vinterbaby2013

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About vinterbaby2013

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    15-12-2013
  1. Jeg bruger de samme produkter som jeg brugte før graviditeten ("øko"cremer samt neutrals produkter). Brugte ikke makeup til hverdag og gør det stadig ikke; giver den dog hele armen hvis jeg skal til noget socialt udover studiehverdagen :P Bruger ikke parfume for tiden fordi min lugtesans er blevet ret skarp og sensitiv i denne periode og så vil jeg gerne spare bebs for eventuel allergi/overfølsomhed. Jeg synes personligt ikke, at man skal bliver fanatisk; bare finde en middelvej og vigtigst af alt have det godt og være glad :)
  2. Jeg glæder mig også UTROLIGT meget til at se og holde det skønne liv der vokser sig stærkere dag for dag, men jeg nyder og værdsætter virkelig også at det er med mig hele tiden og at jeg kan beskytte det fordi det er hos mig hele tiden :loveshower Udover det har jeg så travlt med studiet og lægge en plan for min fremtid at jeg synes tiden flyver afsted-endda alt for hurtigt!!! Det skal så også siges at takket være Gud har jeg haft absolut ingen gener gennem hele graviditeten og tror aldrig jeg har følt mig så stærk og smuk som jeg gør siden jeg er blevet gravid :bd Undskyld hvis jeg lyder helt hippie-agtig-glad :D Kirstine jeg synes du lyder som en stærk kvinde med det du skal takle og vil gerne kommentere at selvom det selvfølgelig er vigtigt at fokusere på det kommende liv og din store datter samt de økonomiske aspekter så håber jeg også du husker at passe godt på dig selv og huske "Kirstine" :chin:
  3. Åh tak piger :glad Det er virkelig rart med noget input. Det "eneste" jeg har fået købt indtil videre er en voksi, og nogle bodyer med korte ærmer (2 i størrelse 50 og 4 i størrelse 62 hvis jeg husker rigtigt) kunne ikke stå for farverne :P Derefter tænkte jeg at det kunne være en god idé med en liste så jeg ikke overgiver mig til impulskøb uden struktur og formentlig kommer til at glemme the-must-haves! Jeg tænker must-haves inkluderer i første omgang heldragter;de skulle være ret praktiske. I har helt ret; vi er jo faktisk så heldige at have termin op til vinterudsalget
  4. Hey allesammen, Er ny herinde og førstegangs-gravid med en dreng! Jeg håber I piger kan hjælpe mig ud med følgende da jeg står på ret bar bund og gerne vil have overblik over hvor meget det er fornuftigt at investere i de første 3 måneder, hvilken type samt hvor meget i hver størrelse!!! All in all føler jeg det kunne være rart med en liste :help !!!