Chrisi01

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    77
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Chrisi01

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Jeg synes det er helt fint med børn tidligt (har jeg dig ikke selv). Men jeg har synes der er tre ting der skal være opfyldt før jeg synes "det rigtige tidspunkt er" (ikke for at træde på nogle for hvad der er rigtigt for mig er jo ikke nødvendigvis rigtigt for andre;) ). Jeg har altid sagt; man skal være flyttet hjemmefra, have en fast kæreste og have rimeligt styr på økonomien (eller have en plan;) ). Så hvis du stadig bor hjemme synes jeg personligt du bør vente:)
  2. Hvor er det bare skønt at høre om sin dejlige fødsel! Men puha jeg fik gåsehud da jeg læste om operationen. Dejlig at det endte lykkeligt! Jeg glæder mig til st se billeder af vidunderet :loveshower
  3. Først og fremmest: tillykke med graviditeten !!! Og hvor er det bare ærgerligt at jeres venner reagerer sådan :( Det er jeres sag og ingen andres. Alle andre bør være glade på jeres vegne i stedet for at stille spørgsmålstegn ved noget som ikke vedkommer dem. Men i hvert fald stort tillykke herfra og jeg håber I ikke lader jer gå på af de andres holdninger ;)
  4. Jeg må være ærlig og sige st jeg faktisk intet aner om kiss kost;) Jeg har i 2013 smidt 19kg ved at droppe sukker, mindske indtag af kulhydrater (dvs jeg spiser rugbrød hver dag, men ikke pasta, ris, kartofler eller lyst brød). Så jeg har fuldt min sunde fornuft og brugt de opskrifter der gav mening for mig. Jeg synes det kan være rigtigt svært altid at lave spændende mad, så jeg har forliget mig med, at mad ikke altid kan være lige spændende. Det vigtigste for mig er at fokusere på at jeg spiser for at leve, jeg lever ikke (længere) for at spise.. Men det vigtigste du kan gøre er at finde en kur eller en løsning som giver mening for dig. Jeg synes LCHF er god fordi du stadig "har lov" til mange ting. Men find noget du kan overholde i det lange løb. For det skal ikke være en kur men en ændret måde at leve på. Og jeg ved godt at det er hamrende svært!! Men jo før man starter jo hurtigere bliver det en vane :)
  5. Ifølge min gynækolog er det pletblødning når du i løbet af en hel dag kan "nøjes" med et bind og det ikke er "fyldt". Så jeg vil helt klart sige at du pletbløder;) Med mindre det altså tager til og udvikler sig til en rigtigt menstruation.
  6. Jeg tillader mig lige at svare;) Det camolette taler om hedder LCHF. Det bygger på at man indtager få kalorier men mm må stadig gerne få fedt. Der findes rigtigt mange gode opskrifter på nettet og camolette har også en ret god bog, men kan selvfølgelig ikke lige huske navnet. Men indtil hun får skrevet kan du i hvert fald Google lidt om det :)
  7. Uh beretning - spændende :)
  8. Det er jo så fedt! Kæmpe tillykke!!! Ville ønske st jeg kunne følges med dig, men tror ik helt at manden er med på den
  9. Jeg følger os lige med. Har hormonspiral og lige så snart manden er klar på det skal den ud (det vil sige om et par år, men man har vel lov til at glæde sig:) ).
  10. Jeg drømmer om en datter. Vi ved hvilket navn en pige skal have, men vi er slet ikke enige om et drengenavn. Men en dreng vil være præcis lige så velkommen, det betyder bare at vi må i tænkeboks;)
  11. Jeg vil også lige melde mig på banen. Jeg kam sagtens forstå dig - kender alt til at være skruk;) børn har aldrig rigtigt sagt mig noget men fra den ene dag til den anden, synes jeg lige pludseligt at babyer da egentligt var ret så søde! Vi snakker megt børn (eller det er nok mest mig der snakker). Manden synes altså ikke lige at han er helt klar. Føler bare at jeg nogle dage kunne sætte mig og tude fordi jeg drømmer så inderligt om at få en lille en. Dage hvor man føler det gør fysisk ondt at ønske sig noget så inderligt. Manden prøver at forstå det, kan ikke se "problemet" for selvfølgelig skal vi nok få en lille, en dag... På arbejds-siden er det heller ikke skide praktisk. Manden er studerende (idag med sin bachlor), Jeg er elev og bliver færdig til september 2015. Så det er ikke helt praktisk nu. Især fordi jeg pendler til skole på fyn (bor på sjælland) hver 2./3. uge hvor jeg bor i 4 dage ad gangen. Vi har dog talt om at starte med projektet til januar, hvilket jeg ville elske. Men det VILLE jo bare være mere optimalt at vente til jeg var færdig, på den anden side - hvem vil lige ansætte en højgravid?? ;) Hold da op det blev en lang smører, men min pointe er altså at jeg forstår dig:)
  12. Stort tillykke til jer!!!
  13. Lyder som en virkeligt dejlig fødsel. Og fantastisk med en skøn JM til at assistere:)