Evamab

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    91
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Evamab

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    28-03-2014
  1. Vi har ikke helt lagt os fast endnu, og nogle navne bliver skiftet ud.. Det er dælme svært at finde navne til to af samme køn!!! Vi er efterhånden sikre på det ene, og ret sikre på det andet.. Men eftersom vi stadig ikke er helt afklarede tror jeg egentlig at det ender med at de først får deres navne når de er født..
  2. Er det noget alle skal igennem eller hvordan hænger det sammen?
  3. Åh kram til dig :( Jeg kan virkelig godt forstå at det er en ambivalent følelse.. :kram
  4. Stort tillykke med junior :) Åh jeg kneb lige et par tårer - men jeg har jo også en fødsel at se frem til i starten af 2014..
  5. Lige på besøg fra Marts termin - er sengeliggende med for kort livmoderhals. Jeg hækler, blogger (pt desværre lidt for meget brok over at ligge ned.. Hehe..), ser Netflix og når jeg endelig er oppe tager jeg tingene lidt af gangen.. Tømmer opvaskemaskine af flere omgange osv.. (Har sindssyg dårlig samvittighed over at ligge her mens kæresten skal stå for ALT inkl vores tre større børn.. Ork..)
  6. Velkommen til og stort tillykke med jeres lille lynkineser :) Ærgerligt at det endte med mega akut kejsersnit, men det vigtigste er vel at I alle har det godt.. :)
  7. "Det er en fase, det er en fase, det er en fase"... Hvor mange gange skal man gentage det før man tror på det og kan leve efter det? Min kæreste og jeg har normalt et ret aktivt sexliv - 3-6 gange om ugen gerne. Lige nu er jeg så gravid, har forkortet livmoderhals, har fået lagt arabin pessar og lægen sagde tydeligt "Nej!" da vi spurgte ind til sex.. (Nu med arabin pessaret ville jeg ikke gøre det uanset, i frygt for at han skubber til det..) Men for pokker hvor jeg savner at være tæt på min dejlige kæreste.. Sådan, tæt som han bedst kan lide det.. Kys og kram, som er det jeg mest har brug for for tiden er vi gode nok til at tage os tid til, men alt andet er lidt forsvundet.. Jeg er vildt bange for at 'gejle ham op', for jeg ved at jeg jo ikke kan gennemføre det.. Altså, blowjobs er der jo stadig, men det er også bare begrænset hvor længe jeg kan holde til at ligge i lettere akavede stillinger.. Og han skal da overhovedet ikke bekymre sig om, om jeg nu ligger ok, når jeg er i fuld gang dernede.. Altså.. Det skal jo være for at han kan nyde det og koble af.. Æv, jeg synes det er lidt svært.. Især da jeg heller ikke er mere end 24 uger henne - der er jo laaaaang tid til jeg er klar igen.. Lort med lort på!!! Nåh ja, at han så er mega presset på arbejdet, OG med ekstra husarbejde nu hvor jeg er sengeliggende, og ofte først går i seng efter midnat, det gør det heller ikke meget nemmere for min samvittighed.. :(
  8. Jeg vil også mene at det kommer an på hvor langt du er henne. Omkring uge 20 bør du mærke liv jævnligt, uge 23-24 skal du mærke liv flere gange dagligt.. Og ja, hvornår man skal begynde at holde øje med om man mærker 'mindre' liv end normalt ved jeg faktisk ikke helt..
  9. Du kan sagtens høre hjertelyd på nuværende tidspunkt :)
  10. Tillykke med dobbelt-glæden. Jeg er 23+4 med tvillinger :) Jeg vil også klart anbefale Tvillingegruppen på facebook - der er SÅ meget støtte og man kan spørge om alt muligt. Hvis du har spørgsmål skal du være velkommen - jeg står jo også midt i det lige nu..
  11. Ja okay, vi tørrer af efter hvert bad, men det vænner man sig jo til :)
  12. Sørg for at der er en kant i brusenichen, så vandet ikke løber ud over gulvet - kanten skal være mere end 1cm.. (Vores er nemlig kun 1cm, og det er i hvert fald for lidt.. ) Vi er vildt glade for vores glaslåger til bruseren. Vi har valgt gennemsigtigt glas med matterede striber.
  13. Jeg bruger Photobucket - du uploader billedet til din profil (sådan en skal du oprette først, men den kan gøres helt lukket så du ikke deler nogen billeder fra profilen), så trykker du kopier, kopierer linket med URL koden og indsætter koden i dit indlæg :)
  14. Jeg oplevede det en enkel gang for nogle uger siden.. Av for h.... Natten efter kom det igen i det andet ben, der kunne jeg dog bevæge benet inden krampen tog fat, så jeg undgik det.. Mit bedste bud er at du sørger for at bevæge fødderne, dvs flex og stræk inden sengetid - og hvis du mærker en krampe på vej..