Nemo

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Nemo

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Typsik for man "kun lov" til af føde hjemme hvis man gør det inden for termin, som strækker sig fra uge 37 til 42 så hvis man sætter en seddel op har naboerne god tid til at forberede sig selv og sine børn. Hvis man risikere at føde så hurtigt at man ikke kan nå på hospitalet er det da totalt galematias at prøve på at tage nogle steder - så risikere man af føde på trappen, i bilen, i bussen i stedet for - selv om naboerne tilsynelanden syntes at de ikke vil høre på en fødsel - vil de formentligt hellere have at den fødende er et sikkert sted. Længe inden jeg selv blev bevidst om børn og baby, blev jeg vækket af en forestående fødsel hos min nabo (jeg var så uvidende om den slags, at jeg ikke en gang havde set at hun var højgravid - men syntes bare hun var tyk på en mærkelig måde :) ) - Jeg gik ind og hjalp hende! og heldigvis for det, for ingen andre kom, og barnet kom mens Falck redderne var på trapperne - hendes andre børn var hjemme - det var gået meget hurtigt og plusselig var situationen der bare. Det jeg vil sige med det, er at selvom man er teenager og syntes at ens fredage er hellige og syntes folk er idioter fordi de ikke gidder at høre Nirvana (eller hvad de unge høre nu til dags) så kan man altså stadig mønstre sympati for andre mennesker og deres situation. Og NEJ man kan ikke samligne det at tage en helbredsmæssig fornuftig besluting med om det er ok at spille højt musik om aftenen - eller amning. Det vigtigest må da være at mor og barn for en god start på det nye liv også selvom andre måske syntes det er grænseoverskridende.
  2. Nej det var ikke tænkt til dig, men at hvis man skulle spørge rundt i opgange og en sagde at de ville syntes det var for meget- Fordi det vil jo alt andet lige være lettere for naboerne hvis man fødte et sted de ikke kunne høre noget og derfor ikke skulle forholde sig til det. Hvis man spurgte sine naboer om det var ok at man genoplivede en tilfældig person og derfor måtte ringe 112 og der kom "BA BU og blå blink" om natten og forstyrede dem, ville de sikkert også fortrække at vedkommende ikke faldt om i nærheden af dem.
  3. Når man bor i en opgang, må man forvente at man kommer til at høre ting og sager fra sine naboer. Sådan er det, selvfølgelig skal man vise hensyn, for eksempel ved at overholde husorden. Men i min optik er det forrykt ikke at føde hjemme hvis det er for naboen skyld. Jeg satte en seddel op hvor der stod at vi planlagde hjemmefødsel og beklagede hvis det larmede. Det er så sjældent en begivenhed, at det i dette tilfælde må være naboerne som tager hensyn til dig og ikke omvendt. Jeg følte forøvrigt at jeg brølede som en bjørn men der er ikke en eneste som har sagt noget om støjende, tilgengæld syntes naboerne at de kender den lille lidt bedre end hvis jeg ikke havde født hjemme. Jeg håber du finder frem til den rigtige løsning for dig og ikke for dine naboers skyld! Og jeg syntes virkelig at det er nederen at sige, som nabo, at man gerne vil have sin nattesøvn, som argument for at du skulle føde et andet sted.
  4. Det eneste man kan udlede er at du i hvertfald er totalt klar til at lave den baby. Held og lykke med det, jeg håber det virkede ;)
  5. Vi har overhovede ikke brugt mos de første 2 måneder af fast føde indtaget, Min Gro fik frikadeller og advokado som sit første måltid, da hun var 6 måneder. Den første uge smagte hun på maden og legede med det, men allerede der efter begyndte hun at få mad ned selv. Hun spiser det samme som vi gør -bare ikke "forbudte ting" så hun får ikke honning, sukker, groftrugbrød, nødder, og ting med for meget salt. Babyer kan sagtens spise selv, hvis de får lov. Da hun var 8 måneder holdt hun op med at die, jeg kunne ikke få hende til at tage imod, og så konkluderede vi at hun fik formentligt fik mad nok, ved det hun selv kunne spise. Men, for at være helt sikker får hun nu en aftensgrød - så sover hun også lidt bedre. Nogle af hendes ynglings hapse alla dem du efterlyser er; broccoli (jeg koger borccolien lidt længere til hende, end jeg ellers selv fortrækker), krappe kød (det kan hun spise helt uden at spilde), advokado, laks, pasta skruer, majs, leverpølse, ostehapser, kylling... hmmm Hvis jeg laver kødsovs til pastaen, sørge jeg for at der er nogle kødklumper som hænger lidt sammen - men hun er ikke så vild med okse kød. Vi fik lammekølle hos nogle venner, det røg også rimeligt hurtigt ned hun fik bare en skive, skåret så det ikke klumpede for meget. Hvis du ellers er til hjemmelavet pulled-pork (eller andet kød end gris) så er det garenteret også et mega hit. :)