hellemummi

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    1
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About hellemummi

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    15-02-2013
  1. Jeg begynder bestemt også at se frem mod slutningen af denne graviditet.. Som er om seks uger i dag :) Det er min tredje. Føste gang fødte jeg to uger før, anden gang ca. på terminsdagen. Er det rigtigt, at treeren kan være lidt af en joker, og at man kan gå over tid?
  2. Da jeg var 16+0 mærkede jeg helt sikkert liv første gang. Nu er jeg 17+0 og jeg mærker liv hver dag og flere gange om dagen. Det er bare så dejligt :)
  3. Stinak, jeg kan nu heller passe nogle af mine bukser.. og det er altså ikke på grund af min mave. Jeg har formået allerede at tage næsten 5 kilo på ;) Det er som om maven er gået lidt i bero nu.. så tror simpelt hen bare, at jeg tidligt voksede et stort stykke..
  4. I dag har vi været til nakkefoldsscanning, og det gik bare så fantastisk. Jeg var virkelig nervøs, fordi jeg med mit andet barn fik en dårlig risikovurdering. Så der skulle vi igennem en fostervandsprøve, og det havde jeg det bare rigtig svært med. Alt gik dog godt, og vi har en dejlig datter i dag. Tilbage til i dag. Den lille var bare så sød og lå hele tiden og tog hænderne op til ansigtet. Og hende der scannede, gjorde det bare rigtig godt. Hun knoklede virkelig for at få et godt mål på den nakkefold, og det er jeg rigtig glad for. Ja, og det var sådan set bare det, jeg ville dele :)
  5. :) Ja, det er også hvad folk siger. At det jo er tredje gang. Vi har faktisk haft en stor udfordring i at holde det hemmeligt for vores to piger. De kommenterer hele min tykke mave ;) Men vil gerne vente med at sige det til efter nf.
  6. Jeg er gravid for tredje gang og vil høre, om der er andre, der ligesom jeg oplever at have en forholdsvist stor mave i 13. uge? Det er fire år siden, jeg sidst var gravid. Og da jeg var gravid med nummer to, var det to år siden. Jeg kiggede faktisk på nogle feriebilleder fra dengang, jeg var gravid med nummer to. Det var lige efter nf, og der har jeg bare en lille bule. Jeg synes bare, det er ret utroligt.. Men tænker, at min krop måske hurtigt har givet plads..?
  7. Jeg melder mig gerne ind! :) Jeg har indtil videre termin den 15. februar.