Sunshine

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sunshine

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Min kæreste og jeg vil gerne påbegynde PB i juni, og jeg har læst nogle steder, at det kan være en god idé at begynde med at tage folsyre 3 mdr. før PB. Men hvilke skal jeg købe? Er matas' de billige ok eller er der andet, der er bedre? Jeg er ikke så godt hjemme i kosttilskud.
  2. Jeg synes simpelthen at alt det her babyudstyr vi skal have købt er en jungle uden lige! :) Nu er vi begyndt at kigge på, hvad baby skal have i barnevognen, og vi vil gerne have en soveposeting af en slags. Alle vores venner med børn har Voksi og roser den til skyerne, men jeg synes godt nok, den er lidt til den dyre side. Så nu har jeg kigget på en Duniduo, men jeg kan ikke finde ud af, om den så skal være med uld eller dun. Jeg håber, at der er nogle af jer erfarne mødre, der har gode tips, som I vil dele ud af :)
  3. Tak for svar, Fru SP :) Endte faktisk med at ringe til babysam og spørge, og de sælger kun X-dreamstel nu, sagde kvinden, jeg talte med. Måske kommer der et andet stel igen på et senere tidspunkt, men for nuværende er det kun X-dream. Så vi må nok smide de par tusinde ekstra, hvis vi vil have den vogn :oops
  4. Vi vil gerne have en Odder Classic barnevogn, og jeg har i dag siddet og kigget lidt på Babysams hjemmeside. Der kan jeg kun se X-dream-stellet, ikke standardstellet. Er der nogen af jer kloge BK-mødre (og moms-to-be) som ved, om man ikke længere kan få standardstellet til Odder Classic? Når man kigger på Odders egen hjemmeside viser de også kun X-dreamstel til Classicmodellerne.
  5. Tusind tak for alle jeres gode svar :) Det er så dejligt, at man kan søge gode råd hos jer :) Det ser ud til, at vi må have en både og løsning ;-) Om det så bliver duniduo eller voksi, det må så være det næste, vi skal finde ud af.
  6. Jeg er lidt lun på b-smart, den virker lille og handy, så vi også kan have den med på rejser. Men affinity er nu også ret lækker..
  7. Så må jeg i gang med malerpenslen, så den kan komme hjem til os :-)
  8. Jeg er lidt i tvivl, om en voksipose er pengene værd til at bruge i barnevognen eller om det vil være mere fornuftigt bare at købe en dyne. Hvad har I brugt? Og hvorfor?
  9. Mine forældre har stadig min Trip Trap-højstol fra 80'erne stående. Nu har de spurgt, om jeg vil have den, og det vil jeg egentlig gerne. Men kan man bruge nyt tilbehør til en gammel stol? Fx newbornset og hynder. Håber, at der er nogle af her kloge kvinder herinde, der har forstand på det :)
  10. Vi vil gerne have en Britax-Rømer klapvogn, som kan bruges sammen med Baby Safe Sleeper. Men hvilken skal vi vælge? Skal den være med 3 eller 4 hjul? Vi er helt på herrens mark, så vi håber, at der er nogen af jer, der kan fortælle os, hvad I har valgt og hvorfor ;-)
  11. Jeg glæder mig så meget til at skulle indrette babyværelse, når den tid kommer. Må jeg se, hvad I har gjort? :-) Jeg har fundet følgende inspirationsbilleder.
  12. Tak for jeres svar. Det er afgjort - sådan en, må vi altså have. Tror jeg vil kigge på en klapvogn fra Rømer. Vi har overvejet at købe en kombivogn (som vi kan bruge, når vi er på tur) og en barnevogn, vi kan bruge herhjemme. Men måske er det smartere bare at købe en rømer klapvogn og en barnevogn, når nu baby sleeperen kan klikkes på.
  13. Jeg er virkelig i tvivl om, hvor lang barsel, jeg skal tage. Tænker umiddelbart seks måneder til mig og tre måneder til manden. Hvor meget barsel tog du? Og hvorfor?
  14. Nogen der har erfaring med den? Som supplement til alm. autostol eller erstatning for alm. autostol. Jeg synes den er virkelig snart, fordi vi tit skal køre et par timer ad gangen, men vil gerne høre jeres erfaringer.
  15. Hvad kan vi gøre for dem? Nogle af vores rigtig gode venner fortalte os, som de eneste ud over deres forældre, for en uge siden, at de venter en lille baby og var otte uger henne. Nu har de lige skrevet, at hun har mistet barnet på grund af en spontan abort. Vi er så kede af det på deres vegne, og vil gerne give dem en lille ting for at vise vores medfølelse. Vi havde egentlig tænkt blomster, men er det måske bedre med en kurv af en slags? Jeg har selv oplevet at miste en lillebror, som døde ved fødslen, og der satte mine forældre stor pris på de mange søde hilsner de fik. Jeg kan dog ikke finde ud af, om det er for meget, at vi giver dem blomster/en kurv, for vi vil jo nødt støde dem, men blot vise dem, at vi holder af dem og er der for dem. Hvad synes I, at vi skal gøre?