MAMMA_LICIOUS

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    118
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af MAMMA_LICIOUS

  1. Tænkte om der er nogen der har oplevet først og ku teste positiv lang tid efter udebleven mens.. I så fald hvor lang tid??
  2. Dato 27/5 2013 Termin 23/5 Pige: Frederikke Sidste vægtskøn 3100 Vægt 3340 50 cm
  3. Det er nok lidt et klamt emne.. Sorry Men jeg har de sidste 14 dage stort set kun haft blød afføring.. Ikke helt tyndt men sådan softice agtig.. Og skal på toilet op til flere gange dagligt.. Er der andre der oplever det samme..? Har hørt at man godt kan ha blød afføring op til fødsel.. Men så længe før? Er i dag 40+3
  4. Jeg har selv haft mega hård mave.. Til trods for jeg faktisk ikke har taget jern pga samme.. Så det er selvfølgelig dejligt ikke at være besværet af det.. Men var bare spændt på om det er normalt med blød mave allerede 14 dage før termin.. Men jeg er jo så ikke den eneste ;)
  5. Ok.. Ja du er da lige modsat alle andre, som døjer med hård mave.. ;)
  6. Stort tillykke ;) dejligt ii begge har det godt ;)
  7. Stort tillykke.. Lyder som en skøn fødsel ;)
  8. Jeg har det også træls med alt det vand.. Vi står og skal til fødselsdag og har pænt tøj på.. Men der eneste fodtøj jeg stort set kan være i er "klip klappere" ;( og der ser jo skide smart ud
  9. Ved godt det er lidt klamt.. Men er der nogen af jer der har/har haft hæmorider?? Har en i øjeblikket som er rimelig stor og gør ondt.. Men hvad har i gjort for at komme af med den/dem og hvor lang tid tog det?
  10. Har fået en creme der hedder doloproct.. Har før haft nogle pga hård mave, men den her er virkelig voldsom og gør ondt.. Den er nærmest helt lilla fordi den er så blodfyldt.. Det ligner den er ved at eksplodere ;) men av av.. Håber smerten aftager snart ;(
  11. Termin: 23/5 Gæt: 23/5 Vægt: 3165 g Længde: 51 cm
  12. Hej piger Er lige nysgerrig efter om nogen af jer har eller har haft det på samme måde... Jeg har de sidste 2 uger ca. Haft mange plukveer.. De gør ikke ondt, men de strammer rigtig meget.. Og har også haft sådan trykkende fornemmelse nederst i maven.. Jeg har så været fraværende fra arbejde se sidste par dage, og det lader til at at ha hjulpet en del.. Har også været hos lægen og fået tjekket for blærebetændelse og der var ikke noget.. ( min jordmoder mente det godt kunne være det der generede) Nogen af jer der har oplevet dette?
  13. Jeg skal til jordmoder på torsdag.. Jeg skal arbejde mandag og tirsdag og har så fri 2 dage.. Så vil se hvordan det går og så lige tá den med jm.. Det der "trykken".. Kan ikke finde ud af om det evt er maven der bare bliver "øm" pga plukveer.. Eller om det gør ondt pga evt overbelastning..
  14. Tror lige jeg skal opdateres.. ;) Termin den 23/5 stadig i Aalborg og vi venter en pige ;)
  15. Wow

    Har lige været til MD scanning.. Og med to drenge herhjemme var vi næsten sikker på kønnet.. Men sørme om vi ikke venter en pige ;) Det havde jeg slet ikke turde håbe på.. Men er da bare så glad ;)
  16. Wow

    Tak allesammen.. Kan slet ikke lige vænne mig til tanken om at skulle købe pige (lege)tøj, og en simpel ting som at skifte ble.. Når der nu ikke er en tissefyr.. Hehe
  17. Jeg tror jeg er ramt af en god gang influenza.. Men det sker der vel ikke noget ved? Hvad mener i?
  18. Tak for det.. Jeg er heller ikke blevet vaccineret.. Og kunne læse et sted at man bare sku være opmærksom hvis man fik over 39 i feber eller det er længerevarende.. Så mon ikke jeg bare skal forholde mig til det..?
  19. Hmm.. jeg er lige nu nået til et punkt hvor jeg kun har lyst til fed/usund mad ;( var ude og spise frokost i dag med manden og vi ville bare lige ha en salat.. men fy for den.. fik så meget kvalme af tanken og smagen og måtte smide det meste ud... det eneste jeg kunne tænke på var pomfritter ;( Elsker frugter og spiser meget af det.. men kan ikke finde ud af om jeg bare skal lade det være ok.. og spise lidt fed mad.. hvad synes i.. har i prøvet noget lignende?
  20. Sender lige et stort kram.. tror ikke du skal tænke så meget over hvad der er "ok" men at du bare gør hvad du har lyst til.. ;) så du kan være positiv og prøve på at nyde din graviditet.. ;)
  21. Stort tillykke.. krydser alt hvad krydses kan ;)
  22. Har lige brug for at komme af med en masse følelser... Jeg et blevet ramt af en god omgang forkølelse.. jeg sover bare rigtig dårligt og har det bare dårligt.. oven i det har jeg en bekymring omkring baby.. har rigtig ofte en følelse af slet ikke at være gravid.. det gør mig rigtig ked af det og så får jeg dårlig samvittighed fordi alle går og siger det er vigtigt for barnet at jeg er glad og positiv! Skal til nf i næste uge men er så bange for at der slet ikke er noget.. øv altså hader al den bekymring Undskyld mit lille tude indlæg
  23. Tak for jeres besvarelser alle sammen.. det er alligevel lidt dejligt at jeg ikke er den eneste med.de følelser ;) Og også god bedring til dig athen11.. træls med blærebetændelse og så for 2. Gang
  24. Ja håber det hjælper at se den for selvfølgelig er der en baby og den har det godt ;) Snakkede også lige med lægen og har fået recept på en næsespray.. så håber den hjælper Brugte nemlig en almindelig spray i går.. og blev bare ramt af dårlig samvittighed ;)
  25. 20 maj Aalborg sygehus