så meget over økonomien :)


  6. Min kæreste ønsker sig virkelig en dreng :) Jeg har 3 piger i forvejen men har egentlig ikke et favoritkøn jeg ønsker mig for jeg bliver aldrig træt af lyserødt og kjoler men på den anden side kunne det også være fedt at prøve at få en dreng :)


  7. Som nogen måske har læst i min tråd, så har jeg testet positivt, men har haft en blødning på 3 dage for 10 dage siden.

    Jeg er derfor blevet henvist til en tidlig scanning d. 25. november, så det bliver min nye "testdag". Tør ikke tro på det før.

    Krydser fingre for at alt er som det skal være ❤️

    Jeg er ude.. Fik mens i går


  8. Min mand ville blive stik tosset hvis jeg holdte en graviditet hemmelig for ham, bare lige så du måske prøver at vejre stemningen ;-) min mand har nedlagt forbud mod g-teste når han ikke er hjemme, fordi det er også hans barn, og han har lige så meget ret til nyheden som mig :lol

    Jeg tester i forvejen uden ham da han ikke kan koncentrere sig om noget som helst andet den dag hvis han ved at jeg måske tester ;) Det kan også være jeg bare slet ikke kan holde på hemmeligheden og så ringer jeg til ham