Jellybellyfyn

Medlemmer
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Jellybellyfyn

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 06/16/1989

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Det lyder godt. Det vil jeg helt klart prøve på. Tusind tak for dit svar :)
 2. Jeg har før fået foretaget Minihysteroskopi ved Svendborg sygehus og var tilknyttet Ouh. Nu er vi så flyttet til Sjælland og mangler stadig vandscanningen. Jeg skal selvfølgelig finde en ny fertilitetsklinik, men kan jeg selv vælge den og henvende mig direkte? Jeg bor i Tappernøje og havde egentlig tiltænkt mig Næstved. . Men har hørt at man ryger videre til Holbæk? Har jeg noget tættere på mig?
 3. Det var et rigtig godt lægebesøg ja :) Det er skønt, at kunne starte sådan ud. Haha hvor skønt :D - Taak, det kunne være ret sjovt :yay
 4. Lige præcis :) Manden og jeg tog os også en lang snak om, hvor godt det er, med udredningen. At vi får den hjælp vi har behov for er fantastisk. Dejligt at høre, at I har positive oplevelser med det hele. Det gør en tryg! :) Ja hvem ved ;) Lægen nævnte godt, at de før har oplevet, at så snart udredningen går igang, og test bliver sendt afsted osv. Så står de og er gravide :D Så er man da super heldig. Lidt komisk.
 5. Tydelige streger på begge test. Stort tillykke :balloons :loveshower
 6. Jeg tager tit en test, uden han ved det (når han ikke er hjemme) Så han tænker ikke over det :) Men så plejer jeg selvfølgelig også, at fortælle, at jeg har testet og resultatet. Tror jeg gør det, fordi jeg egentlig gerne vil overraske ham på en eller anden måde, når den så er positiv.
 7. Kan heller ikke se noget billed :)
 8. Ja det er i hvert fald første skridt :) Så jeg er mildest talt skide spændt på dette eventyr og hvad det har at byde.
 9. Nåeh ja, jeg havde jo været ved lægen :) Blev spurgt om diverse ting.. Hvordan min cyklus er, hvor længe vi har prøvet, hvor længe vi har været sammen osv. :) Og så fik jeg lige lavet en test mod klamydia (for at de kunne udelukke det) - Den var negativ (havde dog heller ikke regnet med andet :) ) Da jeg kom derop alene, altså uden manden, tager vi det over flere omgange. Han har selv lige været til lægen, hvor han fik et bægre til urinprøve, som han skal aflevere imorgen. Derudover, skal han også have foretaget en sædprøve. Så skal jeg kontakte lægen yderligere. 1-3 dage efter min menstruation skal jeg have foretaget en blodprøve og igen 7 dage Inden det slutter. Derefter skal vi vidst have en tid igen, hvor vi er der begge 2 :) Puha, bliver helt stresset, når jeg læser det hele igennem og det er bare starten på det. Men det skal nok gå. En ting ad gangen :)
 10. Ok super :) tak for svaret. Sædprøver må i hvert fald vente, da jeg smutter derop alene. Er godt nok spændt. Og samtidig skræmt :/
 11. Så har jeg langt om længe en tid hos lægen imorgen. Hvad kan jeg evt. blive spurgt om? Bare så jeg kan prøve og have nogle svar klar :)
 12. Ja tænkte det nok, men den mindste tvivl får alligevel en til at tænke.. Hvad nu hvis :) Tak for det, vi fortsætter hvor vi slap :bunny
 13. Halløj, så skal vi til det igen. Tage en test. Jeg har valgt at købe en hel bunke graviditetstest fra eBay, fordi det var langt billigere. Jeg er ikke vant til at bruge "strips" og her kommer min forundring nemlig. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg kan tydeligt se 2 streger. MEN, den ene streg er ved siden af, hvor jeg havde gættet på, den egentlig skulle være? Giver det mening. Det er ligesom om, den er placeret forkert. Alligevel tænker jeg, at det nok ikke er noget. Og at jeg altså ikke er i nærheden af gravid. Jeg er meget over tid denne gang. Jeg havde min sidste mens d. 11. sept. Øhm ja. Nogle der har erfaring med disse? :) Knus Leslie.
 14. Hold da op, ja det må ikke have været rart, at stå i den situation. Men hvor er det rart, at der er så mange muligheder :) Jeg krydser fingre for jer og håber på det bedste.
 15. Jeg har stadig ikke fået bestilt tid :D Tror jeg frygter udfaldet.. Det tager vidst også lidt hårdt på min mand. Men ja, det er lidt dobbeltsidet. Jeg nyder lige pt. bare mig og manden. Men mine æggestokke skriger samtidig :rolleyes