Scarlett

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    42
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Scarlett

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    21-04-2014
  1. Godt at høre at I har haft en god jul. :-) Det har vi også. :-) Lækre julegaver til måde mor og lillemand. Der er masser af gang i ham i maven. Det er bare skønt. :loveshower Dog er den kommende mor her lidt bekymret for om han er for lille, for min mave er ikke særlig stor når jeg sammenligner med andres maver der er ligeså langt henne. Men skal til obligatorisk lægetjek i morgen. Så må vi se hvad hun synes.
  2. Okay. Så er det nok det det har været. :) Tak for beskrivelsen. :)
  3. Det første vi købte var en alt for fin hættetrøje da vi var på ferie kort tid efter vi fandt ud at jeg var gravid. Det var kæresten der bare måtte have den. :-) Jeg var i 6. uge eller deromking. Så var ret tidligt ude. ;-) Så er det ellers bare "gået galt" derefter ;-) Vi har fået en masse tøj, især af den kommende farmor og så har vi selv shoppet tøj. Alt i str. 56 er vi ved at være dækket ind med. :-) og så lige lidt i str. 50 hvis nu han kommer tidligt eller er en lille purk. Tror dog han er lang da faren var ret lang ved fødslen. Næste shoppingomgang bliver til januar hvor der skal købes seng, puslebord, barnevogn mm. Det blir så hyggeligt. :-D
  4. Kan det føles som en rigtig muskelkrampe? Feks. som når ens lægmuskel pludselig kramper og gør rigtig ondt? Måske gør det bare lidt mindre ondt end en slem krampe. Dem har jeg haft nogle få af, og kunne ikke få ordentlig svar fra jordmoderen synes jeg. :-/ Så vil gerne vide om det bare er en plukkeve eller om det kunne være noget andet.
  5. Jeg havde allerede fra starten af min graviditet masser af jag og stik som lægen forklarede som heeeelt almindelige ligament smerter. :-) Jeg tror jeg havde dem allerede fra ca. 6. 7. uge. Er nu 19+3 og alle undersøgelser viser at alt er fint. :-) Kender dog alt til bekymringen. Dét er også helt normalt.
  6. 1000 tak for besvarelserne. Så er det ikke "bare mig". :-) Så er det bare at gå igang. Håber det kan hjælpe bare en lille smule. Lyder godt at det går lidt i sig selv igen lidt længere henne i graviditeten. :-)
  7. Hej allesammen Efter at jeg er blevet gravid har jeg fået virkelig fedtet hud i ansigtet, og mange små bumser. Jeg har ellers normalt meget sjælendt bumser. Har I samme problem og har I fundet en god måde at få dem til at forsvinde på? Eller bare minimere dem lidt? Jeg er også begyndt at få lidt tørre brystvorter. Er det bare mig eller er der andre der oplever det samme? I så fald hvad smører I dem med? Håber I kan hjælpe især med mit bumse problem. Jeg føler mig sgu ikke for lækker pt. :wacko Bare til info så er jeg 12+1 i dag.
  8. Hvor er det bare dejligt at høre. :P Har også fået svar og der er heller ikke noget galt med vores, og det er også en dreng. :loveshower Så vi er bare så lettede og lykkelige. :7himmel Vi havde 25% chance for at vores barn havde den her kromosomfejl som jeg er bærer af. Så vi havde i princippet en 1:4 chance. Dét var scarry! :( Der var heller ikke Downs, så nu dyrker de prøven videre og vi får svar på om der er noget anden der er dukket op om ca. 3 uger, ligsom jeres. Nu glæder vi os til det sidste svar og den næste scanning om så 4 uger. Det bliver så skønt at se ham igen. Moderkagebiopsien var bestemt ikke sjov. Oveni at det gorde mega ondt da han lægen jog nålen igennem maveskindet, så blødte jeg også op af "røret" som lægen førte den nål han skulle tage prøven med. Så det var lidt voldsomt da jeg ikke er god til blod og nåle. Men det gik da, og de var vældig søde. :)
  9. NAVN: - ALDER: 31 BOR I: - UDDANNELSE/ARBEJDE: Fotograf TERMIN: 21. april 2014 FØDESTED: - DRENG/PIGE: Dreng MULIGE NAVNE: Karl, Vincent, Albert ANDRE BØRN: Nej FØDSELSFORM: Naturlig HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Faderen
  10. Jeg er oppe min 2 gange hver nat hvor jeg før jeg blev gravid sjældent var oppe om natten. Og det er hele tiden små tissetåre. Sådan er det også dagen igennem, Sådan er det vidst bare. :-)
  11. Håber modekagebiopsien gik godt? Jeg skal have lavet moderkagebiopsi i morgen da jeg er bærer af en kromosomfejl med 25% chance for at få et sygt barn. Jeg krydser hvad jeg krydse kan for jer, og håber I får svaret om at alt er som det skal være her en af dagene.
  12. Jeg kan også meget varmt anbefale Rosholm Photo i Silkeborg. Hun laver de mest fantastiske billeder og har både gravid, nyfødt, månedsbilleder og Cake Smash. Hun kan virkelig sit kram og er super god til at håndtere din guldklump. :-)
  13. Ja, ventetiden er lang og man er meget utålmodig. Jeg ved det. Har næsten lige været der. :-) Hvor længe siden er det du har haft ÆL? Der går for det meste lige 14 før du kan teste positiv hvis.... så test når mens er udeblevet er også mit råd. :-) Jeg fik først kvalme da jeg var omkring 5+3 med tidligste symptomer for mig var ømme bryster og især ømme brystvorter. De var ligesom ømme på en anden måde end op til mens. De sidste par uger har jeg også mærket jag til højre og venstre for livmoderen ind imellem, hvilket jeg lige har fundet ud af er de strenge der holder livmoderen. Sååååå..... Men det kan jo også bare være at din mens er på vej plus at du sikkert lægger mærke til ALT hvad der foregår "dernede" og tolker på det hele. Krydser fingre for at det du mærker er fordi du ér gravid. :-)
  14. Jeg har idag været til scanning og har fået ny termin. 25/4 2014 plus/minus 5 dage. :-) Så nr. to var vidst det rigtigt. :-) Jeg er i dag 7+3 og meget glad over at have set den lille og dens lille "hjerteblink". Wauw! :-D Det er det eneste jeg ser for mig konstant lige nu. Synes lige du skulle have "afgørelsen" ;-)