Signe&Martin

Medlemmer
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Signe&Martin

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  15-11-2016
 1. Hej alle Tak for alle jeres svar. Vi er endt med, at købe en Baby Jogger city elite duo, den gamle model hvor de sidder ved siden af hinanden. Så supplerer vi med en lift som så kan bruges i både duo og single vognen - Win win :) Det tror jeg er den bedste løsning til vores behov :)
 2. Hej Jeg tænker at du bør kontakte Bløderforeningen? Jeg er ikke selv bløder, men jeg har været med Bløderforeningen på seminar som børnepasser. De er alle sammen super søde. Held og lykke med de hele :) Hilsen Signe
 3. Jeg kan så slet ikke finde ud af det her quote halløj her fra mobilen, så jeg svarer lige samlet. Tak for jeres besyv. Ståbrædt havde jeg slet ikke tænkt, men det er selvfølgelig også en mulighed. Og jeg er helt med på det med at sørge for langt liggemål, det er et must. Havde også vendt tanken om baby i vikle/bæresele hvis behovet for at den store kom i vognen opstod, men da det er sen efterår/vinter baby kommer til verden, vil det nok være for koldt det første stykke tid. Jeg (vi) har heldigvis lidt tid at tænke over det ;)
 4. Tak for dit svar. Jeg tænker at behovet for et dobbelkøretøj er der, men jeg er i tvivl om hvor meget. Fx til/fra institution, i center, på tur osv. Eller om et sæde på barnevognen er nok. Jeg kan ikke helt se ideen i en paraplyklapvogn, da jeg skal have mulighed for at køre dem begge, hvis nu jeg er alene med to børn. Med tak for rådet :)
 5. Hej Jeg er gravid med vores 2. barn. I forvejen har vi en dreng, som vil være ca. 22 måneder når baby ankommer. Vi har en Emmaljunga Big star supreme (som jeg elsker) samt en babyjogger city elite. Mit spørgsmål går på, hvilken type køretøj vi bør anskaffe os, hvis overhovedet købe et nyt. Jeg havde først tænkt, at vi kunne nøjes med et søskendesæde til barnevognen, men hvad så hvis vi skal på tur og begge børn får en lur på vejen, eller lign. scenarier. Der er desuden ikke plads til begge vogne i bilen. Jeg afleverer ofte den store i dagpleje i bil, men da det er ved at være der omkring at han skal skifte til børnehave, ved jeg ikke om det kommer til at være i gå afstand. Desuden er det nok også nemmere at gå, hvis nu baby sover på det tidspunkt. Jeg bryder mig ikke om de søskendevogne hvor den ene sidder bag den anden fx Phil & Teds, som til gengæld nemt kan laves om til en solo klapvogn. Jeg har allerede forelsket mig i babyjogger twin, men det er sørme også mange penge hvis man kun bruger den i kort tid. Aner ikke hvor længe den store vil have behov for klapvogn? Jeg håber at der er nogle der sidder med gode råd og erfaringer :)
 6. Hej Jeg har fået mit 1. barn under uddannelse og er nu gravid med mit 2. under samme uddannelse. Du søger bare om fødselsklip igen, der er ikke begrænsning på :) Held og lykke!
 7. Mange tak for alle jeres svar, det har virkelig sat tankerne i gang. Jeg har talt med studievejledningen endnu engang, og de foreslog et møde med dem og en fra praktikkontoret i næste uge. MEN jeg har vidst allerede besluttet mig for, at jeg går på barsel når mine medstuderende starter i praktik til november. Fandt også lige ud af at praktik ikke slutter d. 15. december, men først d. 19. december! Selvom det er få dages forskel, så gippede det helt i mig, da den 19. var min første termindato inden den blev fastlagt til nakkefoldsscanningen. Så kan jeg bruge det møde i næste uge til, at finde ud af hvad jeg gør efter barsel, og om jeg kan komme i reparationspraktik eller hvad der skal ske. Det betyder, at jeg hverken starter praktik i november/december, og jeg udskyder også alle eksaminer i januar, og bruger tiden på min baby, præcis som det bør være. Det er vi alle bedst tjent med, og som flere af jer nævner, så venter studiet jo på mig :) Jeg er helt rundforvirret og har stadig mange ubesvarede spørgsmål, men jeg kan mærke at det er den rigtige beslutning. Jeg vil på barsel, gå og forberede mig og slappe af, og jeg vil bruge min energi og opmærksom på min nyfødte, og ikke dele den mellem ham og eksaminer. Mange tak fordi I gad bruge tid på at give råd, dele erfaringer mm. Med venlig hilsen Signe
 8. Vi bor i Københavns kommune, men leder efter hus i flere andre kommuner. Forhåbentligt når vi at flytte kommune inden længe, men jeg vil da undersøge det nærmere hvis det bliver aktuelt.
 9. Du ville altså hverken gå i praktik i år, eller tage eksamen til januar? Jeg går på den ny læreruddannelse, og den er tilsyneladende ikke så fleksibel som den gamle. At tage praktikken på et senere tidspunkt, lyder nærmest som værende umuligt, da jeg spurgte på praktikkontoret. Men selvfølgelig bør det kunne lade sig gøre. Men et af mine argumenter for at afslutte så meget som muligt nu, er at jeg dermed har mere barsel i den anden ende. Hvis jeg afslutter både eksamen og praktik nu, skal jeg først starte studiet op igen i slutningen af januar 2016. Det må da være det bedste at kunne gå hjemme med sin baby i 12-13 måneder :) Alternativt kan jeg risikere at skulle starte august 15, hvor baby stadig er en lille purk, og hverken han eller jeg er klar til at være væk fra hinanden (kunne jeg forestille mig). MEN det hele skal jo hænge sammen. Jeg må i studievejledningen (igen) og høre, om de kan give mig andre løsningsmuligheder og råd, end de kunne på praktik- og studiekontoret. Mange tak for alle jeres gode og konstruktive svar og erfaringer, det har givet mig lidt at tænke over :)
 10. Det har du selvfølgelig ret i. Men det må praktikkontoret have med i deres overvejelser når nu de "presser" mig for at tage praktikken nu. Hvis mødepligten SKAL være opfyldt 100% så kan jeg jo allerede nu sige, at så kan jeg ikke bestå. Jeg må forhøre mig på praktikkontoret om lovlig fravær i forbindelse med graviditetsundersøgelser.
 11. Jeg tror også at det bliver benhårdt, men spørgsmålet er, om det er værd at give det et forsøg. De to skriftlige eksaminer er heldigvis hjemme opgaver, som man har X antal timer til at besvare. Så min mand kan være hjemme, samtidig med at jeg skriver. Den mundtlige er værre, da det er en gruppeeksamen, som også indebærer en del forberedelse inden. Derfor er det også den jeg er mest betænkelig ved. Jeg er også typen der vil have ro omkring mig og vores familie, så det vil selvfølgelig påvirke mig at tænke på studie og eksamen så tæt efter fødsel. Ønsket og drømmen er selvfølgelig at det bare er baby, baby og baby, og alt andet er ligegyldigt. Kvaliteten af eksamen kan derfor også diskuteres, og dette er endnu et argument for at udskyde den ;)
 12. Og det er lige netop den situation jeg er bange for at ende i, og jeg vil heller gå så langt jeg kan inden fødslen, end starte det tidligere efter.
 13. Jeg har endnu ikke talt med mit praktiksted, men der er 100% mødepligt. Man kan selvfølgelig blive syg, men som udgangspunkt skal vi (vi er en gruppe på 3) være der hver dag fra 8-16. Så tror desværre ikke jeg kan godkendes hvis jeg har for meget fravær. Det kan dog være, at jeg kan lave en aftale med min praktiklærer, der forhåbentlig er forstående i sådan en situation. Jeg vil under ingen omstændigheder presse min krop unødigt, og jeg vil ikke gennemføre praktikken for alt i verden, så løsningen må være noget i stil med, at forsøge at gennemføre praktikken, men stoppe hvis det er umuligt, af den ene eller anden årsag.
 14. Tak :) Jeg kan desværre ikke starte praktikken før. Jeg har forsøgt at tale med praktikkontoret om, evt. at få dispensation, men der er 'no mercy'. De ser helst at jeg gennemfører i år, og så evt. tager eksamen til sommer i stedet for til januar. Læreruddannelsen er ikke så fleksibel, og praktik ligger fast hvert år, derfor vil det også være besværligt at tage den på et senere tidspunkt. Mit hjerte siger også, at jeg skal forsøge at tage praktik, men vente med eksaminerne, for som sagt så render den jo ingen vegne ;)
 15. Tak for dit svar. Jeg har tænkt præcis samme tanke. Indtil videre har jeg det fint, men som du også siger, så ved jeg jo ikke hvordan jeg har det, når jeg nærmer mig termin. Tænker også at jeg kommer til at slæbe mig igennem, både fysisk og mentalt, ihvertfald den sidste del, når det er et fuldtidsarbejde fra 8-16.