Christdk

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Christdk

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    02-03-2014
  1. Prøv eucerin til uren hud fra apoteket uden parfume og parabener. Derudover prøv en.mineralpudder fra la roche posay også uden parfume og parabener. Den lukker ikke porerne og har samtidig en effekt på den urene hud. Er totalt forelsket i min pudder
  2. Er skam ikke parfumeforskrækket men synes nu man bør holde sig fra de værste(de 26 deklareringspligtige). Parfumeallergi er jo ikke arveligt,men da man er mere følsom.som.gravid virker det som en dum chance at tage. Mht produkter til uren hud laver eucerin en serie til uren hud uden.parabener og parfume. Fås på apoteket:-)
  3. Er der ikke for meget a-vitamin i Omnimin? mht til fiskeolie er det kun omega 3 du skal koncentrere dig om, da de øvrige hhv dannes i tarmen og resten fås fra planteolier(det er da dumt at betale dyrt for rapsolie)!!
  4. Har lige været inde og kigge på ingredienslisten. Kunne kun finde den på en engelsk hjemmeside og jeg håber da ikke det er den du har brugt. Bare ved et hurtigt øjekast kan jeg da se 3 af de 26 deklareringspligtige parfumestoffer, som menes at kunne give allergi. Så nok er du begejstret for det er "naturligt" og uden parabener, men ikke om jeg ville lade det komme i nærheden af min baby!!
  5. Fiskeolien vil jeg da klart anbefale, da det jo påvirker hjernens og øjnenes dannelse. Her skal du være opmærksom på mængden af dha skal være højest, da det er det der er vigtigst for fostret. Kan anbefale graviomega, da de ikke giver opstødmbagefter, men generelt altid ta dem før aftensmaden;-) kalk afhænger af dit mælkeindtag. Det er jo selvfølgelig så baby får det den skal have, men ligeså meget så du ikke selv mister en masse kalk fra knoglerne(hormonerne bevirker jo også du hurtigere "afkalker"). Mht til at du skal tale med lægen inden du tager fiskeolien skyldes en pligttekst, som skal stå på kosttilskud. Det står også på gravitamin(underlig lovgivning). Personligt er jeg også begyndt at tage 10mikrog. D-vitamin ekstra(ud over gravitamin), da nyere forskning viser at specielt vinter/forårsbørn har d-vitaminmangel ved fødslen,hvilket min læge siger god for. Håber det hjalp