tusnelda

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,133
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af tusnelda


  1. Øv, bæv, nåede lige at blive helt begejstret på dine vegne :(

    Men det lyder da meget positivt med bio, når det nu skal være. Altså at det er en god donor, hvor I matcher godt. Så er der da håb for, at den er der næste gang! Krydser selvfølgeligt stadig for dig :goodluck :bd

    ja det tænkte jeg også så jeg er håbefuld :-)


  2. Øv med blødning, det kan jo godt være din krop bare lige skal opdage at det er tid til graviditet og ikke til mens. Jeg syns jeg har hørt om mange som har haft en pletblødning på den tid, men så blev det alligevel ikke til mere. Vi må holde vejret og krydse fingre :goodluck en positiv test er jo i hvert fald positiv!

    ja det er rigtigt jeg må bare teste imorgen og håbe på at det stilner af :-)


  3. Åh Silke, hvor er det hyggeligt at høre fra dig :) Jeg har ofte tænkt på dig!! Ih, hvor er det spændende at I har valgt at prøve med donor! Så er vente-helvede i gang i igen!

    Du ved, vi hepper sammen med dig og krydser alt hvad vi kan :kiss :goodluck :bd

     

    puha ventetid dog lidt nemmere da jeg ikke skal tage medicin og derfor bliver mindet om det konstant, tak sparks håber du er vel og bebs :-)

    Jeg krydser fingre for jer :)

    tak :-)


  4. Så krydser jeg alt hvad jeg har for en positiv test om 14 dage :kram2 Jeg kan læse imellem linjerne at det har været en lang og hård rejse

    tak :kiss den sædvanlige barske rejse når vi nu skal behandles og ikke bare kan "lave" en baby :-) men efter inseminering med mand og 6 x Icsi så prøver vi nu med donor :-)

     

    Jeg håber virkelig for jer!! ❤

    :bd :kram

    tak  :kiss

     

    Hold nu op en overraskelse Silke!! :kiss

    Kæmpe held og lykke. Jeg krydser fingre :kram2

    Tak Stine  :kiss


  5. hej med jer, har ikke været herinde i laaang tid, havde brug for at tænke på andet end vores mislykkede babyrejse :-) efter en lang pause og  en 40 års fødselsdag så besluttede vi at gøre et forsøg til men med inseminering med donor og jeg er i dag blevet insemineret så nu skal de 14 dage bare gå lidt kvikt :-) vi giver det 3 x og så lukker vi babybogen for good.

    kh silke


  6. Så er der nyt fra mig :)

    Vi har fået vores lille datter ud til os efter 7 års kamp.

    Hun kom til verdenen ved pks D. 16 december, og alt gik bare godt, og hun er så fin og lækker :loveshower

    Håber det er okay med et lille billede af hende, som blev taget da hun var 6 dage gammel. Hun er her hoppet i fars racerhjelm :)

    Glædelig jul/ bagjul til jer alle herinde

    tillykke Lykke hvor er hun smuk, fantastisk at det endelig lykkedes, har ikke været herinde i 100 år men ville lige tjekke op på jer alle :-)


  7. nå kære kvinder ingen baby til mig  :( skal have taget blodprøver imorgen men en (eller mange) negative test og nu mens, har ligesom forberedt mig på svaret imorgen. jeg må nu lægge det ønske på hylden, og fokusere på alt det gode der er omkring os  :) hvis vi igen får mod på flere behandlinger til næste år, så finder vi økonomien til det, det har vi aftalt men nu handler det om nuet og hinanden  :) tak for al jeres skønne hep og opbakning, håber det lykkes for jer andre der venter endnu og pøj pøj med jer gravide 

    kh silke


  8. Så er vi i gang igen hos CFC – glæder os rigtig meget :yay . Sidst var det en MA i januar (8. uge).

     

    I foråret var vi hos Aagaard i Århus med 2xIUI-H, men der havde vi en dårlig oplevelse, specielt sidste forløb hvor jeg blev fysisk dårlig efter inseminering.

     

    Pga mandens arbejde havde vi ikke mulighed for at fortsætte hos CFC, som vi ellers gerne ville. M ville dengang gerne være med til alle konsultationer (=fravær hele dagen pga lang transport), men tryghed og tillid prioriterer vi højest nu. M kommer derfor ikke med til så meget, men de dage han gør, nyder vi det fuldt ud.

     

    Var til skanning i går og der var 1x17mm og 1x20mm follikel samt slimhinde på 12mm. Ovitrelle i går aftes og IUI i morgen. Håber det bliver hos Svend, da jeg ved han gør det uden gener. Krydser fingre. Det har intet med det andet personale på CFC at gøre. Kan ”bare” slappe af under IUI hos ham. Andre steder har de haft problemer ved indførsel i min livmoder. Han gør det hurtigere end jeg næsten opdager det :P

    fedt at i er i gang igen Karin  :loveshower hepper på tvillinger  :D  :D


  9. JEG ER GRAVID :loveshower

    Jeg kan ikke rigtigt forstå det, men det er jeg!

    Mit hcg ligger på 975 så der er vist ikke rigtig så meget at være i tvivl om :kuller :kuller

    Det var ved vores første fryseforsøg, efter to friske forsøg uden gevinst.

     

     

     

    HOLD NU OP EN FANTASTISK NYHED  :loveshower  :kiss kæmpe tillykke Bermuda, hold fest du må være rundt på gulvet og rigtig flot høj hcg  :kuller


  10. Har lige holdt en lille pause...

    Lykke: Sikke en fantastisk FN - 40 min drømmescenarie :7himmel...

    Stine: en lille dreng :wub tillykke

    Solvej: håber I alle har det godt og nyder jeres lille vidunder. Stort tillykke igen !!

    dejligt du er tilbage  :kiss hvad er planerne nu ? du har sikkert sagt det men jeg kan sørme ikke huske en dyt  :D