HemmeligBKpige

Medlemmer
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About HemmeligBKpige

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

403 profile views
 1. NF om 12 (!!!!!!) timer :yay Jeg glæder mig helt vildt, men er altså også lidt nervøs! Håber alt er godt!
 2. Synes det er sjovt at så mange alligevel følger med, og venter spændt :) det havde jeg ikke regnet med, havde jo bare brug for et sted at læsse af :)
 3. Skal til NF fredag D. 6. september kl 8 om morgenen :) Regner med at hive chefen til side når jeg møder ind, og fortælle de andre det med det samme bag efter, og så satser jeg på lige at kunne bruge lidt tid på en opdatering til jer herinde ;)
 4. Dejligt du kan genkende mine tanker :) det er faktisk rigtig rart at læse, at andre har haft det sådan :)
 5. Er også ret imponeret over mig selv :) men den er virkelig også svært efterhånden! Er ofte ved at "skrive over mig" herinde, og er nød til ikke at gå i for stramt tøj på arbejdet, fordi maven altså titter frem i løbet af eftermiddagen :) og så er jeg hele tiden ved at tale over mig :)
 6. Jeg tager det ret seriøst, det man ikke må. Tænker over hvad og hvor meget fisk jeg spiser, hvor meget kaffe jeg drikker. Farver på ingen måde hår, bruger ikke neglelak, minimal make up. Nye tatoveringer er ikke lige på tegnebrædtet. Smager ikke på det der ligner alkohol. Kød der er for rødt holder jeg mig fra, ligesom kattebakken er mandens tjans de næste 6 en halv måned :) Når jeg VED baby ikke har godt af de ting, kan jeg altså godt undvære dem i sølle 9 måneder - det er min holdning :) Men ellers lever jeg som jeg plejer synes jeg :)
 7. En lille opdatering 10+1 Har fået taget blodprøve til dobbeltesten idag, ih hvor jeg GLÆDER mig til NF. Men er også nervøs! Synes faktisk det fylder endnu mere denne gang, om alt er okay, fordi der i forvejen er et barn, vil det jo betyde rigtig meget for opmærksomheden til det barn, hvis Spire er et barn med "vanskligheder". Giver det mening? Samtidig tænker jeg jo, at vi lige nu ikke har grund til at bekymre os. Ind til videre er alt normalt, jeg synes maven vokser, dog står vægten stille, men det er jo også meget normalt i første trimester. Jeg havde bækkenløsning i min første graviditet, og der er derfor stor risiko for at det kommer igen. Allerede nu har jeg ondt i lænden først på aftenen, så det tegner ikke godt. Men det er jo ikke farligt, og er forberedt på det denne gang, så tager det lidt som det kommer. Hvis det bliver helt skidt, håber jeg at kunne nøjes med en deltidssygemelding som sidst. Jeg glæder mig til jeg kan fortælle det på arbejdet! Synes faktisk det er svært at holde hemmeligt efterhånden, er hele tiden ved at tale over mig. Vi har prøvet at tale lidt om navne, men vi er faktisk på helt bar bund, så vi venter med tale meget mere om det til vi kender kønnet :) Glæder mig også til at afsløre mig selv herinde, det er faktisk ikke sjovt at have hemmeligheder overfor jer piger ;)
 8. NF

  Hvornår skal i til NF? Vi skal D. 6. September :) og vi glæææder os! Håber alt er som det skal være, og så er jeg spændt på om terminsdato ændrer sig en del dage som sidst :)
 9. Jeg har valgt ikke at sige noget. Det er kun påsken som kan være "kritisk". Men hvis det så er det eneste tidspunkt de har brug for en afløser pga en barsel, så går det nok også :) Jeg/vi har det bare bedst med at vente til efter NF. For HVIS vi nu skulle være uheldige at abortere, vil arbejdsgiver ko vide at vi prøver igen, og det har vi ikke lyst til. Countdown: NF 6/9 :yay
 10. Venter med at udfylde til jeg ikke længere er hemmelig :)
 11. Jeg har længe tænkt om nogle af jer ville oprette sådan en, ville jo ikke selv, da det her jo ikke er en profil jeg bliver ved med at bruge ;) Hvad havde du tænkt skulle på? Bare terminsdato, eller også fødested, senere køn og måske hvad nr barn?
 12. Det tror jeg sgi ikke :) det bliver slet ikke brugt vikarer på min arbejdsplads, så bliver der bare omrokeret ;) Men JEG oplever ikke at der er så meget arbejde, at der vil komme en afløser fast i hele min barsel :) men der skal stadig være et vidst antal mennesker på arbejde for at opretholde virksomhedens visioner
 13. Vi skal aflevere ferieønsker på onsdag, så det skulle være for at sige det nu. Vores chef inddrager os altid i ferieplanlægningen, han siger ikke bare godkendt/ ikke godkendt. Hvis noget ikke lige kan gå op, plejer vi at tage en snak om det. Det er jo f.eks typisk jul og påske. PT er reglen at der må være to væk af gangen, og det ved jeg ikke om vil være anderledes når jeg skal på barsel
 14. Hvor er det sødt af dig at spørge :kram2 Overall går det godt! Men har været meget ramt af kvalme her i varmen, er sikker på det er den der tricker det. For når jeg er på arbejde (hvor der er klimaanlæg) har jeg det ganske udemærket. Kan også godt mærke trætheden, men ikke helt i samme omfang som sidst, hvor jeg sov hver dag jeg kom hjem fra arbejde. Nu kan jeg sagtens være frisk til ved 22 tiden, bare helst liggende på sofaen ;) Jeg er 7+1 idag. Har bestilt tid til NF D. 6. september - hold op hvor vi glæder os :yay Jeg er dog lidt i konflikt med mig selv. Arbejdet er begyndt på ferieplanlægningen for vinterhalvåret (oktober -april), og synes jo det vil være god stil at informere om en barsel med start medio februar (fordi der ikke kan være så mange væk af gangen), men vil jo helst vente til efter NF - what to do?? :help
 15. Familie og venner er blevet glade :) ikke på samme niveau som første gang - tror jeg er meget normalt. Men glæder sig rigtig meget på vores vejne :) Grunden til det også er blevet afsløret så hurtigt, er fordi vi simpelthen ikke kunne tie stille, da et vennepar fortalte at de venter sig D. 8. Marts, kun en uge inden os :yay og han er fotograf, så det kunne være vi skulle have taget veninde gravid billeder (tyvstjålet fra Tinkerbell og Mette ;) ) Ellers går det godt. Glæder mig til at få vandrejournal, så vi også snart kan få tid til NF :yay Jeg FØLER at alt er som det skal være, og gider egentlig ikke bekymre mig når der ikke er grund til det. Men glæder mig til at komme ind i andet trimester, det er altså en vigtig milepæl :)