Trinep

Medlemmer
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Trinep

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Terminsdato
  09-08-2016
 1. Dejligt med alle de vellykkede MD skanninger :D Vi var også til MD i fredags, og vores lille blop er stadig en dreng, og han fik en masse ros med på vejen af skannings damen :)
 2. Ej hvor skønt! Velkommen i klubben og stort tillykke! Jeg er sikker på, at du sagtens kan finde ud af at være begge dele :D Men derfor er det jo stadig en anderledes rejse, som du er på vej ud på :).
 3. Taak :D Og du har fuldstændig ret, jeg kommer til at elske min lille dreng lige så meget som hvis det var en pige. Dejligt at du forstår hvad jeg mener, tror også det er sundt at give sig selv lov til lige at vænne sig til tanken. Er spændt på at høre om din fornemmelse af en dreng var rigtig!
 4. Ej hvor dejligt at i har mærket liv :) Jeg har ikke mærket noget endnu, men synes også det er svært når man ikke ved, hvordan det føles :/. Til gengæld var vi til kønsskanning i lørdags, og der var ingen tvivl - vi skal have en lille dreng :D. Nu har jeg vist vænnet mig til tanken og er begyndt at glæde mig rigtig meget til at få en søn, men må indrømme at jeg lige skulle omstille min hjerne i weekenden, fordi der var så mange der havde gættet på en pige, at jeg også selv havde regnet med det. Har lidt dårlig samvittighed for jeg burde jo bare være taknemmlig for en dreng lige fra starten, da det har taget noget tid at blive gravid..
 5. Årh hvor dejligt! Stort tillykke :D
 6. Det er da virkelig træls og hårdt at du skal døje med blødninger, kan godt forstå at du bliver nervøs og utryg :(. Men dejligt at der ikke var noget galt med baby :)!
 7. Tillykke til jer alle med de gode scanninger :D Dejligt at det er gået så godt for os alle! Spændende at i, Jackie og Maustique, også skal til kønsscanning lige om lidt :). Vildt hvis man allerede kan se, at det er en dreng til NF, men ja det kan selvfølgelig også være en pige, hvis tap ikke er blevet indadvendt endnu.. vi så slet ingenting, gad vide om det så er mere sikkert at tro på en pige? Næsten alle i min familie tror det bliver en pige (uden begrundelse), lige bortset fra min far, der håber på en dreng, fordi han aldrig selv fik en søn :lol
 8. Jubi, tillykke med den vellykkede scanning! . Er der andre der skal til kønsscanning ? Jeg har bestilt tid d.13/2 og er simpelthen allerede SÅ spændt. Kan slet ikke vente med at finde ud af om, der gemmer sig en lille pige eller en lille dreng
 9. Jeg vil gerne ændres til d.9/8 :)
 10. Årh det var godt! Så betyder blødningen helt sikkert ikke noget :) Jeg var også til scanning igår og det kunne bare heller ikke være gået bedre :D Baby var både livlig og stille, og nakkefolden var så lille som den kunne være.
 11. Håber alt er ok, og at scanning gik godt :)
 12. App

  Jeg er ret glad for Ovia Pregnancy :). Den viser størrelsen på babys hånd nu, kontra ved fødslen, og har nogle søde sammenligninger af babys størrelse med mad og specielle dyr. Desuden er der en indbygget kalender og selvfølgelig en masse gode informationer om udviklingen af babyen.
 13. Nå det var da træls, men mon ikke du finder en løsning uanset hvad, i forhold til jobsituationen :). Dejligt at du har den bedste mand og familie til at støtte dig, det er virkelig vigtigt i sådanne situationer. Jubii for kønsscanning, det kan sikkert hjælpe lidt på humøret at finde ud af, hvad der gemmer sig inde i hulen :)
 14. Pyha, det lyder da godt nok også til at du er hårdt ramt for tiden :(. Men du kan vel ikke blive fyret når du er gravid? Kan virkelig godt forstå, at det føles som om det hele ramler for tiden, men husk på at det altid "klarer op igen". Der kommer jo heldigvis en fantastisk baby ud af de slemme graviditetssymptomer :). Håber at du har noget familie og en mand at støtte dig op af for tiden :kram2
 15. Tillykke med en vellykket scanning og hjerteblink! :yay