Gagamel

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    45
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Gagamel

  • Status
    Medlem
  1. Jeg har valgt at føde hjemme. Jeg bliver meget utryg på et sygehus og jeg ønsker på ingen måde at være en del af statistikken af fødende der bliver overset på fødegangen. Jeg venter mit andet barn og fik planlagt ks sidst, da han desværre lå med hovedet oppe. Det var et kæmpe nederlag og en stor skuffelse, og derfor betyder min (forhåbentligt) kommende hjemmefødsel rigtig meget! Jeg har selv 40 minutter til nærmeste sygehus, men det skræmmer mig ikke.
  2. Tak :-) Jeg synes det ser lidt rodet ud, men nu er de sidste gaver klar, og så får jeg hængt dem ordentligt når vi nærmer os december :-) Jeg tror de bliver rigtig glade og overraskede :-)
  3. Tak for bud :-) Jeg ender med denne løsning. Den er ikke helt færdig endnu. http://imgur.com/M6Hrx2d
  4. Jeg har taget 200 gr. på - 22+5. I min sidste graviditet tog jeg 12 kg på i alt, så mit mål denne gang er max 10 kg, men det blir jeg nok ikke ene om at bestemme :-)
  5. Jeg er ved at lave pakke kalender til mine forældre. Jeg har købt disse poser og noget sort bånd. Men hvordan får jeg alle 24 pakker op at hænge, så det er til at holde ud at se på hele december? http://imgur.com/8aov9h4
  6. Vi skal have en dreng :loveshower:
  7. Jeg havde min hormonspiral i 5 år og havde ingen mens overhoved. Den kom ud den 22 april, derefter blødte jeg on/off i 14 dage og derefter styrtblødte jeg i 4 dage. Jeg tror kroppen havde godt af at få renset ud. Den 23 juni stod jeg med en positiv graviditetstest :loveshower:
  8. I min første graviditet fik familien det af vide med det samme. Jeg blødte en del indtil uge 10/11 og var derfor glad for at mine forældre vidste det, for det betød at jeg ikke skulle forklare hvorfor jeg var ked af det og holdt mig i ro. Denne gang fortalte vi det til mine forældre i uge 7. Da jeg endnu engang begyndte at bløde, og havde brug for nogle til at passe den store imens vi kørte på sygehuset til scanning. Da vi derefter kom hjem fik min mormor og sønnen det også af vide, da vi havde set hjerteblink og følte os lidt mere sikre. Min kæreste ville gerne have ventet til efter nf denne gang, men det havde jeg ikke kunne uanset hvad!
  9. MIT RIGTIGE NAVN: TERMIN: 5 marts 2016 FØDESTED: Hjemme SCANNINGER: nf overstået samt en del tidlige scanninger pga. Blødning. Md den 16 oktober JM KONSULTATIONER: første gang 11+4, og herefter løbende efter hjemme fødselsordningens bestemmelser. VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Ved det ikke endnu. MULIGE NAVNE: STØRRE SØSKENDE: To store drenge TAGET PÅ I KILO: 18+5 minus 2.4 kg GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) er heldigvis overstået! SÅDAN VIL JEG FØDE: hjemme i vand HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min kæreste ANDET:
  10. Jeg er 16+6 i dag og mærker fuldstændig det samme. Jeg følger med her, for tænker også at nogle må have prøvet det. Jeg er god ikke i tvivl om at det er arvæv eller lign og ikke baby, da "klumpen" er der hele tiden.
  11. Jeg lider selv af voldsom hovedpine, og har i dag fået konstateret for lav blodprocent. Jeg er blevet sat op i jern dosis, og så skal jeg til akupunktør på torsdag.
  12. Årh hvor dejligt <3 Jeg har drømt vi får en pige, men jeg ved ikke hvad jeg skal tro. Vi skal til kønsscanning den 17/9 og der skal min søn med. Han er 9 år og glæder sig helt vildt til at få et kig ind i maven <3
  13. Termin 5 marts. 2 barn
  14. Jeg har haft besøg af min jm. Jeg skal føde hjemme og hun var her i 10/11 uge. Næste gang hun kommer er jeg 15+3. Der skal vi høre hjertelyd <3 Jeg har 10 jm besøg i alt, med mindre jeg får brug for ekstra af den ene eller anden grund.
  15. Jeg blødte og blev sendt til scanning 5+2. De kunne ikke se noget på scanningen, og var ikke positive. Jeg fik taget blodprøve og hcg lå på 3000. 7 dage senere fik jeg endnu en scanning og blodprøve. Der så vi hjertet blinke og mit hcg lå på 20.000 :loveshower: Jeg har ikke haft smerter men har blødt on/off de første 2.5 måned. Hvis dine tal stiger så fint, så ville jeg tænke på det, og prøve at finde ro i det indtil næste scanning. Jeg ved det er svært, men det km lade sig gøre at se hjerteblink næste gang <3 Jeg krydser fingre for dig :)