ros@

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About ros@

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-03-2014
  1. Er der forresten nogen der ved hvor man kan købe de her hårbånd? Er igang med fastelavnskostume til min datter :)
  2. Krebsen: Tak :) Det hele sidder heldigvis foran :)
  3. Skal føde på Hillerød:)
  4. Cool vi har termin samme dag :)
  5. Har længe gået og tænkt på at få foreviget maven med en mavemaling. Her er resultatet: Er den ikke fin? :) Min datter ville så også gerne males bagefter: God torsdag til alle! Og kan vi så snart få vores babyer ud! :)
  6. Hej alle dejlige gravide :) Jeg har for ikke så længe siden oprettet en blog hvor man kan følge mig i den sidste tid af min graviditet og efter lillemanden er kommet til verden. Det er vores 2. barn og jeg vil skrive en masse om mine erfaringer fra vores første. Bloggen er tænkt som en dagbog, indblik i vores hverdag og alle spørgsmål og kommentarer er velkomne :) Håber I vil følge mig og kommenter gerne løs :) Følg mig her: http://babysteps.bloggersdelight.dk/
  7. Jeg ville ønske jeg havde taget imod tilbuddet om vaccine. Blev noget så hårdt ramt af influenza og pga de svage mavemuskler man jo har som gravid gjorde det til sidst så ondt at hoste, at jeg røg på forebyggende penicillin kur for at undgå lungebetændelse.
  8. Hej Marts mødre! Er i uge 37 nu med termin 3. marts. Det er vores 2. barn - har en dejlig lille dame på 4 år - og jeg har fået oprettet en blog for at dele lidt ud af mine erfaringer fra sidste gang og hverdagen når lillebror kommer til. Jeg håber bloggen kan hjælpe især førstegangsmødre til at få et ærligt og realistisk indblik i det at blive mor - på godt og ondt :) Den er nyopstartet men jeg håber at få skrevet rigtig meget derinde :) Håber I vil følge mig :) http://babysteps.bloggersdelight.dk/
  9. Jeg brugte babytegn til min datter med stor succes frem til hun var 1 1/2 år. Er overbevist om, at det har hjulpet hende til en stor sprogforståelse og veltalenhed. Hun har altid været langt foran sine jævnaldrende på det sproglige og det tilskriver jeg fuldstændigt vores brug af babytegn. Min baggrund skal siges at jeg er uddannet tegnsprogstolk og derfor har tegn og visuel tankegang godt under huden :) (note til Winky: tegnsprog er ikke internationalt. Det er en udbredt misforståelse. Hvert land har sit eget tegnsprog. Jeg er således uddannet i dansk tegnsprog) :) Tilbage til babytegn: Det er ikke det samme som tegnsprog, som er et fuldt sprog med egen grammatik. Ved babytegn udnytter man, at helt små børns grovmotorik (fx håndbevægelser) er tidligere på plads sammenlignet med finmotorikken (fx mundbevægelser). De små forstår meget tidligt i deres liv, men kan endnu ikke udtrykke det verbalt og det kan ofte ende i frustrationer. Men lærer man dem at udtrykke sig visuelt kan det give mere ro hos de små, da de vil føle sig forstået og set/hørt. Babytegn kan man "låne" fra dansk tegnsprog men nogle kan man vælge at lave om på/justere for at tilpasse tegnene til børnenes motorik eller simpelthen opfinde nye tegn selv. Der er ingen regler i babytegn :) Det handler om at give børnene et redskab til at udtrykke sig og hurtigt danne forbindelsen imellem det talte ord og tegnet. Man skal altid tale samtidig med at man laver tegn hvis det er et normalthørende barn. Når barnet begynder at tale selv udfases tegnene. De mest anvendte babytegn er: Sove: en flad hånd på siden af hovedet + hovedet på skrå Spise: samlede fingerspidser ført op til munden Drikke/mælk: malkehånd (hånden åbner og lukker) Mere: højre hånds pegefinger ned i venstre flade hånd Skifte ble: klappe på numsen Mor: pegefinger henover panden fra venstre mod højre (hvis du er højrehåndet) Far: pegefinger oppefra og ned på kinden Andre tegn som kan bruges ved 8-10 mdr's alderen: Bog: hænderne holdes flat sammen og åbner sig som en bog Bil: hænderne holder om et rat og laver bevægelsen side til side Dukke/baby: vuggende arme Fugl: tommel og pegefinger åbner og lukker foran munden Hund: knyttede hænder banker mod hinanden (boksehænder vendt ind mod hinanden) Kat: tommel og pegefinger stryger knurhår på kinden Lege: åbne hænder kører rundt om hinanden (ligesom "hjulene på bussen") Stop: flad hånd vendt ud mod personen (klassisk stop signal) Jeg kan varmt anbefale videoerne her: Håber I kunne bruge al den info til noget :)