Xanita

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    75
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Xanita

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 06/23/1983

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    20-04-2014
  1. Hvis det var mig, var jeg gået amok i strikketøjet ;-) Måske lærer en ny måde at producere ting på? Det kommer jo også lidt an på hvad du kan holde til? Gøre klar til at lillepigen kommer, ved at sørge for ekstra mad der kan fryses ned, så I har nemme middagsretter til den tid. (man kan jo sidde ned og lave madplan og indkøbsseddel, og så er det bare at sætte manden i sving *G*)
  2. Hvor dejligt - jeg kan bare huske du fik at vide at det er en dreng, men ikke om det var DS eller ej. Skønt at han er sund og rask :-)
  3. Uanset hvordan det kommer til at forløbe, så kan jeg fornemme at det vigtigste jo er slutresultatet. :-) Men jeg forstår selvfølgelig godt at der visse følelser det er svært at kapere. Håber på det bedste for jer alle 4 ;-)
  4. Nogle gange kan det også snyde den anden vej - fordi skamlæberne kan være hævede. Det var i hvert fald derfor hun ikke ville garantere noget ved os ;-) Fandt I egentlig ud af om jeres havde DS?
  5. Så har vi været afsted. Det tegner på at det bliver en lille dreng. Alt, bortset fra nyrebækkene, så fint ud. Så vi skal til en ekstra scanning i uge 30. Der burde ikke være grund til bekymring, da nyrebækkene sagtens kan se anderledes ud efter et par timer, så vi bekymrer os ikke (det er heller ikke livsfarligt eller noget, men kan betyde urinvejsinfektioner når barnet bliver ældre, hvis der ikke holdes øje med det). Det positive i det er at vi får bebsen at se igen inden fødslen ;-)
  6. Jeg har været afsted første gang i dag. Det er først nu jeg kommer i tanke om at jordemoderen slet ikke sagde noget om hjemmefødsel ;-) Men ellers gik det ok, fik et par fif til ting jeg kan forbedre (mere motion og flere grøntsager ;-) ) Det var SÅ rart at høre hjertelyden igen, jeg åndede lettet op da jeg hørte den :-) Og min livmoder går til en halv finger over navlen, hvilket måske er lidt mere end normalt, men kan skyldes en muskelknude jeg har.
  7. Hvor spændende :-) Synes der er laaaaaaaang tid til den 4. dec hvor vi skal til MD ;-)
  8. Efter jeg stoppede med p-piller havde jeg godt nok regelmæssig menstruation (som i en gang om måneden, men ikke med lige lange intervaller mellem). En ændring var dog at jeg begyndte at pletbløde, nogle gange i en hel uge inden mens og en hel uge efter (=ikke ret mange dage uden lidt blødning når ens cyklus ligger mellem 21 og 28 dage). Men har da hørt om op til flere som det er lykkedes at blive gravide selvom de ikke fik deres mens efter p-pillestop (et halvt års tid efter ved den ene).
  9. Da vi sad i venteværelset hos lægen for at komme til den første samtale om fertillitetsbehandling, foreslår min mand, at hvis nu det skulle være ham den var gal med, at så kunne hans bror måske levere donorsæden! Det var altså en lidt svær samtale at have på dét tidspunkt, og jeg aner ikke hvad jeg ville have gjort hvis der havde været noget galt med min mands sæd. Nu ved jeg ikke om din mand har en bror og om det overhovedet er noget du vil være interesseret i, men det var altså sådan min mand tænkte fordi han gerne ville have at barnet havde nogle af hans gener. Det var ikke noget vi diskuterede yderligere, for det var på det tidspunkt ikke noget jeg havde lyst til at tage stilling til (alt det der med at vide præcist hvad man vil hvis og hvis nu ikke kan jeg ikke helt forholde mig til).
  10. Jeg har holdt forsinket fødselsdag i dag, og fået nogle fine små bukser i str. 56 - nååååårh :-) (kan man høre jeg ikke selv har kigget på så meget endnu? *G*)
  11. Jeg har også en veninde som stoppede med p-pillerne, havde den mens der skulle komme lige dér og så gik der et halvt år uden hun fik den. Til gengæld var det så lykkedes hende at blive gravid. :-)
  12. Hvis vi får en datter skal hun hedde Hannah :-) Også med den engelske udtale som en god grund :-)
  13. Vi valgte at fortælle det omkring 6+4 til den nærmeste familie og lidt senere de nærmeste venner, fordi vi havde prøvet et stykke tid og lige skulle til at i gang på fertillitetsklinik. Vi havde også snakket om at vente til efter NF, men det var svært ikke at dele sin glæde - og ja, selvfølgelig kunne det jo gå galt, men så var det jo egentlig også rart at de nærmeste vidste lidt om hvad der foregik og kunne være der for os i så fald. Min chef og nogle af de andre af mine ledere fik det at vide da jeg var 7+1, da jeg blev anbefalet at sige det af min tillidsrepræsentant. Kolleger og facebook fik det først at vide efter NF (som var 13+?), det har ikke spredt sig til alle kolleger endnu, og mine elever ved det heller ikke endnu ;-)
  14. Aalborg Sygehus Nord ;-) (eller bare Aalborg, der er ikke andre steder alligevel...)