GitteM85

Medlemmer
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About GitteM85

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Okay.... Har nu to dage i streg været svimmel sådan lidt ón off og træt! Har taget en G-test og negativ, men nogle af jer, der har prøvet det? :-)
 2. Jeg skrev en meget venlig mail til min læge i går, og han skrev, at det var en god ide med et tjek, så nu har jeg fået en tid til på onsdag i næste uge... Endelig! Naturligvis håber jeg bare, at det er min krop, der spiller mig et puds, da jeg i går blev ramt af et par anfald af svimmelhed og har øget udflåd, så håber, at der er mens på vej... Altså, ville da hellere håbe noget andet, men ja, har på ingen måder styr på det ægløsning, og om den overhovedet har været der, så sætter min Lid til, at mens forhåbentlig snart er på vej. Så nu lå vi se, hvad lægen siger og om han sender mig videre til en gynækologisk undersøgelse på sygehuset.
 3. Nå... Nu er vi så på dag 93 uden mens, og er begyndt at tænke, hvornår jeg mon kan tillade mig at bede min læge om et tjek... Jeg ved godt, at han nok ikke kan gøre det store for, at den kommer, men jeg vil bare gerne tjekkes for PCO og om alt det andet dernede ellers er som det skal være... Men hvornår tænker I, at jeg kan prøve at tage derned?
 4. Kan kun følge din frustration... Jeg er på dag 88 uden mens og med negative test. I starten panikkens jeg meget, da man jo bare gerne vil have den mens (eller helst en positiv G-test), men efter snak med adskillige veninder har jeg bare fundet ud af, at det -frustrerende nok- er meget normalt med lange cyklusser. Nogle er heldige, hvor den kommer med det samme, hvor andre kan gå længe og åbenbart op til et halvt år... Jeg har besluttet mig for at få en tid hos lægen om en lille måned, måske før, når/hvis den ikke er kommet. Men prøv (og jeg ved det er svært) at lade være med at tænke alt for meget over det, og så kommer den nok lige pludselig :-)
 5. Ja, jamen kender det kun alt for godt Sandramus... Er på dag 87 nu, og bedst som jeg havde håbet på æl, da jeg i weekenden testede med en æl-test. Tog test de sidste to dage, og den er faktisk tydeligst om morgenen, men ikke lige så tydelig om eftermiddagen, og det er da mærkeligt...? Jeg har det sådan, at vi kan jo ikke gøre så meget, men tænker, at jeg om en 2-3 uger vil få en tid ved lægen for at høre, om alt dernede er som det skal være :-) Men ja, det er frustrerende, når man gerne vil være gravid :-)
 6. Tak for input, piger :) Jeg må prøve at teste i morgen og se... Men testede I bare hver morgen eller har I andre gode råd? :) Håber godt nok, at ÆL snart viser sig, så min mens også kommer :)
 7. Så prøvede jeg mig lige med en ægløsningstest her til morgen, da jeg har haft noget hvidt udflåd her de sidste par dage. Min temperatur var også på sit højeste, men tog den også et par timer senere end normalt (ups). Vil I vurdere denne ægløsningstest for positiv eller negativ? :) Uanset hvad, så har jeg aldrig fået så tydelig en streg på nr. to som på denne her test, og hvad betyder det så? Glæder mig til at høre nogle kloge ord fra jer piger :)
 8. Jeg tager min temperatur hver morgen, når jeg vågner og noterer det i et skema sammen med dagene for min udeblevne mens. Normalt vil ens temperatur blive lidt højere, blot et par stykker, når man har ægløsning. Men indtil videre har min mens svinget helt vildt, så mellem 35,3 og 36,2. Men Når jeg så skal til lægen, så kan han se, at jeg har gjort mit forarbejde. Jeg har prøvet med et par ægløsningstest, men der skal stregen jo være mindst lige så tydelig som kontrolstregen, hvis man har ægløsning, og det har mine ikke været. En af mine rigtig gode veninder er lige blevet gravid i første hug, men hendes mens kom også med det samme, så det er jo fantastisk for dem :) Men ja, vi må bare håbe, at vi på et tidspunkt får den mens,... Så ved man i det mindste, at ens krop fungerer :)
 9. Åhh, ja... Føler også med dig sandramus! Det er bare frustrerende, men man kan bare ikke gøre noget... Jeg er på dag 81 og har besluttetvmig for at kontakte min læge og blive undersøgt, når der er gået 3-3 1/2 måned uden mens. Man går jo og frygter, at man har PCO eller sådan og ja... Vil bare gerne tjekkes :) Jeg er så til gengæld blevet god til at glæde mig over alt det jeg kan nu, hvor vi ikke er gravide endnu... At være gravid hurtigt er jo også ønsketænkning, men man har jo lov at håbe :) Men ja, jeg tror også, at jeg vil prøve akupunktur, når vi er lidt længere henne uden mens :) Er du begyndt temperaturtagning? :)
 10. Jeg stoppede med p-piller den 5.juni og fik derefter min p-pillestyrede mens, og afventer så stadig den første almindelige... Er på dag 76. Forhåbentlig den snart kommer :-) Af symptomer på p-pillestop har jeg haft virkelig uren hud nedenunder ørene, lidt på kunderne og omkring halsen samt skuldre og ryg... Det er sådan nogle helt små knopper, som jeg ellers aldrig har haft før, og heller ikke ingen p-pillestart for ca. 10 år siden. Ellers har jeg til tider haft nogle voldsomme mavesmerter og til tider utilpashed, men ellers ikke. Okay, det lyder måske lidt voldsomt, når man skriver det her, men det er ellers ikke noget jeg er mærket af i dagligdagen :-)
 11. Ja, det er sq ikke nemt... Synes egentlig også, at jeg tager det nogenlunde stille og roligt - man skal jo også nyde de friheder man har inden man forhåbentlig engang bliver forældre :-) Men har besluttet mig for, at hvis den ikke er kommet inden 3-3 1/2 måned, så kontakter jeg lægen og vil undersøges... Bare for en sikkerheds skyld :) Håber snart, at du får din :) Pyha, ja... Det må også være rigtig rigtig hårdt... Håber virkelig, at 2013 bliver jeres år! Ja, tænker også, at jeg for en sikkerheds skyld gerne vil undersøges for PCO... Men sådan tænker man jo altid, når ens damedage ikke kommer. Men jeg er indtil videre også ret positiv, men undrer mig bare over, hvor den kære mens bliver af... Håber at det med børn nok skal nå os, og jer, på et tidspunkt :)
 12. Hmm.... Nu er vi på dag 75 uden mens :( Suk! Vågnede i morges op, meget træt, med lidt ondt i maven, og sådan en lidt generel utilpashed. Har også i dag haft de vildeste hedeture og ovenikøbet også noget Hvidt udflåd (ja, sorry girls)... Det er længe siden jeg har taget en G-test, men tænker ikke, at der er noget der. Men nogle af jer der har oplevet det? Kan det være tegn på kommende mens eller hvad? :-)
 13. Hvor længe brugte I på at måle jeres kropstemperatur inden I lærte at læse den? :) Nogen der ved hvor man finder statist hvor hurtigt folk blev gravide? :-)
 14. Tak Ria :-) Så blev man da det klogere... Efter at have læst på adskillige forums, så tænker jeg, at det bare er min krop, der skal bruge lidt tid på at vende sig af med 10 år på p-piller og finde sig selv igen... Det håber jeg :-) Men har købt en temperaturmåler ekstra, da jeg overvejer om man måske skulle tjekke sin kropstemperatur. Er det ikke noget med, at der en statistik et eller andet sted, hvor der står, hvor hurtigt folk er blevet gravide? Jeg synes, jeg er lidt på bar bund... Hvad ville I gøre? :-)
 15. Hvornår ville I begynde at gøre brug af ægløsningsteste? Nu er vi jo altså på dag 70 eller sådan uden mens, ingen graviditet...