Babybebs

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    115
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Babybebs

  1. Ja er ked af det, men må have det ud. Undskyld hvis dette får mig til at lyde kold og egoistisk.. men, puuuuuh jeg syntes det efter 1½års forsøg på at få drømme babyen. Er det som et kæmpe slag i maven, at 9 forskellige par i vores omgangskreds, de sidste 14 dage, har postet eller fortalt at de nu venter barn!!! Er lykkelig for de venner og veninder men for pokker hvor vil jeg gerne være med i den flok nu. Ved ikke om det er facebook som skal ligges på hylden eller om man bare ligger utrolig meget mærke til det lige for tiden. Nu må vi bare se frem ad, er heldigvis blevet henvist til Skive forundersøgelse, efter ferien så må vi fokusere på dette. Krydser finger for alle i der ude som også kæmper med frustrationerne.
  2. Jeg er i dag 11+0 henne med ønske barnet! Jeg har lige fra graviditets start været fulgt tæt pga. en graviditet uden for livmoderen (GUL) i aug. Vi har siden juni 2012 forsøgt at blive gravid og vi havde i feb. været til forundersøgelse/samtale ved fertilitets klinikken. Vi skulle vente på mens. Og så skulle jeg have lavet en vandscanning. Men mens kom ikke og jeg testede positiv den 23marts, der var et par dage før kommet lidt brun udflåd som dagen efter blev til lidt blødning. Den 25 begyndte jeg at bløde voldsomt da jeg kom på toilet, jeg var sikker på at jeg havde mistet og det var først nogle dage efter jeg læste at ved spontan abort skulle tjekkes om alt var ude. Med den besværlige GUL tænkte jeg det måtte jeg hellere få gjort. Den 28 kom vi til scanning og viste en fin blommesæk. Jeg var stadig gravid... jeg skulle sygemeldes i 14dage og tjekkes en gang om ugen. Efter de var gået blev vi henvist til Viborg sygehus da de frygtede graviditeten sad for højt og evt. skulle have en medicinsk abort. Heldigvis vurderede de graviditeten kunne fortsætte. Puuuh så nu var der ro på jeg startede på arbejde igen og skønt at være tilbage i sin hverdag igen. Men så... natten til Mandag vågner jeg kl. 4 i en pøl af blod. Vi måtte nervøse til lægevagten tidligt morgen, hun kunne ikke lave gyn. undersøgelse pga. mængden af blod. Hun nærmest kondolerede vores "tab" da hun sagde det var næsten sikkert vi var ved at miste. Så blev jeg irriteret, hun havde ikke kunne undersøge og hun kendte ikke til min journal. Men hun sendte os videre og jeg blev undersøgt, og til sidst scannet. Nu var det ca. tre uger siden vi sidst havde set bebsen og ihhhh h*n var der stadiiiiig!!! Med hoved, ben, arme og små søde hænder der "vinkede" Åååårh så græd jeg skøn følelse og dejligt vi ikke havde troet på vagtlægens besked. Men men men efter to dages sygmelding var jeg tilbage på arbejde i går som gik fint og pludselig i dag begyndte det igen at bløde... hurtigt og igen meget!! Fuuuuck igennem møllen af egen læge og så tale med sygehuset som vi blev enige om jeg bare skulle tage hjem og slappe af og vente med en evt. Scanning til i morgen pga. 1 Maj i dag. Nu ved vi selvfølgelig ikke hvordan det går denne gang men hvor bliver jeg frustreret over alle de fagfolk som fra start siger "ja det er nok en spontan abort som er i gang, bla, bla bla". nu har jeg her efter dette faktisk fundet ud af i er mange som har blød og som også har endt med en dejlig lille!
  3. Så er der en lille opdatering fra mig. Det er nu tre mdr. og 12 dage siden "Flexer" blev født hvor vi har ventet på svar, både på om jeg skulle opereres for den skillevæg min hjerteformede livmoder har og svar på obduktionen. For ca. 14 dage siden blev jeg forsøgt operereret men da det kun var kikkert nede fra kunne de ikke klippe den over så igen venter vi på svar fra dem om jeg skal til en større operation hvor de vil kunne fjerne hvad fjernes skal, det så desværre lidt mere bøvlet ud end de havde håbet på. Mere spændende er at vi i dag skulle have svar fra obduktionen og heldigvis kunne de finde en årsag. Hvilket var en afart af listeria bakterien om havde givet en infektion. Bakterien er "vandret" op via den åbning der er kommet ved blødningen. Utrolig hård at høre en latterlig lille bakterie er hvad der har taget livet af vores lille dreng som vi fik at vide i dag ville være blevet født sund og rask hvis det ikke var sket. Men som vi kigger hinanden dybt i øjnene og siger at når dette nu er sket så er det betrykkende at få at vide at man ikke genetisk fejler noget som vil forhindre os i at skabe et raskt barn!!!!! Måske er blødningerne pga jeg kan have en blødersygdom så dette skal undersøges i Skejby i løbet af den næste mdr eller to. Håber vi kan kigge frem ad meget snart!!!
  4. Hej Solvej. Havde læst din besked for noget tid siden men kan se jeg ikke fik skrevet tilbage. Det gik nu rimelig hurtigt for kroppen at finde tilbage i vant cyklus, havde nogle efter veer ugerne efter og (selvfølgelig... grrr) led jeg også af blødninger igen bagefter i ca 6 uger. Nu har vi ventet på svar, både på om jeg skulle opereres for den skillevæg min hjerteformede livmoder har og svar på obduktionen. For ca. 14 dage siden blev jeg forsøgt operereret men da det kun var kikkert nede fra kunne de ikke klippe den over så igen venter vi på svar fra dem om jeg skal til en større operation hvor de vil kunne fjerne hvad fjernes skal. Mere spændende er at vi i dag skulle have svar fra obduktionen og heldigvis kunne de finde en årsag. Hvilket var en afart af listeria bakterien om havde givet en infektion. Utrolig hård at høre en latterlig lille bakterie er hvad der har taget livet af vores lille dreng som vi fik at vide i dag ville være blevet født sund og rask hvis det ikke var sket. Men som vi kigger hinanden dybt i øjnene og siger at når dette nu er sket så er det betrykkende at få at vide at man ikke genetisk fejler noget som vil forhindre os i at skabe et raskt barn!!!!! Måske er blødningerne pga jeg kan have en blødersygdom så dette skal undersøges i Skejby i løbet af den næste mdr eller to.
  5. Nej hvor dejligt at se, Solvej!!! Kæmpe tillykke har tænkt meget på dig efter i havde fået de hårde nyheder og blev faktisk meget inspireret af du lagde babyklar på pause. Puuuh det er svært at finde ud af, jeg syntes efter jeg var kommet i gang med at arbejde at det hele gik meget fint, knoklede på 37 timer og er pludselig hende som stod for flere huslige pligter her hjemme (var blevet passet utrolig godt op af min forlovede i genmem graviditeten) Men eftersom jeg faldt mere ind i rutine med arbejde og div. Syntes jeg at jeg bliver hurtigere stresset og mut. Det resulterede i sidste uge i en ordentlig omgang gråd, stakkels mand han var slet ikke forberedt på det :) vi har begge haft meget travlt med nyt arbejde, og nye arbejds opgaver. og nok også for travlt. Så følelserne er blevet gemt lidt væk, det kan jeg mærke ikke er godt. Jeg skal huske at være ked af det når jeg er det og ikke forsøge at tilpasse det til lørdage.... skide følelser. Men vi er lidt frustreret, vi fik at vide at der ville gå tre måneder så ville de have svar på obduktionen men men men intet endnu. Det er tre måneder siden fødslen på fredag. Jeg skal også have lavet en kikkertundersøgelse og måske have opereret "skillevægen" væk og før må vi ikke blive gravide igen. Det skulle have været i fredags men måtte udsættes pga. Mens!!!!! Så absolut ikke tættere på afslutning. Men nu er der lidt ferie og efter en rigtig god lang snak går det bedre
  6. Jeg havde ikke rigtig nogle smerter, ikke ud over hvad der kunne være normalt. Dog havde jeg stærke smerter sidste år da jeg havde en graviditet uden for livmoderen. Bare tænk positivt, det er sikkert ikke noget!
  7. Tak skal i have. Jo vi fik lov til at se ham, så ham tre gange først lige efter fødslen og så en gang hver da vores mødre kom ind og besøgte os. I Viborg er der en mulighed for at få børn begravet på børneplænen så der ligger han og sover nu. Det har været helt vildt hårdt. Vi har lidt holdt det på afstand ugerne op til brylluppet. Med da jeg er ved at starte op på arbejde igen i en børnehave/vuggestue må jeg sige der bliver hevet op i det igen. Syntes nogle dage slet ikke det er til at forstå man skal igang med at leve normalt igen. Men selvfølgelig og på den anden side også rart at vende tilbage igen. Brylluppet blev fantastisk! Heldigvis med det var bare den skønneste aften hvor vi kunne tillade os at hygge og have det sjovt sammen med alle de nærmeste. Det var så fedt! Var helt høj dagene efter og på trods af manden stressede igang med nyt arbejde allerede mandagen efter så er vi helt ny forelsket . Men kan mærke nu fylder det at have mistet, mere hos mig end hos ham. Han er stadig min rock det ændre sig aldrig men det er en underlig ting der er blevet en del af os nu. Linomus du kan tro jeg vil tænke på dig på lørdag. Ha en fantastisk dag. Og virkelig nyd den!
  8. Tak skal i ha! Jo var stoppet i en periode, om torsdagen før md scanning begyndte der igen en styrtblødning blev indlagt til observation da de var bange for jeg var ved at gå i fødsel. Men alt så normalt ud fik lov til at komme hjem fredag. . Men onsdag til scanning kunne de se han havde været død et par dage
  9. Det skulle desværre ikke gå sådan, 20+4 var vi til MD scanning hvor de kunne sige det lille hjerte var holdt op med at slå:'(
  10. Vi var i onsdags til MD scanningen, hvor det værst tænkelig så skete , de kunne ikke finde hjertelyd!! :unsure Efter tre læger havde kigget efter måtte de konstatere at baby boy var død en dag eller to forinden. Vi var indlagt til observation uden før pga styrtblødning og da vi tog hjem derfra Fredag morgen var der fin hjerterytme. Vi blev spurgt om vi ville have lavet en fostervandsprøve onsdag eller om vi ville vente lidt men vi fik den lavet lige efter.og den var fyldt med tyk brunlig blod så der var i hvert fald noget helt galt der inde. Efter Vi havde fået noget tid til lige at tage alt det her ind, fik vi at vide at det der nu stod for var at jeg skulle sættes i gang og skulle føde ham. Vi skulle helt selv bestemme om det skulle være onsdag men de mente det var bedst lige at komme hjem og nå at lade det synke ind og så komme igen torsdag kl 9. Det var helt utrolig hårdt!!!! vi kunne ikke kører hjem så vi valgte at køre direkte ud til mine forældre og senere til min kærestes. Vi har fundet ud af at vi virkelig har den bedste familie i hele verden venner og kusiner og folk omkring os som bare har støttet os SÅ meget. Torsdag var en dag jeg siden kl 13.30 havde fortrængt fandtes, det var simpelthen for hårdt at tænke på! Men på trods af det og en nats utrolig dårlig søvn blev vi modtaget af Jordens bedste sygeplejeske som tog sig så god tid til at trøste fortælle og ikke mindst også at smile og grine med os om de ting som vi kunne det af!! kl 10.40 fik jeg lagt de første piller op som skulle sætte fødslen i gang. det var præcis 12 timer efter vi blev mødt af sygeplejeren at jeg fødte Ham. det havde føles som om vi havde været der i 4 timer på det tidspunktet om det var personalet på fødegangen og svangerskab der gjorde det den utrolige støtte vi kunne giv hinanden ved jeg ikke men det var slet ikke så langsommeligt som jeg havde frygtet. Men det værste jeg har prøvet men når det skulle være var det positiv at møde SÅ kompetente mennesker. Ang samtalen om fødsel, så kom vi total uforberedt ind til dette!! jeg har intet læst ikke sat mig ind i hvordan det forgår eller noget nogle serie fra one born every minut og dr3s mænd som fødte for længe siden var ca. vores fødselforberedelse. de guider så godt jeg fik Panodil og ibumentin ind til de første ret smertefulde veer kom så fik jeg lagt en epidural blokade efter vandet var gået og det var først den sidste time jeg havde ondt da vi ikke nåde at få taget ny smertestillende inden jeg ikke kunne overskue det med smerter osv så jeg valgte selv ikke at få mere. Ibumentinen måtte jeg ikke få hvis det havde været normal fødsel og selvfølgelig så fik jeg hurtigere veer end jeg ville ellers da de piller jeg fik lagt op hver tredje time var mere end man ville give normalt da så kraftige veer ville kunne presse for meget på et levende barn men ellers sagde de at det det jeg ville kunne forvente til en alm fødsel! Vi var heldige da min krop nok har arbejdet selv på at gå i fødsel de sidste dage at det ikke tog længre tid. og jeg troede naiv som jeg er at dette ville være anderledes end alm fødsel at det kunne klares på 5 timer fra vi kom der ind. Jeg er glad for min naivitet da det nok havde været svære at overskue hvis jeg vidste det. UNDSKYLD den lange historie der skete SÅ mange ting. nu venter vi på forhåbentlig svar fra vævs prøven. Håber det ikke er noget som vil kunne ramme en fremtidig graviditet.
  11. Linomus det skal du slet ikke være, jeg er glad på dine vejene!! Det var en sindssyg oplevelse! Og vildt mærkeligt at få styr på ens følelser! Men håber vi kan nyde brylluppet!! Skriv endeligt hvordan det går med dig!
  12. Tillykke!! Ej hvor var det dejligt at læse og især i dag, for mig. Det bliver lige den korte opdatering men vi var til 20 ugers skanning i går hvor de ikke kunne finde hjertelyd. Så jeg er blevet sat i gang i morges for at skulle føde. Det er den værreste besked og oplevelse at gå i gennem men sammentiddig er de SÅ søde og hjælpsomme at man kommer ind i en 'bobbel', hvor man godt kan snakke om andet og græde når det er det der er brug for. Brylluppet om tre uger er en fantastisk ting det gør vi kan se frem til noget og glæde os til at feste med venner og familie. Heldigvis er der styr på mange ting nu vi mangler også bord plan bord kort og favorboxe, en tur til grænsen men det når vi nok. Brudekjolen er jeg spændt på skal til skræder men nu skal maven jo lige blive mindre igen. Det kan være det virker mærkelig at jeg kan skrive nu og om andet end dette men tiden er lidt lang er bedøvet i ryggen. Men alt er sku noget mærkelig og uvirkeligt. Krydser finger for det selvfølgelig går som det skal hos dig!!
  13. Jeg blev lidt klogere på plukveer. Torsdag blev jeg indlagt pga endnu en styrtblødning. Denne gang gik det helt amok med plukveer,da jeg kom der ind var de var nervøs for at jeg var ved at gå I fødsel. Og ville være obs på om moderkagen var ved at rive sig løs. Heldigvis var det ingen af delene. Men jeg var meget nervøs for de mange plukveer da de i en periode kom med 4min fra den ene til næste så gik der 3 min der efter 2 og så igen 4 jeg syntes det var MEGET tæt men det var fordi der var aktivitet i livmoderen. Jeg er 19+6 er der andre som ikke rigtig har mærket liv? Vi har set bevægelse og liv på scanning men TR OR ikke jeg mærker ham? Spurgte på sygehuset og de sagde bare at fra uge 22 skal man skulle mærke regelmæssig liv. Det er der jo ikke lang tid til! Nadia jeg har det på samme måde har ikke kvalme men kan bare ikke spise ret meget. Jeg tabte mig 5 kg i starten og kun et par er kommet tilbage.
  14. det må altså være det, syntes bare de kommer tit så.
  15. Hej Linomus, har tænkt på dig de sidste dge at jeg lige ville høre hvordan det går det hele, nu er der ikke frygtelig lang tid til bryllup. Hvordan går det hos jer med at have tankerne på både baby og bryllup. Her har det været meget svært at fokusere på bryllups planlægningen så er ved at blive helt stresset nu er "alle" baby tanker lagt på hylden så jer kan komme styr på detaljerne!
  16. Får i også nogle gange en hård bule i den ene side er virkelig i tvivl er det bare bette mand der kan mærkes er det plukveer eller noget helt tredje? Nu har jeg ikke lige læst med den sidste til men må man være nysgerrig og spørge NINNAD hvorfor du er sygemeldt, jeg er nemlig selv kunne lige være spændende at høre?
  17. Ej hvor utroligt Maj!! Hvor langt er det du er henne, er det dit første barn!! Hvad med i andre, hvad mærker i til jeres graviditet??? Jeg har haft utrolig ondt i mine mavemuskler er helt kvalme fri (har været noget tid) men har stadig madlede så stadig negativ vægt i forhold til start vægt.
  18. Ej hvor fedt for jer nu er der lys for enden af frustrationerne!! Dejligt det ikke kun er os som ikke har styr på alle detaljer til brylluppet :) det kommer jo nok! Blomsterne er også en stor udfordring her, vi har hvide og lilla farver og faktisk så er det mest blomsterne og servietter som skal være det der giver farve. Men hvordan bordpynten skal være er ikke nemt. Nu har min mor og jeg kigget lidt på kjoler IGEN skal se om min kjole kan "redes" vha. snører i stedet for den nuværende lynlås. Domkirken er jo ALT for stor til vores lille familie hehe men vi bor tæt der ved og er den vi går forbi osv. så må min far og jeg gå lidt længere op àf gulvet før vi møder nogen:) Har du set de der har lavet et opslag i skive om en hemmeligfacebook gruppe for de som er i behandling? Kan ikke huske hvad den hedder men syntes det var skide smart hvis man ville tale med nogle i samme behandling fra samme område.
  19. Jeg har haft det på samme måde som ønskebebs! En smule spænding og lidt stikken men tror også meget det var noget jeg lagde mærke til fordi lægerne altid har spurgt til det som det første. Er det noget du har oplevet Majbarn??
  20. Linomus jeg ved ikke hvordan det er sket men har slet ikke set din sidste besked!!! Ja man får sku pludselige en anden prioritet brylluppet skulle bare være "sådan og sådan" og så måtte vi spare lidt ekstra på tingende i hverdagen for at kunne opnå hvad vi ville. men nu syntes jeg det har ændret sig meget!! pludselig er jeg fx fuldstændig lige glad med bryllups kagen og meget mere afslappet omkring kjolen, havde jo købt i okt. da jeg lidt have opgivet at projekt baby lige ville ske. men nu ser det jo ud til der skal indkøbes en ny. vil helst ikke ligne en marengs(staves?) men nu har i fået styr på musik, i dag har vi bestilt ringende og jeg har bestilt frisøren. nu er det den kære bordpynt det gælder. ja vi skal giftes i domkirken i Viborg. hvad med jer?
  21. kan kun forstille mig hvor hårdt det er at gå igennem og kan godt forstå du vil holde en pause her inde fra jeg sender de varmeste tanker til dig!!! Nu sender jeg normalt ikke kram i flæng men sender dig det største virtuelle knus. Det skal sku nok komme, selv om vejen er skide hård!!! Du skriver bare hvis du får lyst!!!! :kiss
  22. Solvej: Jeg har helt ondt i fingrene af at krydse fingre for ønsket resultat håber i har fået det! :kiss
  23. Tak skal i ha, vi har været helt høje de sidste dage. Og har med glæde kunne overlevere nyheden til venner og familie.
  24. Ihh så har vi været til NF og alt var godt:) blodsamlingen var endnu en gang vokset men det kunne være fordi den var ved at gå i opløsning så suger de væske til sig og vokser, åbenbart. så det håber vi på.
  25. Jeg var meget nervøs, vågnede lidt over 6 og var lysvågen til vi skulle til scanning kl 9,30 Men det var en utrolig skøn oplevelse, at kunne se så mange ting få forklaret alt det man ikke vidste man så på, og høre HJERTELYD, ja man var helt forelsket!! Nu er vi begyndt på fortæller runden til familie og venner, skøn følelse :loveshower