Rosina

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    75
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Rosina

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hvor er det sødt af dig :) Det er desværre lidt langt for mig at rejse, da jeg bor i København - men jeg håber, at I får en rigtig hyggelig dag!
  2. Hvor er I alle sammen fine! Billede fra igår 22+5:
  3. Perfekt - det tror jeg, at jeg vil prøve at købe :)
  4. Du har ret! Og jeg lytter meget til kroppen og træner slet ikke med samme intensitet som før! Pt. er det et let ubehag - mest ved aerobic/step med hop, og jeg kunne så godt tænke mig at kunne fortsætte lidt endnu, men selvfølgelig ikke hvis det først bliver rigtig ubehageligt...
  5. Hej Jeg er 20+6 og føler efterhånden, at jeg har brug for støtte af maven, når jeg er i motionscentret. Er der nogen af jer andre, der har erfaringer med at bruge et støttebælte (fx i forbindelse med træning)? Og hvilke er gode?
  6. Jo da :) Billedet her er fra imorges 19+1, hvor vægten sagde ca. +2 kg! Jeg havde godt nok en ide om, at jeg ville være større, når jeg var halvvejs, men hun har selvfølgelig også en lille uge til at vokse endnu ;)
  7. Jeg tror måske, at jeg har mærket noget her til aften... :kuller Jeg lå fladt på sofaen og mærkede, at hun lå helt til højre (lidt sjovt, når man ligger helt fladt på ryggen). Da jeg lagde hånden på maven kunne jeg mærke nogle 'bobler' hist og her over længere tid... Mon det er det første liv?? For at være helt ærlig var det lidt svært at skelne fra luft i tarmene (selvom jeg godt nok aldrig rigtig har tænkt over helt præcist hvordan det føles mod hånden ;) ) men det var rimelig højt oppe og jeg kunne mærke, at livmoderen lå helt til højre og (går jeg ud fra?) helt ud mod maveskindet... Har I mærket noget endnu? Og hvordan føltes det?
  8. Jeg vil også gerne på: 12/6 og venter en pige :)
  9. Uhh det er svært... - Hvornår føder du? (Dato og uge+dag) 21/6 - har termin 12/6, så 9 dage over tid! Forbereder mig mentalt på ekstra ventetid
  10. Ja vi ved jo fra moderkagebiopsien, at det er en pige
  11. Jaaah så kan jeg også endelig være med! Det her er 13+1 og hun lavede simpelthen den ene squat med benene efter den anden. Vi fik også set et par fine hænder bokse rundt! Det var en fantastisk oplevelse!
  12. Hej piger Som I kan læse i min graviditetstråd, fik vi desværre en høj risiko til NF i fredags - 1:116! Så jeg skal have en moderkagebiopsi imorgen. Er der nogen af jer andre, som også skal have en biopsi? Jeg synes godt nok, at det er hårdt at man skal vente 2-3 lange uger på svaret...
  13. Nej, hvor er jeg glad for at høre det! Så kan I rigtig begynde at glæde jer! Tillykke med det :)
  14. Nej hvor ser jeres lille sød ud!! Nu kan jeg snart ikke vente til fredag, hvor det er min tur...:)