Dals Ed

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Dals Ed

  • Status
    Nyt medlem
  1. Hun tager det nu meget pænt, at hun skla have det ordnet, der er heldigvis ikke så længe til nu
  2. Vi snakker om herhjemme, om vi skulle tage nogle iui forsøg først? Men I andre der har været igennem det, hvad ville i gøre
  3. Hun skal opereres i Århus, og der har de ikke sådan noget matriale. Så det er svært at forberede hende på hvad der skal ske
  4. Vi skal have nakkefilet med kartofler, salat flutes fyldte champignons, sovs og hvidløgssmør
  5. Har heldigvis fået trylleplaster til hånden, og de giver hende lidt beroligende når vi kommer. Men de er jo dygtige til den slags ting nu.
  6. Hun skal have narkosen gennem droppet, da hun går i panik ved at få noget over månd og næse. Hun skal have fjernet et falsk led i hendes albue, hvor de tager et stykke fra hoftebenet og sætter op i albuen.
  7. Min datter på 4, står og skal igennem en stor operation her den 23 november, og skal derved i fuldnarkose, det er ikke noget vi ser frem til det, da jeg skal stå med hende alene på sygehuset da far skal tage sig af de andre. Er der nogle af jeg andre der har prøvetat jeres barn/børn skulle i narkose?
  8. Jeg hedder Dals Ed fordi der bor jeg,
  9. Min mand og jeg står og skal starte op på ivf behandling med donor sæd pga han er steril. IUI behandling er forsøgt, det lykkes ikke så nu forsøger vi med ivf. Bor i Sverige men får det gjort i Danmark.