Kathinka

Medlemmer
 • Content count

  362
 • Joined

 • Last visited

About Kathinka

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  22-11-2013
 1. Spændende ! Skal til jordemor fredag og der laver hin hindeløsning.., bliver sat i gang mandag eller tirsdag!
 2. 40+3 og baby er ikke på vej endnu ;-) På fredag 41+0 og jordemor laver hindeløsning plus bestiller tid til igangsætning 41+3 eller 41+4! Storebror starter i bh på mandag (41+3) så syntes godt baby kunne komme ud, totalt dårlig timing!!!
 3. I første omgang tænker jeg nej tak, men jeg er åben over for det... Alt efter hvordan forløbet bliver!
 4. Så er jeg 40 + 1 :-) jeg har det ganske godt, så det biler nok ikke lige imorgen.....
 5. Har termin imorgen og her sker der ikke noget ;-) fødte storebror 38+3, så jeg havde en forventning om at baby var kommet nu..... Når men alt godt kommer til den der venter ;-)
 6. Man kan vel altid ananysere sig frem til hvorfor et barn gør som det gør og ikke, og hvad man skal stille på. Og selvfølgelig kan man stille sig op hver gang og overveje, hvorfor hvad sker. Men et barn på 17 mdr forstår ikke og har ikke en hjerne der er udviklet til at forstå, at hvis jeg løber ud på vejen,kan jeg blive kørt over eksempelvis. De er endnu ikke i stand til at reflektere og er impulsstyret. I dette tilfælde er det ok at sige nej og sætte en grænse. Det bliver vel aldrig ok at løbe over vejen eller slå eller bide! Hvis TS så ønsker at bryde sin hjerne med at analysere situationen, hver gang hun må sige nej og være streng, så må hun det. Alt hvad jeg ville lufte var, at det er ok at sige nej og stop og sætte grænser og måske en gang imellem acceptere, at det er grænser der søges. Jeg giver bare udtryk for en lidt anden holdning, og finder det faktisk lidt provokerende at du siger vi må diskutere det i en anden tråd. Det er dog et forum til diskusion og hvem er BK politi her? Hvis ikke det er ok at give udtryk for en anden holdning eller løsning, så forstår jeg simpelthen ikke dette forum.
 7. Er egentlig ikke uenig i alle de gode meninger, der findes frem i denne tråd. Og jeg syntes klart man skal se på sit barn og finde årsagen, og jeg går klart ind for st løse konflikter ved at aflede, og prøve at forstå, hvad der forårsager konflikten. Men anyways så er der også temperament, stædighed, selvstændighedsalder, afprøvning af grænser at tage højde for mm. Og så er børn bare forskellige. Min mand og jeg er nogle af de mest rolige væsener, man kan falde over. Der skal virkelig meget til, før vi hæver stemmen både indbyrdes, men bestemt også over for vores dreng. Men vi har simpelthen fået jordens mest stædige selvstændige lille hidsig prop. Han er nu knap tre, og vi begynder så småt at kunne snakke mere med ham og undgå konflikter på den måde. Så småt som hans hjerne udvikler sig og han ikke er helt så impulsstyret. Vi har efterhånden haft mange konflikter, hvor vi må sætte vilje mod vilje, og der er altså ofte ikke anden årsag for vores knægt, end at han gerne vil bestemme mest muligt og det er meget hårdt for ham, når tingene ikke er som han forestiller sig. Men altså det er mor og far der bestemmer! I TS tilfælde har vi en pige på 17 mdr der umulig at skifte og niver og sparker. Og selvfølgelig må man se efter årsagen, men ud over det, så et det ikke ok at et barn på 17 mdr niver og sparker, her skal der da sættes grænser. Måske kan hun ikke lide at ligge på ryggen eller noget andet. Så er det om at finde en anden måde at skifte på. Aflede og opfinde noget nyt, der fungerer. Hun fortæller i hvert fald tydeligt, ag hun ikke syntes om situationen, som den er. Når det blev en lang smøre :-) vil bare lige slå at slag for at ikke alt kan forklares og analyseres til en løsning. Nogle gange handler det bare om at prøve at vende en skidt situation til noget positivt. Grænser og afledning - det har vi brugt i bunkevis ;)
 8. Men nok ikke dagen lang ;-)
 9. 39+0 og jeg kan vist ikke klage over noget! Har lige været ved jm og alt er fint. Baby ligger dog m ryggen ud af og næsen ind, det er lidt spøjst. Men baby sidder godt fast og flytter sig vist ikke sådan lige. Frygter lidt at baby skruer sig skævt i bækkenet ligesom storebror og det bliver en kompliceret fødsel. Men det er svært at spå om. I så fald at fødslen ikke går i gang selv sættes jeg i gang 41+3 om lidt mere end 14 dage. Det er egentlig ikke nogen katastrofe ud over at 41+3 er samme dag storebror skal starte i BH. Og det ville fandme være synd at han skal klare begge dele på en gang. Så baby må gerne komme ca til termin eller lidt efter. Når når alt i alt har jeg det godt. Skal ikke klage ;) Rjs - håber du snart føder, så du kan få din krop igen ;) håber det er gået ok til læge samtale!
 10. Den artikel jeg læste, var det også hvis fjernsynet kørte som baggrundsstøj mens baby var spæd, ikke om at børn eller bebser, som sådan fik lov at se tv. Det tror jeg nu heller ikke der er nogen der tager skade af!
 11. Tænke vi skulle have sådan en :-) Jeg kan ikke selv starte ud - ligger jo her og venter som en anden strandet hval! Men hvad m BK bruger: Dato: Babys navn: Gestigations alder: Sted: Vægt: Længde: Andet der skal m så læg til ;-)
 12. http://www.heaven4kids.dk/maerker/Lego-Wear/products?order_by=
 13. Når hun slår og niver skal hun selvfølgelig have at vide m bestemt stemme osv at det ikke er ok. Hvis det som oftest er på puslebordet kampen foregår, så vil jeg ville jeg simpelthen bruge det så lidt som muligt. Og flytte bleskift et andet sted hen - eksempelvis dom Majs foreslår.
 14. Hurra og tillykke - sikken en lækkermås :-)
 15. Tænker også den må hede 9-18 kg - ellers er han fysik stor mok til ag den anden er sikker. Han skal veje 15 kg for at "tænde" sikkerhedsselen, det som er svært er at så lille et barn ikke forstår at det er vigtigt at selen bliver siddende. Jeg ville godt turde, hvis der sad en voksen ved siden af, hvis han vil flytte selen eller kravle ud af den.