bebsen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    33
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About bebsen

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Havde som 1. Gangsfødende en baby i tværleje så ville jeg føde selv så skylle der vendingsforsøg til Var ikke så slemt men heller ikke behageligt. Det lykkedes desværre ikke og jeg blev sendt hjem med ny tid til vending Gik i fødsel kort tid efter og fødte ved kejsersnit 37+0 Sker det samme næste gang gør jeg det dog gerne igen. Vil så gerne have den 'rigtige' fødsel med
  2. Tak for input :) Hmm så tænker jeg lidt hvordan man så sikrer den mod at komme ned over baby? Har du fundet løsningen??
  3. Tak for input :) Hmm så tænker jeg lidt hvordan man så sikrer den mod at komme ned over baby? Har du fundet løsningen??
  4. Det er forresten en blanding på 70% bomuld og 30% polyester...
  5. Jo jeg regner med at lave bindebånd i så den tykke sengerand kan fastgøres til sengen så den ikke render nogen steder
  6. Er ved at sy sengerand til min datter men så gjorde en mig opmærksom på at børn ikke må sove med polyesterstof? Har i hørt om det? Ved selvfølgelig godt at sengetøjet skal være åndbart og af bomuld men gælder det også sengerande som de jo ikke ligger under??
  7. Tak for jeres input piger. Helt ok, hvis I ikke har lyst til at vise jeres maver her. Var bare nysgerrig og synes det ofte hjælper at få sat billeder på hvad man kan forvente. @malouski: tusind tak for dine billeder. Det er virkelig blevet super flot og sikke en flad og flot mave du har! Du har bestemt heller ingen grund til at være ked af dit ar. Håber mit bliver ligeså flot :)
  8. skal have planlagt kejsersnit om 1 uge meget mod min vilje, men har ikke noget valg desværre. Jeg er primært ked af at skulle gå glip af en "rigtig" fødsel med veer og selv kunne presse mit barn til verden, men derudover er jeg også lidt træt af at skulle have et operationsar bagefter. Tror det er fordi jeg aldrig rigtig har set et kejsersnitar in real life... Må jeg se jeres? Tænker I over det her efter fødslen og er det noget, I er generet af (fysiske smerter eller bare kosmetisk?)
  9. Divaen ligger i UK og skal forsøges at vendes i morgen. Men jeg har intet fået at vide ift. hvordan jeg skal forberede mig, og tænkte derfor at I måske kunne hjælpe jer der kender til det... Må jeg spise noget inden? Hvad med mælkeprodukter - må man indtage det? Andre gode råd modtages med kyshånd
  10. Ja, jeg har også kun én ting at sige: fagforening og sag på nakken... Hvor er det bare en uprofessionel udtalelse at komme med!
  11. Hej alle. Status: Hun er stadig i maven og jeg er nu 31+3. Har stadig en smule plukkeveer, men ikke noget alarmerende bortset fra for et par dage siden hvor jeg havde blærebetændelse også. Jeg har nu fået lov at gå på toilettet selv lige så stille. Nu må jeg så også tage et bad siddende og lige så stille vil man give mig mere bevægelse forudsat at plukkeveerne ikke tiltager. Jeg synes det er lidt et problem, at man får noget at vide af en læge og derefter noget helt andet at vide af jordemødrene og sygeplejerskerne. Som indlagt og bekymret vordende mor har man ikke ligefrem brug for mere forvirring. jeg stoler udelukkende på min mavefornemmelse nu og er jeg utryg kimer jeg dem ned på alarmklokken. Hellere 10 gange for meget end 1 gang for lidt. De ville faktisk udskrive mig nu her i morgen, men jeg har sagt, at jeg ikke føler mig tryg ved at skulle hjem allerede nu efter 1 ½ uge og jeg da i hvert fald lige vil se, hvordan min krop reagerer på at måtte bevæge sig lidt. Især fordi min mand er meget væk pga. arbejde villle jeg skulle være meget alene hjemme. har lidt intrykket af, at de faktisk bare gerne vil have mig udskrevet og spare de penge, det ville koste at have mig til at ligge her de næste par uger. Måske det bare er mig, men det er i hvert fald den følelese jeg har. De kan ikke gøre mere, hvis det starter igen siger de, og derfor vil det være bedre ofr mig at komme i vante omgivelser. Ja, en ting er at ikke kunne stoppe det, hvis det går i gang, men der er vel heller ingen grund til ligefrem at fremprovokere det... (er ldit frustreret over det kan jeg godt mærke...)
  12. Jeg har det faktisk overraskende godt og kan indtil videre godt udholde ventetiden i sengen. Det tjener jo et godt formål, selvom det er hårdt. Det hjælper rigtig meget at læse om jeres oplevelser og nu har jeg endnu mere mod på at holde mig oppe psykisk fordi jeg kan se, at der er håb forude. Tak for det!
  13. Er indlagt på hospitalet, fordi jeg gik i fødsel pga. livmoderhals var væk og jeg var åbnet mig. Fik at vide af lægen herinde, at jeg skulle ligge i sengen den næste måned (til uge 34) og at toiletbesøg foregik på bækken i sengen. Alt! Nu har en sygeplejerske på afdelingen så spurgt mig, om det virkelig er rigtigt, og så bliver jeg selvfølgelig nysgerrig... Måtte i andre, der var indlagt pga. for tidlig fødsel, gerne gå på toilet selv, selvom er blev beordret sengeliggende? Hende sygepljersken mener åbenbart, at det skulle være hårdere for kroppen at løfte sig op på et bækken frem for at gå på toilettet.... Jeg er mega meget i tvivl, men vil selvfølgelig høre lægen, som jeg dog først kan komme til at tale med efter weekenden og der er lang tid til!
  14. Ok, det var godt nok også lang tids indlæggelse. Det sætter lidt min egen situation i perspektiv. Dejligt med sådan et positivt svar om at der er håb, selvom plukkeveerne stadig fortsætter efter medicinen er stoppet. Jeg håber, jeg holder lige så længe. Tusind tak for dit input! :kram2
  15. Er desværre blevet indlagt for nogle dage siden pga. mange regelmæssige plukkeveer, der havde påvirket min livmodershals, så den kun var få mm lang - og var begyndt at åbne mig. har fået vehæmmende medicin, men det er et døgn siden det stoppede nu. Er begyndt at få plukkeveer igen, men heldigvis ikke helt så voldsomme som da jeg blev indlagt. Jeg er dog lidt bekymret og kunne derfor godt tænke mig at høre jeres erfaringer. Fik de stoppet fødslen da I fk vehæmmende så I kunne gå flere uger, inden I fødte, eller endte det med at I fødte nogle dage efter at være kommet af medicinen alligevel? Skal være indlagt totlat sengeliggende de næste 4 uger, så jeg har langt igen.