Pukin

Medlemmer
 • Content count

  194
 • Joined

 • Last visited

About Pukin

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 10/18/1993

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Min datter er lige fyldt tre år. Hun fik en cykel, et stort kidkraft dukkehus (my dream mansion), Barbie dukker, fjernstyret Barbie bil, en guitar, bøger og penge. Måske det kan være til hjælp?
 2. Rosa holdte mit ansigt i hendes hænder og sagde "mor, du er kærlighed." :wub
 3. Herhjemme har vi gjort os mange erfaringer med sofaer! Jeg fortryder de gange vi har købt en stofsofa. De er så pæne i tv-programmerne, men jeg støvsugede vores stofsofa hver dag, og nogle gange flere gange om dagen. Sand fra gangen under sokkerne, ens hår der fælder, krummer hvis man spiste foran fjernsynet. Vi havde stofsofa, da Rosa var baby. Jeg investerede i en damprenser på grund af gylp. Nu har vi en sofa i bonded læder, og det er den bedste sofa jeg har haft! Vi har en tre personers sofa, og en lænestol i bonded læder. Jeg elsker min lænestol, og ville ikke være den foruden. Det er meget svært at finde sin stil, og endnu svære når den skal passe sammen med ens partners stil! Jeg vil også tale for, at vælge simple neutrale møbler, og i stedet give hjemmet personlighed med billeder, og nips. Har I det nemt ved at være enige om stilen? Held og lykke med det :-)
 4. Tillykke med jeres nye hjem!
 5. Vores prinsesse hedder Rosa. Det er en lyserød farvenuance, og betyder rose på latinsk. Det passer utrolig godt til vores lille pige <3
 6. Tillykke! Jeg har en datter fra den 25. april 2014 :wub Jeg kender desværre ikke andre online mødregrupper end her på Babyklar.
 7. Tak for nogle gode grin! Jeg havde veer i over et døgn. Jeg fik presseveer efter midnat og var fuldstændig udmattet. Mine presseveer stoppede, og jeg faldt i søvn. Jeg havde en drøm hvor jordemoderen undersøgte mig med ringe på fingrene. Jeg snakkede i søvne, og vågner ved jeg råber til jordemoderen "Tag de ringe af!" Min mand og jordemoderen smiler til hinanden, og jeg lader som om jeg sover videre, for jeg synes det var så flovt.
 8. Rosa ønsker sig: http://www.toytoy.dk/shop/disney-frost-madkasse-9033p.html http://www.toytoy.dk/shop/disney-frost-nattoej-8074p.html http://www.toytoy.dk/shop/disney-frost-nattoej-8075p.html :wub
 9. Det er så sejt og flot! Jeg glæder mig til at se det endelige resultat :)
 10. Jeg solgte min pony, inden Rosa kom til verden. Jeg vidste jeg ikke kunne passe hende hver dag, som jeg plejede. Jeg har redet få gange siden og aldrig uden Rosa.
 11. Tak for jeres besvarelser :tak Jeg har valgt at købe et par nye hjemmesko, og håbe Rosas dagplejemor vil sige til når hun mener der er behov for andet :)
 12. Hej alle sammen! Min datter på knap ti måneder er begyndt at gå. Hun skal starte i dagpleje den 2, marts, hvor hun skal medbringe hjemmesko. Indtil videre har vi kun haft nogle bløde hjemmesko fra Føtex, men det er ved at være tid til hun får nogle nye. Jeg har så undersøgt begyndersko på nettet, og har fundet et par fra En Fant. Men jeg ved ikke hvad jeg skal gå efter. Hvad er gode begyndersko? Bruges de også som hjemmesko? Jeg har også fundet et andet par fra Melton. Men er de også begyndersko? På forhånd tak for hjælpen. http://www.kids-world.dk/product_info.php?products_id=39552&gclid=CjwKEAiAx4anBRDz6JLYjMDxoQYSJAA4loRmIMkeal6Cr4Ty-KH-CFE_vOq_1ejEUshi5FZYFmI9lRoCqO7w_wcB http://www.skoringen.dk/melton-4009-900.aspx
 13. Jeg har ingen erfaring med denne lampe, men jeg ønsker den til min lille piges værelse. Den er fra ikea. Link: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/60277104/
 14. I dag gik jeg sammen med min mor forbi rækkehuset, så hun kunne se hvor vi skal bo, og Rosa kunne sove til middag i barnevognen. Der var en håndværker i gang med at istandsætte. Da vi fik en fremvisning sidste måned, var der gulvtæppe i begge værelser. Vi kunne se i de gamle skabe, at der gemte sig et gammelt og grimt trægulv under gulvtæppet. Derfor blev jeg meget glad i dag, da jeg så, at der intet gulv var i soveværelset. Det lader til vi får helt nye gulve i begge værelser!